Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Autotransformator

subsemnatul20122

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• subsemnatul20122

6

• validae

3

• BRANCA

2

• vera

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sper să ai noroc...N-am văzut autotrafuri de puteri atât de mici decât pentru televizoarele de pe timpuri.Şi alea aveau o plajă cam de la 150 la 250V.Mă refer la cele sovietice.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Poti sa iei de la mine un AVR, 500-1000VA la 100 lei, cu afisaj electronic si modifici domeniul de afisare pe iesire. Este cu servomotor.

AVR.thumb.jpg.4300b52518d727390f53280b2806e1a0.jpg

Link spre comentariu
Acum 19 ore, Toni Marginean a spus:

Poti sa iei de la mine un AVR, 500-1000VA la 100 lei, cu afisaj electronic si modifici domeniul de afisare pe iesire. Este cu servomotor.

AVR.thumb.jpg.4300b52518d727390f53280b2806e1a0.jpg

Buna ziua! Nu ma pricep cum sa ,,modific,,Poate ma ajutati dvs.

Link spre comentariu

@Toni Margineanacela este un stabilizator. Am si eu autotrafo din el, care este bobinat pana la 160V ca transformator, peste fiind restul bobinajului pe care se plimba cursorul. Nu poate fi utilizat ca autotrafo 115/230V (in cel mai bun caz 160/230V). In plus, pana la 160V este bobinat cu Al, restul cu Cu.

Link spre comentariu

Ar ajuta dacă ai spune cam ce sumă maximă ai investi, fiindcă ce cauţi se găseşte destul de uşor.Şi dacă ai nevoie şi de voltmetru la el..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări