Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vortex Vled-32T1D

cornel1962

Postări Recomandate

Acest tv a venit cu probleme de backlight, mai exact 3 leduri intrerupte. Am inlocuit toate ledurile de pe barete(2 x 10) si am predat tv-ul in stare de functionare ....la doua zile m-a sunat proprietarul si imi spune ca la tv., apar pete rosii si albastre pe imagine  !!! L-am chemat cu el, tv-ul are aceasta imagine :

238032136_4523781444344241_6607317294454361390_n.jpg

...inca nu l-am desfacut, maine o sa vad ce este cu el. Proprietarul a zis ca obisnuia sa-l curete cu diverse solutii , iar la primire , tv-ul prezenta si o spartura in carcasa(rama)..., dar cand am dat jos display-ul, totul parea in regula !!!...ce ziceti ???

238408785_4523834617672257_5960347918401413067_n.jpg

Editat de cornel1962
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

3

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Stai linistit nea Cornele ca nu e nimic grav, cand ai montat tv-ul nu ai "indesat" bine mufa lvds pe t-con, alte defecte: curata bine conectori lvds cu alchol izopropilic.sau se au icalecat unele traseele de pe panglica.:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 55 minute, Costica Tv a spus:

Stai linistit nea Cornele ca nu e nimic grav, cand ai montat tv-ul nu ai "indesat" bine mufa lvds pe t-con, alte defecte: curata bine conectori lvds cu alchol izopropilic.sau se au icalecat unele traseele de pe panglica.:rade:

Ok, o să-l desfac mâine, pe la mufa m-am gândit și eu, parca era ceva oxid pe partea metalica și din mare grabă nu am curățat și interiorul prea bine. Ar fi minunat sa fie doar atât, și dacă este așa, dau o bere. Virtuala ! :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări