Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar IC DAC AD1865 (18bit , R-2R)

DonNCSS

Postări Recomandate

Salutare!

Asa cum reiese si din titlu, sunt in cautare de unul sau mai multe DAC-uri AD1865 pentru un proiect personal (fie recuperate, fie noi, pentru cine a apucat vremurile lor de glorie).

Am zis sa imi incerc norocul aici inainte sa cumpar vreo porcarie de pe eBay.

Daca aveti si va prisoseste, le pot asigura o casa buna :)

Multumesc,

Cosmin

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DonNCSS

5

• overdrive

1

• dadix

1

Multumesc pentru info!

Nici nu am mai stat sa caut pe site-urile actuale stiind ca nu se mai fabrica de un amar de ani familia asta de integrate.

Intr-adevar, inca sunt in stocuri la DigiKey, prin prisma faptului ca sunt intermediari pentru Rochester LLC (o firma din UK specializata pe cipuri mai "obsolete" si fabricare de wafere).

Toata taina este ca se dau la cantitati de minim 12 si nu este tocmai la indemana.

Pana una alta, le-am lasat mesaj sa vad daca putem cadea la o intelegere pentru o cantitate mai mica.

Up!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Originale de la  Rochester Electronics LLC prin Digikey sau Digipart se gasesc la o comanda de minim 14 . Sau de pe acest forum de la cei care au cumparat si le revand fara profit . https://www.diyaudio.com/community/threads/new-unused-ad1862n-and-ad1865n-j-dac-chips.368012/page-5#post-7119053 . Si eu sunt interesat de un DAC NOS cu cip vintage . 

Editat de dadix
Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări