helldevourer Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Am cumparat de la un magazin cu piese audio un preamplificator cu corektor de ton cu integrat LM4610N (are loudness 3d sound balance bass inalte volum) dece scoate distorsiuni la volum mai mare. si in loc sa mareasca semnalul... semnalul ii mai mic la iesire din preamplificator decat semnalul de la calculator Link spre comentariu
costy Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 semnalul ala cu ce l-ai ascultat?eu cred ca l-ai bagat intr-un difuzor sau casti; nu asa se procedeaza(castile alea au impedanta mult prea mica),semnalul ala de la corector se trece prin amplificator Link spre comentariu
helldevourer Postat Octombrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Iesirea de la corector am legato la etaju final si baga distorsiuni iar cand dadeam putzin bass se auzea ca si cum ai bate pe o oala Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 sursa de semnal? alimentarea? cum sunt? Link spre comentariu
helldevourer Postat Octombrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2007 poi am 2x12v cat cere. am incercat pe mai multe alimentari si tot asa suna . Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 unde cere 2x12V? eu vad +12V la pinul 13 (Vcc) si masa...daca poti, pune prospectul de la kit sa vedem despre ce-i vorba si niste poze cu acel kit in "sistemul" tau Link spre comentariu
helldevourer Postat Octombrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Nu mai am prospectul ..ca il am cam demult corektoru akma l-am gasit prin dulap si am zis sa fac ceva cu el dar stiu care are alimentare simetrica si merge pana in 2x15v asta tzin minte ca scria pe prospect Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 uita-te in datasheet (foaia de catalog) a integratului, http://www.national.com/opf/LM/LM4610.html PS: cred ca l-ai alimentat gresit si l-ai ars :axe: Link spre comentariu
helldevourer Postat Octombrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2007 De ars nu s-a ars. Intrarea la el i ifoarte ciudata , are 3 pini , mijloc ii masa iar ceilaltzi 2 pini merg pe acelasi "drum" prin 2 diode . Are dioda numai pe + . Am sa leg alimentare de 12v la condensatorul de intrare si de filtrare de capacitate mare . Am sa leg o punte separat si am sa leg - de la punte la - cond. si + de la punte la + de la cond . Asa zic eu ca i icel mai sigur . Eu am legat un traf rebobinat de mine de 2x12v. cu sarma de 0.5 (nush catzi amperi are.) .Probabil deaia suna distorsionat si plus de asta se incalzea si transformatorul prea tare Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 mai, integratul ala are, cum am mai scris, o alimentare asimetrica adica un plus si un minus, care-si si masa, deci leaga pinul 13 al integratului la +12V si -12V la masa, respectiv pinii 12 si 24. integratul fiind stereo ai 2 canale, deci intrarea pe un canal se face pe pinul 2 si masa, iar pe celalt intre pinul 23 si masa; iesirea se face pe pinul 10 si masa, respectiv pinul 15 si masa... ce zici tu acolo de o mufa cu 2 diode, poate fi una pentru alimentare si una care comanda "3D"-ul si poate fi schema de la pagina 11 din foaia de catalog (datasheet)... repet solicitarea de a face poze montajului fata verso... PS: despre transformatoare citeste cele 2 articole de la http://www.niqro.lx.ro/docs.htm :yawinkle: Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 niq_ro nu mai scrie ''+12V si -12V la masa...'' ca-l zapacesti. :smt003 Scrie mai bine ''+12V si 0V'', sau ''+12V si masa'', sau ''+12V si nul'', sau ''12Vcc cu + la pinul x si - la masa'', etc. Asa scapati de confuzii si contraziceri. :partyman: Link spre comentariu
helldevourer Postat Octombrie 31, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2007 niq_ro Ms man am legat cum ai zis.Merge ok nu mai baga distorsiuni doar ca. se aude numai un canal si nu functioneaza numai potentiometrul de volum atat doar . Am vrut sa il pun la 2 kituri quad405 . Dar cred ca am sa renunt la el pana la urma . Am sa ma folosesc de efectele din winamp si de egalizatorul de la winamp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum