Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Barete 6 led Vortex 28"

catalin004

Postări Recomandate

Buna...caut 2 barete cu 6 led uri pentru un Vortex de 28". Cred ca mai sunt si pe alte tv-uri, poate aveti ceva cu ecran spart. Sau un site de unde pot lua

Lungime aprox 52cm

Stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

12

• iuliantv

4

• adydep

4

• validae

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pai cam asa spun toti pe forum,ca ,,,,,,,,,,,cumpara de colo si vand dincolo,dar eu cred ca tot mivarom.ul e si au gandit ei cum sa jecmaneasca pe cel ce nu face comenzi de peste 350lei

Link spre comentariu
Acum 56 minute, catalin004 a spus:

poate gasim recuperate...

Se poate folosi o bareta cu mai multe led-uri daca distanta intre led-uri este apropiata,se taie din bareta sa ramana nr de led-uri necesar sau + 1,hartia cu gaurele se ajusteaza pe noile led-uri,atata agitatie pt 2 barete amarate parca ai cauta combustibil de racheta.

Link spre comentariu

Vezi că am adăugat şi număr de telefon la postarea anterioară.Sigur găseşti ceva acolo, dacă nu exact originalul, tot găseşti ceva perfect compatibil.Adică să nu fii nevoit să tai şi să tragi fire.Cel mult să modifici o mufă....iar cu recuperatele e o loterie.Eu nu m-aş mai munci să desfac un panel ca să-l cârpesc cu leduri folosite....

Link spre comentariu

Multumesc colegu', unele au racire pe aluminiu (bara lipita), altele fortata(carcasa TV), altele contrapanel...si cand le desfaci/dezlipesti zboara lentilele ca margelele (nu ma refer la cele cu prindere cu surub)...plus ca cine stie cat tine...aveam varianta sa relipesc ledurile insa stiu ca nu tin...decupare in folie...pfff

Ii pun un modul led de 20W  in centru si scap :rade:

Link spre comentariu

nu cred ca are la ALBA ,are doar samsung 28" ,cautate barete de 32" ce au acelasi consum pe led,dar sa aiba un led mai mult,taie capetele,gaureste folia si rezolva,sau cum a mai spus si Costica.tv leduri cu tot cu bareta peste cele defecte

nu prea se aduc de 28" ca nu prea sau vandut tv.uri de 28 si nu e cerere,si eu am cautat pentru un vecin,aveam de 28" dar pe 6v,sursa  intra in protectie daca le puneam in paralel,in serie nici nu se aprindeau,asa ca i.am montat o bareta pe mijloc tot cu 5 leduri dar mai inghesuita bareta,cred ca erau de pe un 24,totul a fost ok,el initial avea barata de sus defecta ,dar pe cea de la mijloc am mutat.o sus ,pentru o lumina mai uniforma,i.am scazut curentul pe leduri si totul e ok

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări