Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oscilator sursa tv Nei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 ani mai târziu...

ld5530  se  fabrica  in  2  capsule  diferite , recte  cu  8  pini  tht  sau  cu  6  pini  smd ... daca  ai  cumva  pe  placa  virgula  capsula  cu  6  pini  smd ,  atunci  ia  si  verifica  ce  piese  ai  conectate  la  pinul  3  al  integratului ... exista  o  gramada  intreaga  de  echivalenti  care  s-ar  putea  monta  acolo  si  toate difera  numai  si  numai  la  pinul  3 ...

Link spre comentariu

daca  esti  sigur  ca  nu  este  conectat  nimik la  pinul 3 , atunci  ai  putea  merge  pe  sg6859 ... verifica datasheet-ul  lui  sg6859  comparativ  cu  situatia  reala  din  teren --- adica  de  pe  placa  de  baza , evident --- ... daca  se  potrivesc  pinii  si  decizi  sa  folosesti  sg6859 , atunci  ii  trintesti  un  100kohmi  din  pinul  3  direct  la  masa ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Am ridicat OB2281 de pe alt sasiu, in pin 3 nu avea nimic conectat, l-am montat la TV cu pricina si se pare ca functioneaza corect, in pin 3 nici eu nu am avut conectat nimic.

Pe langa s-a mai schimbat optocuplor, TL431, dioda dubla de pe 12V, si o rezistenta/siguranta ( 0 ohmi) in serie cu un condensator de 3KV dinytre primar si secundar

PS : LD5530 nu a functionat, facea ceva pulsatoriu, am incercat si cu 100k in pin 3

Multumim colegului misuraelectronic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări