Lambrinoc1970 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 unde pot gasi aceste barete .ma gindesc cind il desfac sa le si schimb Link spre comentariu
vizicon Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 4 ore, Lambrinoc1970 a spus: unde pot gasi aceste barete .ma gindesc cind il desfac sa le si schimb Așa o fi ,ce greu e un capac sa menționezi ce ecran are , baretele se caută după ecranul folosit . Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 (editat) Pana nu dezmembrezi ecranul ca sa citesti codul exact de pe barete, nu faci nimic bun !, daca te iei dupa site-urile chinezesti ai sa primesti barete care nu corespund...., la tine sigur sunt barete edge ca e tv din ala curvat.... Acum 6 minute, vizicon a spus: Așa o fi ,ce greu e un capac sa menționezi ce ecran are , baretele se caută după ecranul folosit . La astea curvate se scoate mai greu capacul ca e prins in clips-uri.... Editat August 12, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
radu72 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 5 ore, Lambrinoc1970 a spus: unde pot gasi aceste barete .ma gindesc cind il desfac sa le si schimb Aswo,Dl.Badila,e suficient sa dai o cautare.Sunt aceleasi barete ca la 7100...daca.i curbat trb sa le curbezi putin cu grija.Eu mi.as face probleme pentru plasticul dispersor.... Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 2 minute, radu72 a spus: Aswo,Dl.Badila,e suficient sa dai o cautare.Sunt aceleasi barete ca la 7100...daca.i curbat trb sa le curbezi putin cu grija.Eu mi.as face probleme pentru plasticul dispersor.... Bine zici ca am si eu un Samsung de 55 inch pe care nu l-am desfacut inca, am cumparat baretele noi, dar plasticul dispersor cred ca are arsuri de la ledurile defecte ca se vad pete intunecare.... stii cumva vre-o metoda de "rectificare" pentru plasticul dispersor ? Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Bună seara, eu pt. barete recomand Electronic Service Pâncota. Link spre comentariu
radu72 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 Acum 12 ore, Costica Tv a spus: Bine zici ca am si eu un Samsung de 55 inch pe care nu l-am desfacut inca, am cumparat baretele noi, dar plasticul dispersor cred ca are arsuri de la ledurile defecte ca se vad pete intunecare.... stii cumva vre-o metoda de "rectificare" pentru plasticul dispersor ? Daca este doar putin ars in dreptul ledurilor ...aici este o firma care taie cu laserul 1 mm din plastic...insa daca ai ghinion si s.a si deformat-ondulat de la caldura...aleluia! Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 (editat) Acum 30 minute, radu72 a spus: Daca este doar putin ars in dreptul ledurilor ...aici este o firma care taie cu laserul 1 mm din plastic...insa daca ai ghinion si s.a si deformat-ondulat de la caldura...aleluia! Multumesc mult !, era bine sa fi fost din sticla dispersorul ca am si acum praf (argila) sa mai slefuies cateva mii de tuburi crt..... Editat August 13, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
sorintv Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 (editat) Si eu as vrea sa stiu cum se poate remedia! Editat August 13, 2021 de sorintv Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 (editat) De obicei se si fisureaza plasticul ala, dar chiar daca nu e fisurat pune-i la capete unde se sprijina pe panou doua distantiere de 1mm, ca se lasa in jos si atinge ledurile. La un 43 i-am schimbat plasticul de la un alt edge, in partea de sus l-am taiat vreo 2mm. Si mai e o problema cu baretele noi trebuie presate bine pe panou, exista si un cleste special pentru ele... Niste gunoaie Editat August 13, 2021 de Gabriel_S Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum