Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Allview 25ATC5000-F

Florinel TV

Postări Recomandate

Salutare, acest tv a venit cu defectul din poza, ce defect poate avea? stie cineva

Allview 25ATC5000-F

MB.CV9203L-Q24

panel M250HTN01.1

2021-08-13-3649.jpg

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

5

• gabiz_ro

2

• iuliantv

1

• GOLOGAN

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 17 minute, Florinel TV a spus:

Salutare, acest tv a venit cu defectul din poza, ce defect poate avea? stie cineva

Allview 25ATC5000-F

MB.CV9203L-Q24

panel M250HTN01.1

2021-08-13-3649.jpg

Salut !

Nu-mi place ce vad in colțul din dreapta jos. 

Pare lovit. 

Dacă are urechi , treci la croșetat. 

Link spre comentariu

sa inteleg ca omul nu stie ce are in caså,asta daca nu la primit cadou sau la gåsit la ,,intuneric,,, eu am intålnit cazuri in care omul sustine ca nu e spart,chiar daca se vede si cu el scos din prizå,unul chiar a sustinut ca are apa in el,sau cå el a auzit cå se poate repara,da se poate cu 80% din pretul tv-ului nou

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
1 oră în urmă, GOLOGAN a spus:

Salut !

Nu-mi place ce vad in colțul din dreapta jos. 

Pare lovit. 

Dacă are urechi , treci la croșetat. 

Nu are urechi

2021-08-14-3651.jpg

Acum 27 minute, iuliantv a spus:

sa inteleg ca omul nu stie ce are in caså,asta daca nu la primit cadou sau la gåsit la ,,intuneric,,, eu am intålnit cazuri in care omul sustine ca nu e spart,chiar daca se vede si cu el scos din prizå,unul chiar a sustinut ca are apa in el,sau cå el a auzit cå se poate repara,da se poate cu 80% din pretul tv-ului nou

Nu este sticla fisurata, daca asta vrei sa spui

Link spre comentariu

Poate nu este vizibil.

Tot plesnit in dreapta jos pare din prima foto.Exact acolo unde vezi negru e fisurat si a intrat aer.

Daca tot e desfacut conecteaza-l asa la mainboard si cu o lanterna si o lupa examineaza zona aia.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, gabiz_ro a spus:

Poate nu este vizibil.

Tot plesnit in dreapta jos pare din prima foto.Exact acolo unde vezi negru e fisurat si a intrat aer.

Daca tot e desfacut conecteaza-l asa la mainboard si cu o lanterna si o lupa examineaza zona aia.

Da este lovit in dreapta, se cunoaste la lumina ca este o pata neagra in acea zona

Acum se cunoaste mai bine cand merge cu imagine :)

Link spre comentariu

Am facut acest topic sa vada colegu la care spune ca sunt analfabet si sa merg la sapat, sa vada ca stiu sa repar un tv, nu ca el cu 4 facultati si nu stie sa tina un letcon in mana, rezolvarea nu o pot spune ca invata si el si apoi se da mare electronist s.a.m.d, de acum inainte nu mai ajut pe nimeni pe acest forum, voi ajuta doar colegii care merita ajutati pe mp

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări