Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplifier ultralinear used 6P3S

Giovanni

Postări Recomandate

Din putinele mele cunostinte despre amplificatoare, stiu ca acest tip de defazor, functioneaza cu un dezechilibru intre tensiunile de iesire. Cu alte cuvinte, tensiunile in anozi ar fi egale doar daca rezistenta din catozi ar fi infinita. Prin alegerea optima a rezistentei din catozi, se cauta obtinerea unor distorsiuni cit mai mici, functie de tuburile folosite si de rezistentele din anozi.

De ce m-am bagat in discutie? Am impresia, poate gresesc, ca cineva se joaca, schema fiind le la inceput grosolan de gresita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Giovanni

13

• Mircea

6

• merck

5

• Hoffmann

4

Top autori în acest subiect

Acum 27 minute, OLIMPIU a spus:

De ce nu scrieti in limba romana,nu era mai corect sa faca traducerea oricine doreste in orice limba?...

Nu cred ca i-ar fi tradus bine google, daca scriam:

Degeaba ati simulat mii si mii de scheme functionale, este clar ca nu aveti cunostintele necesare daca nu puteti sa simulati o schema gresita cu rezultate bune (schema gresita dar simularea sa arate ca functioneaza ca un montaj corect :85). 

Editat de merck
Link spre comentariu
15 hours ago, validae said:

dar i-l las lui @Marian că el era moderator ultima dată pe aici

Inca sunt, si urmaresc ce se intampla si pe topicul asta ( am scris deja asta pe sectiunea mozilor ).

Nu s-a incalcat inca in mod serios regulamentul incat sa merite trimis la pubela, din contra, sunt si ceva lamuriri tehnice care merita citite in ciuda presupuselor intentii ale OP.

Cand o sa consider ca este cazul o sa intervin, pana atunci...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 18.08.2021 la 16:34, Giovanni a spus:

...

Number of valves 4 6P3S for each channel, in parallel push pull
maximum output power about 20Watt

...

output transformer with anode anode load of 6600ohm

secondary 4 ~ 8 ~ 16ohm, feedback on the output at 16ohm

...

O singură precizare mai fac în acest subiect.

Etajul final se vrea în clasa A  ( 4 6P3S for each channel, in parallel push pull , output transformer with anode anode load of 6600ohm ).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări