dan cod Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 9 ore, misuraelectronic a spus: Daca stii ce si unde sa cauti , poti sa-ti faci niste sonde de moare lumea . Ca idee doar ...exista cablu siliconat de foarte buna calitate , marca Donau , care se vinde la metru ...borne de 4mm tata de fir , marca Hirschmann sau Schutzinger ...plus capete de sonda ascutite , marca Hirschmann . Tot ceea ce am scris mai sus este made in Germany si este aplicat si practic de catre mine...la final , ies niste sonde de te lingi pe degete ... Unde se găsesc astea? Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Și eu sint interesat. Dintre cele enumerate mai sus, am banane de 4mm de calitate, cabluri foarte bune, flexibile și cu izolație dubla, 2.5mm^2, doar testerele nu le am și nu știu de unde sa le iau. Chiar ma interesează un set de virfuri cu miner demontabil. De astea nu am găsit nicăieri pe unde am cautat eu. Link spre comentariu
Iomis Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Au polonezii. Si eu am mers pe seturi Hirschmann. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Poți pune link sau cod produs? Merci! Link spre comentariu
Iomis Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Cred repere dintre astea cautati (io nu-s vreun mare utilizator). Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Merci! Pe majoritatea le știu și citeva chiar am dar nu ma dau pe spate de funcționalitatea lor. Sint virfuri pt cabluri standard de conexiuni cu mufe de 4mm. As vrea un virf/tester la care virful metalic sa se desurubeze din minerul de plastic și sa poată fi lipit cablul de el ca apoi sa se poată înșurubat la loc. Asa ceva mi-ar place sa găsesc. Și banane de 4mm la 90 de grade, dar de astea cred ca găsesc mai ușor. Link spre comentariu
Iomis Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Doar Pomona 5432-0 si 5432-2 (setul 6234 pare iesit din fabricatie) am gasit, dar nu se pot lipi si, in plus, sunt mici. Prin alte cataloage nu mai caut. Toate bune, Cosmin Link spre comentariu
Iomis Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 (editat) Vad si pe aici ceva, tot fara lipire. Insa, stiind ca aveti acces la Mulder de Scully de top, nu cred ca v-ar impresiona prin calitate. Editat Septembrie 5, 2021 de Iomis ortografie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum