catalin004 Postat August 10, 2021 Autor Partajează Postat August 10, 2021 Acum 2 ore, dan-a2 a spus: Nu ati specificat nici macar codul baretelor originale .. leduri de 3sau 6 volti ? Sunt pe 6V...nu sunt langa el ca sa pun si codul, dar am cautat si nu dau de ele. Stiu si "manevra" cu LED decupat si pus peste, insa migaleala, are 6 led-uri duse pe ambele barete. daca nu gasesc renunt...oricum nu-i mare castig. Au zis cei din Alba ca o sa ma sune daca gasesc ceva asemanator....pana atunci mai dau cate un ochi si pe olyx Multam Link spre comentariu
adydep Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 (editat) Nu-s astea zk275d06-zc21ag-02 ? Uite aici ceva,tensiunea e bună(6V)nu stiu daca te descurci să o rezolvi cu lungimea https://www.electrosite.ro/cumpara/barete-led-32-inch-universale-set-de-2-barete-de-6-led-uri-pentru-tv-532 Editat August 10, 2021 de adydep Link spre comentariu
catalin004 Postat August 10, 2021 Autor Partajează Postat August 10, 2021 Of...astept sa vad ce zic celalti Link spre comentariu
iuliantv Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Acum 7 ore, adydep a spus: Nu-s astea zk275d06-zc21ag-02 ? Uite aici ceva,tensiunea e bună(6V)nu stiu daca te descurci să o rezolvi cu lungimea https://www.electrosite.ro/cumpara/barete-led-32-inch-universale-set-de-2-barete-de-6-led-uri-pentru-tv-532 doar taiate ,daca erau cu 7 leduri era ok,taia capetele cu un led si facea strap,gaurea zona lupelor,si erau mai scurte,asa e mai complicat trebuie sa taie cel putin de 2 ori la o singura bareta,doar daca le ia sa le taie bucatele si sa le peticeasca pe ale lui. parerea mea Link spre comentariu
adydep Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Acum 5 minute, iuliantv a spus: doar taiate ,daca erau cu 7 leduri era ok,taia capetele cu un led si facea strap,gaurea zona lupelor,si erau mai scurte,asa e mai complicat trebuie sa taie cel putin de 2 ori la o singura bareta,doar daca le ia sa le taie bucatele si sa le peticeasca pe ale lui. parerea mea Eu m-am tot uitat,dar ce am văzut cu 7 leduri erau la 3V,ca naiba.Și la astea ar putea să taie câte un led din fiecare baretă (...6...7cm),iar partea tăiată să o pună cumva la 90 de grade,să încapă în oală...zic și eu,nu știu ce soluție ar putea găsii... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 11, 2021 Partajează Postat August 11, 2021 Acum 9 ore, adydep a spus: Eu m-am tot uitat,dar ce am văzut cu 7 leduri erau la 3V,ca naiba.Și la astea ar putea să taie câte un led din fiecare baretă (...6...7cm),iar partea tăiată să o pună cumva la 90 de grade,să încapă în oală...zic și eu,nu știu ce soluție ar putea găsii... se poate si la astea,dar va trebui sa scada si curentul pe leduri,eu unul am destule recuperate in stare foarte buna,am cu ce ,,petici,, in cazuri extreme Link spre comentariu
adydep Postat August 11, 2021 Partajează Postat August 11, 2021 (editat) Acum 24 minute, iuliantv a spus: se poate si la astea,dar va trebui sa scada si curentul pe leduri,eu unul am destule recuperate in stare foarte buna,am cu ce ,,petici,, in cazuri extreme Păi dacă ai caută și vinde-i 2 barete lui Cătălin,că-i băiat bun! E de-al nostru ! Editat August 11, 2021 de adydep Link spre comentariu
catalin004 Postat August 11, 2021 Autor Partajează Postat August 11, 2021 Mersi colegule pentru cuvintele frumoase...Dl. Badila este in concediu, a spus ca peste 20 zile ii ajung 2 modele de barete de 28". La mine nu este graba, este al unei rude si mai are alt TV. Eu nu am nici un model de barete, le-am tot "tocat" Cu stima! Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat August 18, 2021 Partajează Postat August 18, 2021 (editat) Am un tv.led Vortex LEDV-28CT800 cu dsplay defect si doua barete cu 6 leduri bune,disponibil. Editat August 18, 2021 de Nicusor Lupu Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Aveti pozele solicitate! Link spre comentariu
catalin004 Postat August 23, 2021 Autor Partajează Postat August 23, 2021 Multumesc colegului din inima @Nicusor Lupu Am facut matusa fericita. Se poate inchide!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate