Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indicativ Receptor!!!!

mishu

Postări Recomandate

1.Imi poate spune si mie cineva unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine un Indicativ de receptor in Pitesti??? 2.Trebuie sa specific adresa de unde se face receptia la fel ca la emisie?3.Daca da pot sa specific ca receptia o fac de la tara si nu de la pitesti unde am domiciliul (la tara am o pozitie super pentru receptie :smt003 )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mishu

2

• rimache

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Federatia Romana de Radioamatorism elibereaza autorizatiile de receptie prin intermediul radiocluburilor.

Ia legatura cu cei de la YO7KFA, Str. Dobrescu Arges, Bl. B10, Sc.C, Ap. 9 , RO-110432, Pitesti

Adresa postala: P.O. BOX 10, RO-110450 Pitesti 1

Telefon: 0248610725

Pana atunci arunca un ochi pe aici:

http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=13156

'73 de YO8RIM

Link spre comentariu

Multumesc mult pentru indrumare!!! Vreau deocamdata sa receptionez sa vad cum sta treaba in eter (teoretic stiu o buna parte) asta ca un fel de antrenament pana obtin si o autorizatie de emisie...(sper pe la anu')Sper sa ne auzim si prin intermediul undelor radio....pana atunci 73

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări