audio1984 Postat August 16, 2021 Autor Partajează Postat August 16, 2021 (editat) Dacă citiți postarea mea cu atenție veți observa că de la cea ce am scris sa divagat foarte mult , era mai simplu să își spună fiecare în parte părerile , impresiile , dacă sunt pro sau contra audio Analogic . Așa era ok dar în loc să discutăm amical si constructiv conform obiceiului din popor ați "tăbărât" pe mine asemenea unui uliu când plonjează în aer după un golumb ! Am observat că în tot cea ce am postat și scris , am fost luat la mișto , "tras de perciuni" și am primit "șuturi în fund" , se pare că deranjez , asta probabil că pun prea multe întrebări iar specialiștii nu au dorința să ajute (nu condamn au dreptul să nu o facă) , însă nu toți sunt așa deoarece mi-am făcut mulți prieteni aici , oameni care te ajuta cu orice fără să prezinte un aer academic , oameni prietenoși . Citind am observat că nu-s singurul care și-a luat "scartoafe" pe acest forum , ba chiar și pe unii de care știu că-s ingineri ia-ți "mitraliat" . Editat August 16, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
mac01 Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 (editat) Eu astept ca semnalul de la iesirea unui amplificator sa fie digital. Si astept si boxele (difuzoarele) digitale! Ce ti-e si cu audofilii astia digitali...ei chiar nu-si dau seama ca fara analog totul este mut! Editat August 16, 2021 de mac01 Link spre comentariu
audio1984 Postat August 16, 2021 Autor Partajează Postat August 16, 2021 Dacă se mai dorește a se mai purta discuții într-un mod civilizat , prietenesc , cu respect și fără să ne "aprindem" prea repede atunci acei colegi sunt bineveniți la discuții deschise ! O zi bună și multă sănătate vă doresc , asta-i cea mai importantă ! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 16, 2021 Administratori Partajează Postat August 16, 2021 Tot topicul asta e frectie la piciorul de lemn Eu ma astept la grafice si masuratori din partea partizanilor, indiferent de tabără Link spre comentariu
audio1984 Postat August 16, 2021 Autor Partajează Postat August 16, 2021 (editat) @Badman Total de acord , deși urechea e cel mai bun AMC existent . De azi am și eu un osciloscop E 0102 românesc . Când voi putea , voi posta tot ce înseamnă măsurări și grafice în măsura posibilităților , dar și cei "anti analogic" vină cu dovezile lor . Multă sănătate ! Editat August 16, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 abordarea e gresita din start analog ce? sau digital ce?, in principiu sunetul e analog / zgomotul e digital dar analog nu mai exista de ceva ani, poate doar o auditie live - orchestra simfonica, in rest e prostie gen vezi pe "iutub" ce bine suna "scula" mea .... pe boxele tale de plastic/zgomotech. anii de glorie "analog" au trecut de mult si nu din cauza "bunatatii" a fost abandonat in fond doar stocarea poate fi de un fel sau altul, la capatul tuturor sarmelor e "BOXA" aia bassreflex care face varza orice sunete. la care digital ne referim? la MP3-u din 1995, la FLAC-u din 2001 sau la un PCM de 32bits/324KHz? cu ce sa-l comparam? cu o caseta "RAKS" sau cu un disc "ELECTRECORD"? Link spre comentariu
Mircea Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 10 minutes ago, audio1984 said: @Badman Total de acord , deși urechea e cel mai bun AMC existent . Bine ai revenit, colegu' @RST. Forumul era anost fara cel care regleaza dupa ureche, cel mai bun AMC. Te-ai lamurit cum e cu clippingul? Link spre comentariu
d2134 Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Acum 16 ore, audio1984 a spus: Nu deschid acest topic doar pentru a îmi face "norma de postări" ci pentru a discuta exact cea ce spune titlul : Păreri , impresii , pro și contra Omul a spus de la inceput ca aici e vorba de pareri si impresii si voi ii cereti argumente, dovezi, grafice, masuratori si altele asemenea... Link spre comentariu
audio1984 Postat August 16, 2021 Autor Partajează Postat August 16, 2021 (editat) Acum 7 minute, Mircea a spus: Bine ai revenit, colegu' @RST. Forumul era anost fara cel care regleaza dupa ureche, cel mai bun AMC. Te-ai lamurit cum e cu clippingul? Sub nici o formă nu sunt userul RST , asta dacă am înțeles bine și face referire la mine , dacă nu e vb. de mine îmi cer scuze ! Dar repet nu sunt RST !!! Domnule @d2134 mă bucur că ați înțeles care era esența acestui topic ! Vedeți voi mai sunt și oameni precum colegul nostru care înțelege ce se scrie și răspunde logic , vă mulțumesc pentru înțelegere ! Multă sănătate ! Editat August 16, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Da' cine întreb așa în treacăt? Link spre comentariu
mila Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 (editat) Citez:....la FLAC-u din 2001 sau la un PCM de 32bits/324KHz? cu ce sa-l comparam? cu o caseta "RAKS" sau cu un disc "ELECTRECORD"? Ce spuneti dvs. in citarea de mai sus sunt extreme. Am flac-uri care suna mai prost decat un mp3 de 384Khz. Pana la urma in lantul de redare/inregistrare (eventual) sunt si elemente digitale si sunt si analogice sau preferati etajele finale clasa d si boxele de plastic? Sigur cele mai slabe elemente din lantul audio sunt boxele/difuzoarele si ca randament si ca distorsiuni! Editat August 16, 2021 de mila Link spre comentariu
audio1984 Postat August 16, 2021 Autor Partajează Postat August 16, 2021 Acum 9 minute, maresaldeflota a spus: Da' cine întreb așa în treacăt? Cine ce ? Dacă am două conturi sau vreunul mai vechi , atunci răspunsul este NU ! De cate ori să mă tot repet ??? Link spre comentariu
Mircea Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 MP3 de 384kHz? Ce este asta? FLAC-ul nu poate reda mai bine decat a fost inregistrat, analogic sau digital. Deci, vina e la inregistrare, nu la redare. Link spre comentariu
sesebe Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Acum 38 minute, audio1984 a spus: @Badman Total de acord , deși urechea e cel mai bun AMC existent . De azi am și eu un osciloscop E 0102 românesc . Când voi putea , voi posta tot ce înseamnă măsurări și grafice în măsura posibilităților , dar și cei "anti analogic" vină cu dovezile lor . Multă sănătate ! Absolut complet gresit! Urechea este cel mai prost AMC existent si asta pe masurate. Orice echipament de masura decent ce poate face masuratori in domeniul audio este de zeci-sute de ori mai precis decit cea mai sensibila si experimentata ureche umana existenta pe pamint. Link spre comentariu
Mircea Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Daca ai ajuns la argumente tehnice cu @RSTvarianta audiofila, atunci te asigur ca esti perdant din start. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum