Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare multimetru de banc

alex26

Postări Recomandate

Acum 9 ore, misuraelectronic a spus:

Daca stii ce si unde sa cauti , poti sa-ti faci niste sonde de moare lumea . Ca idee doar ...exista cablu siliconat de foarte buna calitate , marca Donau ,  care se vinde la metru ...borne de 4mm tata de fir , marca Hirschmann sau Schutzinger ...plus capete de sonda ascutite , marca Hirschmann . Tot ceea ce am scris mai sus este made in Germany si este aplicat si practic de catre mine...la final , ies niste sonde de te lingi pe degete ...

Unde se găsesc astea? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 97
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

19

• Haralambie

11

• sesebe

10

• grosu99

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Și eu sint interesat. 

Dintre cele enumerate mai sus, am banane de 4mm de calitate, cabluri foarte bune, flexibile și cu izolație dubla, 2.5mm^2, doar testerele nu le am și nu știu de unde sa le iau. Chiar ma interesează un set de virfuri cu miner demontabil. De astea nu am găsit nicăieri pe unde am cautat eu. 

Link spre comentariu

Merci! 

Pe majoritatea le știu și citeva chiar am dar nu ma dau pe spate de funcționalitatea lor. 

Sint virfuri pt cabluri standard de conexiuni cu mufe de 4mm.

As vrea un virf/tester la care virful metalic sa se desurubeze din minerul de plastic și sa poată fi lipit cablul de el ca apoi sa se poată înșurubat la loc. Asa ceva mi-ar place sa găsesc. Și banane de 4mm la 90 de grade, dar de astea cred ca găsesc mai ușor. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări