Eugen1968 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Salut, Am o boxa JBL Xtreme la care unul din difuzoare are membrana deteriorata. Pe difuzor scrie GG0284-0001067. Difuzorul are impedanta de 4ohm iar ca dimensiuni: intre gaurile de prindere 55mm adancimea 53mm Am tot cautat sa cumpar unul dar nu se gaseste. Este cineva care a gasit vreo alternativa pentru a inlocui aceste difuzoare? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
djlove Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Putin probabil sa gasesti unul identic sa il cumperi. Nu se vede din poza ce anume e defect la el, poate totusi se poate repara... Link spre comentariu
Eugen1968 Postat August 9, 2021 Autor Partajează Postat August 9, 2021 (editat) Membrana sa rupt pe langa suspensie Intre timp am descoperit ca Sound Masters este service autorizat Harman in Romania, Inlocuit difuzorul si manopera aferenta in jur de 150 ron. Eu zic ca este un pret rezonabil... Editat August 9, 2021 de Eugen1968 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum