vijelie02 Postat August 14, 2021 Partajează Postat August 14, 2021 Acum 9 ore, sesebe a spus: Voi v-ați uitat ce topicuri a mai creat colegul în trecut? Ori e la bascalie ori e la misto. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 14, 2021 Partajează Postat August 14, 2021 Şi eu m-am ţăpit antrenându-mă în topic...Chiar credeam că e vorba de ledurile industriale de 277 V!Nu de nişte băbăciuni cu "bube" cum a reieşit ulterior. Link spre comentariu
adydep Postat August 14, 2021 Partajează Postat August 14, 2021 Dezlipește din cablaj firele roșu și negru ce duc la led,apoi faci schema de mai jos (poți să o simplifici,în sensul că rezistența de 550 și dioda 4007 pot lipsii)și alimentezi ledul.Te uiți la el cu atenție și vezi dacă se aprind toate ”punctulețele”.Dacă se aprind ledul e bun și ai ceva uscat prin montaj.Dacă nu cumperi alt COB.Atenție mare să nu te curentezi pentru lucrezi direct cu rețeaua: Link spre comentariu
LucaGRG Postat August 14, 2021 Autor Partajează Postat August 14, 2021 Acum 23 ore, validae a spus: Nu ştiu cât de utile îi vor fi lui sfaturile, dar sigur altora le vor fi.... Multumesc frumos de explicatie, am inteles sfaturile si le voi aplica practic! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum