Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung ue49nu7372. barete led

Lambrinoc1970

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

3

• radu72

2

• vizicon

1

• Lambrinoc1970

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 4 ore, Lambrinoc1970 a spus:

unde pot gasi aceste barete .ma gindesc cind il desfac sa le si schimb

Așa o fi ,ce greu e un capac sa menționezi ce  ecran are , baretele se caută după ecranul  folosit .

Link spre comentariu

Pana nu dezmembrezi ecranul ca sa citesti codul exact de pe barete, nu faci nimic bun !, daca te iei dupa site-urile chinezesti ai sa primesti barete care nu corespund...., la tine sigur sunt barete edge ca e tv din ala curvat....:rade:

Acum 6 minute, vizicon a spus:

Așa o fi ,ce greu e un capac sa menționezi ce  ecran are , baretele se caută după ecranul  folosit .

La astea curvate se scoate mai greu capacul ca e prins in clips-uri....:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 5 ore, Lambrinoc1970 a spus:

unde pot gasi aceste barete .ma gindesc cind il desfac sa le si schimb

Aswo,Dl.Badila,e suficient sa dai o cautare.Sunt aceleasi barete ca la 7100...daca.i curbat trb sa le curbezi putin cu grija.Eu mi.as face probleme pentru plasticul dispersor....

Link spre comentariu
Acum 2 minute, radu72 a spus:

Aswo,Dl.Badila,e suficient sa dai o cautare.Sunt aceleasi barete ca la 7100...daca.i curbat trb sa le curbezi putin cu grija.Eu mi.as face probleme pentru plasticul dispersor....

Bine zici ca am si eu un Samsung de 55 inch pe care nu l-am desfacut inca, am cumparat baretele noi, dar plasticul dispersor cred ca are arsuri de la ledurile defecte ca se vad pete intunecare.... stii cumva vre-o metoda de "rectificare"  pentru plasticul dispersor ?

Link spre comentariu
Acum 12 ore, Costica Tv a spus:

Bine zici ca am si eu un Samsung de 55 inch pe care nu l-am desfacut inca, am cumparat baretele noi, dar plasticul dispersor cred ca are arsuri de la ledurile defecte ca se vad pete intunecare.... stii cumva vre-o metoda de "rectificare"  pentru plasticul dispersor ?

Daca este doar putin ars in dreptul ledurilor ...aici este o firma care taie cu laserul 1 mm din plastic...insa daca ai ghinion si s.a si deformat-ondulat de la caldura...aleluia!

Link spre comentariu
Acum 30 minute, radu72 a spus:

Daca este doar putin ars in dreptul ledurilor ...aici este o firma care taie cu laserul 1 mm din plastic...insa daca ai ghinion si s.a si deformat-ondulat de la caldura...aleluia!

Multumesc mult !, era bine sa fi fost din sticla dispersorul ca am si acum praf (argila) sa mai slefuies  cateva mii de tuburi crt.....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

De obicei se si fisureaza plasticul ala, dar chiar daca nu e fisurat pune-i la capete unde se sprijina pe panou doua distantiere de 1mm, ca se lasa in jos si atinge ledurile. La un 43 i-am schimbat plasticul de la un alt edge, in partea de sus l-am taiat vreo 2mm. Si mai e o problema cu baretele noi trebuie presate bine pe panou, exista si un cleste special pentru ele... Niste gunoaie

Editat de Gabriel_S
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări