audio1984 Postat August 16, 2021 Autor Partajează Postat August 16, 2021 @Mircea cine este acest coleg RST și ce a făcut de are atâta popularitate ? Link spre comentariu
Mircea Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 2 minutes ago, audio1984 said: @Mircea cine este acest coleg RST și ce a făcut de are atâta popularitate ? Hai, bre, ca te joci cu noi precum in poveste: "la stâlpul hornului unde lega mama o şfară cu motocei la capăt, de crăpau mâţele jucându-se cu ei... ". Just now, viobio1 said: Un om cu ficatul foarte rezistent Era vremea sa revina, s-au copt prunele. Link spre comentariu
validae Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Nu mai aduceţi vorba de RST, că iar revine.Ce a făcut, face sigur şi-n continuare.... @audio1984 nu e RST. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Un om cu ficatul foarte rezistent... Asimptomatic... încă. Link spre comentariu
mila Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 @ Mircea 384 kbit/s scuze Link spre comentariu
Mircea Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 7 minutes ago, viobio1 said: Am o cameră cu patru dulapuri pline cu scule pe care le țin de colecție, Accuphase, Denon, Luxman Yamaha, etc. Aportul tau la discutia de fata e absolut nul, in pofida argumentelor in cunostinta de cauza. Aici se argumenteaza cu cineva care vrea sa construiasca un osciloscop, cu care sa calibreze un oscilator (tot in curs de construire), cu care sa testeze un amplificator cu fix 5 tranzistoare. Si totul cu piese recuperate de pe placi donate... Link spre comentariu
audio1984 Postat August 16, 2021 Autor Partajează Postat August 16, 2021 Acum 10 minute, viobio1 a spus: Bade.... acest hobby este vast, fiecare cu stolul lui din cap, fiecare este pasionat de sculăria care îi face cu ochiul, uite.... eu ascult muzică în format cd și vinil, deci..... unde mă înscriu? Ascultând digital și analogic, ca amplificare folosesc un amp cu tuburi că așa vreau eu! Am o cameră cu patru dulapuri pline cu scule pe care le țin de colecție, Accuphase, Denon, Luxman Yamaha, etc. Vă înscrieți la categoria de oameni cu care știu să comunice și să poarte discuții cea ce e top . Gusturile nu se discuta , cea ce va face plăcere e mai important ! Topicul meu spune clar ce și cum aș fi vrut să se discute ! Multă sănătate ! Link spre comentariu
audio1984 Postat August 16, 2021 Autor Partajează Postat August 16, 2021 (editat) Acum 7 minute, Mircea a spus: Aportul tau la discutia de fata e absolut nul, in pofida argumentelor in cunostinta de cauza. Aici se argumenteaza cu cineva care vrea sa construiasca un osciloscop, cu care sa calibreze un oscilator (tot in curs de construire), cu care sa testeze un amplificator cu fix 5 tranzistoare. Si totul cu piese recuperate de pe placi donate... Am intrat azi în posesia unui osciloscop românesc de tipul E0102 funcțional și foarte bun pentru mine (având deci osciloscop nu mă mai gândesc să mai încerc să fac unul ) . Vă rog nu mă mai confundați cu alți useri de pe aici . Și chiar dacă e liber sa se comenteze aici , dacă nu aduceți ceva constructiv și de bun gust nu mai scrieți , e atât de simplu ! Editat August 16, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
Haralambie Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Sa ne pui si poze Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 16, 2021 Administratori Partajează Postat August 16, 2021 Daca e se luam dupa alte criterii decat oscilograme treaba sta cam asa Amplificatoarele analogice de mica putere sunt moarte, cele de mare putere inca nu toate... dar toate au iesire analoagă Difuzoarele inca se tin bine ca nu merg decat pe analoagă Daca vrei eficienta mergi pe amplificatoare digitale, daca vrei o sursa de caldura in iernile friguroase mergi pe analog de preferat in clasa A sau mai bine pe lampi La partea de semnal mic analogul aproape a disparut din cauza mediilor de stocare In definitiv nu conteaza prea mult ce scule ai daca nu esti deranjat(pitici pe creier) de dileme audiofile, eu cel putin nu fac diferenta intre analog, digital sau ce o mai exista, toate se aud la fel Daca ar fi acum sa-mi trag "scule" as lua pe cele care sunt cele mai placute la... privit, probabil lampi cat mai barosane(mari) sa moara dusmanu meu Link spre comentariu
sesebe Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 (editat) Acum 28 minute, audio1984 a spus: Am intrat azi în posesia unui osciloscop românesc de tipul E0102 funcțional și foarte bun pentru mine (având deci osciloscop nu mă mai gândesc să mai încerc să fac unul ) . Vă rog nu mă mai confundați cu alți useri de pe aici . Și chiar dacă e liber sa se comenteze aici , dacă nu aduceți ceva constructiv și de bun gust nu mai scrieți , e atât de simplu ! Cum verificam daca e "de bun gust"? La ce-ti trebuie osciloscop daca ai urechi? Acum 1 oră, audio1984 a spus: @Badman Total de acord , deși urechea e cel mai bun AMC existent . De azi am și eu un osciloscop E 0102 românesc . Când voi putea , voi posta tot ce înseamnă măsurări și grafice în măsura posibilităților , dar și cei "anti analogic" vină cu dovezile lor . Multă sănătate ! Vezi ca incepi sa te contrazici? Editat August 16, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 20 minutes ago, audio1984 said: Și chiar dacă e liber sa se comenteze aici , dacă nu aduceți ceva constructiv și de bun gust nu mai scrieți , e atât de simplu ! Dle, ideea e ca intai construiti, invatati sa testati si intelegeti masuratorile, si apoi veniti sa afirmati categoric ce si cum. Altfel, si eu pot sa va zic, ca din experienta mea, multi din studiourile de inregistrari sau operatori mixer la concerte ar trebui sa se recalifice in pantofari sau chimisti de renume mondial. In ceea ce priveste munca lor in studiou, o apreciez urechiometric ca fiind submediocra. Cum? Ascultand inregistrarea si mixarea. Urechea mea are peste 30 de ani de experienta in ascultat muzica si separat zgomotele de instrumente. PS: O gluma de pe internet... Un oarecare, platit de CNET ne argumenta ca adevaratii asculta analog numai, ca d-aia Kanye West (n-am ascultat niciodata) scoate LP-uri pe vinil. Ce nu stia acel oarecare părerolog (nu vb de dta @franzm) este ca Kanye produce muzica cu instrumente digitale (un laptop, sa fim mai exacti), o inregistreaza digital pe un HDD si apoi o imprima analogic pe un disc vinil. Adica face ceea ce se numeste DDA. Ca sa vanda si la impatimitii de analog. Ironic cum se inregistreaza pe formatul analog, v-ati prins? PPS: Daca acel oarecare se limita la un exemplu de inregistrare Beatles, atunci pastram un pic de respect, asa... Link spre comentariu
audio1984 Postat August 16, 2021 Autor Partajează Postat August 16, 2021 (editat) Acum 47 minute, viobio1 a spus: Păi să construiască amplificatorul de 10w care se vindea ca, kit pe vremea cizmarului analfabet, ca să iasă treaba bună să stea cu damigeana de poșircă din sfeclă lângă dânsul, dacă este RST cel cu Ficat de Fier. A spus clar @validae că eu nu sunt RST ce nu se înțelege și nu mă denigrați și batjocoriți , in Banat nu se folosește sfecla pentru răchie și în plus de asta eu nu beau ! Nu e frumos ce ați vociferat pe aici ! Editat August 16, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
Stefan Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Acum 4 ore, audio1984 a spus: De ce faceți bășcălie ? Nu v-am jignit cu nimic , v-am respectat și nu e corect , dar nu contează m-am obișnuit cu așa ceva în țară la noi . De ce să se poată purta o discuție liniștită când ne putem ar fi arunca vorbe și jigniri ! Încă aștept răspunsul la întrebarea cu ce v-am jignit, eu am justificat de ce am făcut "bășcălie" dar nu consider ca v-am jignit sau v-am lezat cumva personal. Link spre comentariu
audio1984 Postat August 16, 2021 Autor Partajează Postat August 16, 2021 Deoarece educația civică/socială pe acest forum la unii useri lipsește cu desăvârșire (nu toți deoarece alții cu care m-am împrietenit sunt oameni de nota 100) și observ că unii își bat joc și denigrează alți useri voi cere administratorilor și moderatorilor in mod privat sa sancționeze tot ce înseamnă batjocură , denigrare , miștocăreală și care încalcă drepturile pe care le avem toți aici . Dacă D.P.D.V. al cunoștințelor nu suntem egali , în cea ce privește acest mediu virtual toți avem aceleași drepturi și obligații , exact ca într-o societate reală ! Acum 5 minute, Stefan a spus: Încă aștept răspunsul la întrebarea cu ce v-am jignit, eu am justificat de ce am făcut "bășcălie" dar nu consider ca v-am jignit sau v-am lezat cumva personal. Dumneavoastră nu , miștocăreala e una , jignirea și denigrare e alta , e totul ok ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum