norad Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 (editat) Va salut, Tocmai ce m-am intors de la Baile Belix. Am fost cazat la Hotel Padis. Un hotel ce are trei corpuri de cladire a cate opt etaje fiecare. Doar un singur corp era ocupat. Din momentul in care am intrat in parcare, am pasit pe aleea din fata hotelului si am intrat la receptie, am avut strania senzatie ca m-am intors in timp, la inceputul anilor '80. Oricum, nu mai era loc de intoarcere: consoarta achitase in avans cazarea. Cat? 450 RON pe noapte, pentru un apartament (de fapt sunt doua camere lipite, cu peretele decupat), cu mic dejun si acces la strandul din apropiere (cu program doar pana la ora 18). Adica, acelasi pret pe care l-am platit la un hotel de langa Innsbruck; doar ca hotelul tirolez avea pe langa micul dejun inclus si acces la piscina interioara cu vedere superba asupra orasului Innsbruck; acces la sauna umeda si uscata si alte cele ce tin de spa (e un domeniu cu care cocheteaza consoarta). Cum de supravietuieste, totusi, acest hotel Padis? Simplu. Cam 95% (poate mai mult) dintre persoanele cazate erau pensionari (nu de aia cu pensii speciale) veniti la tratament cu bilete de la casa de pensii. Eu eram cel ratacit printre ei. De unde am aflat ? De la micul dejun. Oamenii mai schimba o vorba intre ei, chiar erau curiosi ce caut acolo. Faceam nota discordanta. Nu mai sunt la prima tinerete. Chiar mi-a trecut prin minte sa le zic ca am fost APV-ist, sau politist si ca m-am pensionat la 40 si ceva de ani, dar m-am gandit sa nu iau vreun pahar in cap. Am pus poze de la Hotelul Padis de la Baile Felix. Nu le-am pus intr-o anume ordine. Am pus si poza la un bon de la o terasa unde am mancat intr-o seara. Editat August 10, 2021 de norad Link spre comentariu
sesebe Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Eu cred ca as merge intr-un sejur undeva unde totul sa arate ca in anii 70-80 dar sa fie ca noi nu chiar fabricate atunci si folosite neintrerupt de atunci. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 11, 2021 Partajează Postat August 11, 2021 (editat) Exemplul cu hotelul de la Felix e nefericit.Mai pot fi din astea o mulţime.Hoteluri f f vechi. Iar privitor la preţurile enorme la restaurante ce vă miraţi?Se practică peste tot în ţară!Trăiască libera concurenţă!Adică aia că se poate să umfli nota ca şi vecinu'!... Pentru pensionari mai sunt rarităţi bune,la tratament.Staţiunea Bala MH,are condiţii cazare tratament masă bune,iar preţurile sunt derizorii.Biletele se iau prin Casa de Pensii.Se plăteşte juma din pensie pt 16 zile. Editat August 11, 2021 de BRANCA Link spre comentariu
norad Postat August 11, 2021 Autor Partajează Postat August 11, 2021 M-a intrebat cineva pe privat daca portiile la mancare erau generoase. As zice ca erau medii. Mai jos e gulasul pe care l-am mancat eu. Am mai pus niste poze ca sa va faceti idee despre statiunea Baile Felix in luna lui august 2021. RECEPTIE peste COFETARIE peste CAFEA FILTRU Ghiseu cu geam mic: Gard la strand, langa Hotel Padis: Beci langa lacul cu nuferi: Hotel Somes cred ca ii zice. Aduce cu inchisoarea din Tokyo. Statiunea arata ca vai de ea. Ca sa va convingeti, intrati pe Google Streetview si hoinariti prin statiune. Si, da! Exista si exceptii: un hotel ce arata foarte bine din afara. Hotel Lotus Therm. Probabil arata bine si inauntru. Doar ca eu nu voi sta niciodata cazat in acel hotel. Gasesc oferte mai bune in Alpii austrieci, in statiuni care arata mai bine decat Baile Felix. Nu ca-mi pute! Uite ca mie nu-mi place mirosul de porumb fiert sau de porumb copt vandut la marginea strazii. Link spre comentariu
merck Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Zi merci ca te-ai intors cu masina intreaga! Altii la Mamaia au mai avut si surprize: https://www.news.ro/embed/20357315 Link spre comentariu
Spitfire Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 Thuamne Fere`...parcă e Pripiat-Cernobâl! Cât despre prețuri...e ceva de necrezut! La 450 lei pe noapte, in Capadochia stați in apartament de 5 stele, all inclusive. Dar...dacă nu sunt indiscret, ce căutați la vârsta Dvs. printre pensionari, a fost un sejur de tratament, cumva?! Link spre comentariu
norad Postat August 13, 2021 Autor Partajează Postat August 13, 2021 Acum 2 ore, Spitfire a spus: Dar...dacă nu sunt indiscret, ce căutați la vârsta Dvs. printre pensionari, a fost un sejur de tratament, cumva?! Nicidecum. A fost alegerea consoartei. Ea a fost pe acolo inainte de '90. Gratie tehnologiei StreetView as fi putut sa vad inainte pe unde voi calca. Dar, acum e prea tarziu. Un concediu ratat. Link spre comentariu
ratza Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 Nu e chiar ratat, data viitoare va fi folosit pe post de reper cînd îi mai vin idei soţiei. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 La 13.08.2021 la 12:53, ratza a spus: Nu e chiar ratat, data viitoare va fi folosit pe post de reper cînd îi mai vin idei soţiei. Cea mai tare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum