catalin004 Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Buna...caut 2 barete cu 6 led uri pentru un Vortex de 28". Cred ca mai sunt si pe alte tv-uri, poate aveti ceva cu ecran spart. Sau un site de unde pot lua Lungime aprox 52cm Stima Link spre comentariu
adydep Postat August 8, 2021 Partajează Postat August 8, 2021 Vezi poate ți se potrivește (sau să adaptezi)ceva de la ăștia : https://zutech.ro/215-barete-ledcomponente-lcd Link spre comentariu
catalin004 Postat August 8, 2021 Autor Partajează Postat August 8, 2021 Mersi colegu' O sa arunc un ochi pe acolo, app astia nu sunt clona mivarom? Ca seamana jucariile de pe acolo Link spre comentariu
iuliantv Postat August 8, 2021 Partajează Postat August 8, 2021 pai cam asa spun toti pe forum,ca ,,,,,,,,,,,cumpara de colo si vand dincolo,dar eu cred ca tot mivarom.ul e si au gandit ei cum sa jecmaneasca pe cel ce nu face comenzi de peste 350lei Link spre comentariu
catalin004 Postat August 10, 2021 Autor Partajează Postat August 10, 2021 poate gasim recuperate... Link spre comentariu
validae Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Caută şi aici: LEDY SRL – Alba Iulia - [email protected] – 0749-02.02.02 Link spre comentariu
catalin004 Postat August 10, 2021 Autor Partajează Postat August 10, 2021 Acum 24 minute, validae a spus: Caută şi aici: [email protected] Multumesc...o sa trimit un mail Link spre comentariu
nasturica Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Acum 56 minute, catalin004 a spus: poate gasim recuperate... Se poate folosi o bareta cu mai multe led-uri daca distanta intre led-uri este apropiata,se taie din bareta sa ramana nr de led-uri necesar sau + 1,hartia cu gaurele se ajusteaza pe noile led-uri,atata agitatie pt 2 barete amarate parca ai cauta combustibil de racheta. Link spre comentariu
catalin004 Postat August 10, 2021 Autor Partajează Postat August 10, 2021 Dintr-ala gasesc repede...ce va mai plac gainariile. Link spre comentariu
validae Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Vezi că am adăugat şi număr de telefon la postarea anterioară.Sigur găseşti ceva acolo, dacă nu exact originalul, tot găseşti ceva perfect compatibil.Adică să nu fii nevoit să tai şi să tragi fire.Cel mult să modifici o mufă....iar cu recuperatele e o loterie.Eu nu m-aş mai munci să desfac un panel ca să-l cârpesc cu leduri folosite.... Link spre comentariu
catalin004 Postat August 10, 2021 Autor Partajează Postat August 10, 2021 Multumesc colegu', unele au racire pe aluminiu (bara lipita), altele fortata(carcasa TV), altele contrapanel...si cand le desfaci/dezlipesti zboara lentilele ca margelele (nu ma refer la cele cu prindere cu surub)...plus ca cine stie cat tine...aveam varianta sa relipesc ledurile insa stiu ca nu tin...decupare in folie...pfff Ii pun un modul led de 20W in centru si scap Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 (editat) Nu ati specificat nici macar codul baretelor originale .. leduri de 3sau 6 volti ? Editat August 10, 2021 de dan-a2 Link spre comentariu
iuliantv Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 (editat) nu cred ca are la ALBA ,are doar samsung 28" ,cautate barete de 32" ce au acelasi consum pe led,dar sa aiba un led mai mult,taie capetele,gaureste folia si rezolva,sau cum a mai spus si Costica.tv leduri cu tot cu bareta peste cele defecte nu prea se aduc de 28" ca nu prea sau vandut tv.uri de 28 si nu e cerere,si eu am cautat pentru un vecin,aveam de 28" dar pe 6v,sursa intra in protectie daca le puneam in paralel,in serie nici nu se aprindeau,asa ca i.am montat o bareta pe mijloc tot cu 5 leduri dar mai inghesuita bareta,cred ca erau de pe un 24,totul a fost ok,el initial avea barata de sus defecta ,dar pe cea de la mijloc am mutat.o sus ,pentru o lumina mai uniforma,i.am scazut curentul pe leduri si totul e ok Editat August 10, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate