codrut Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 model:32PHT4100/12 sasiu:TPN15.1E LA Acest tv se restarteaza, Are cineva un soft pe USB,am inteles ca sunt sanse mai mari sa nu mai apara ''ci key file'' pe USB. Multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 ci faill apare doar la rescriere nand sau spi dupa cate stiu eu ,softul se gaseste liber pe google la un klic distanta,si trebuie redenumit pentru a boota Link spre comentariu
yokoono Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 Gasesti aici pe la jumatea paginii; https://toengel.net/philipsblog/firmware-download/ Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 (editat) si pe aici ar trebui uitat : https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/philips/philips_32pht4100_12_shassi_main_board_tpn15_1ela/239-1-0-71788 Editat August 4, 2021 de cornel1962 Link spre comentariu
iuliantv Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 (editat) Acum 26 minute, yokoono a spus: Gasesti aici pe la jumatea paginii; https://toengel.net/philipsblog/firmware-download/ este pe romania la un click distanta,nu am dat link deoarece mi se pare putin ,,deplasat,, sa nu dai un search pe google ,dar sa intrii pe forum sa ceri ca altul sa faca asta pentru tine,nu am nimic cu serul ,,codrut,, dar se pare ca a devenit o obisnuinta pentru unii sa ,,primesti mura in gura,, ca si cum timpul tau e mai important ca al celui ce vrea sa te ajute,inteleg cazurile intortocheate,unde trebuie sa citesti poate zeci de pagini sa intelegi ceva,sau sa gasesti un soft potrivit,dar de philips metode de update .....sa discutat cred ca pe zeci de pagini si pe acest forum,dar se pare ca unii si.au deschis service si habar nu au sa dezarhiveze un soft,,nu e cazul userului ,,codrut,, se vede ca stie meserie,nu stiu dar parca unii primesc 4-5 televizoare pe zi la reparat,le fac repede inventarul,posteaza pe forum,si astepta rezultate,de la cei cu inima mare care ,,au prea mult timp,,nu se zbat in minimile cautari pe google ,masuratori,teste,...... Editat August 4, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
codrut Postat August 4, 2021 Autor Partajează Postat August 4, 2021 Am apelat la forum ,deoarece aici ,userii pun soft- uri probate. Scuze daca am deranjat. Link spre comentariu
yokoono Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 1 oră în urmă, iuliantv a spus: este pe romania la un click distanta,nu am dat link deoarece mi se pare putin ,,deplasat,, sa nu dai un search pe google ,dar sa intrii pe forum sa ceri ca altul sa faca asta pentru tine,nu am nimic cu serul ,,codrut,, dar se pare ca a devenit o obisnuinta pentru unii sa ,,primesti mura in gura,, ca si cum timpul tau e mai important ca al celui ce vrea sa te ajute,inteleg cazurile intortocheate,unde trebuie sa citesti poate zeci de pagini sa intelegi ceva,sau sa gasesti un soft potrivit,dar de philips metode de update .....sa discutat cred ca pe zeci de pagini si pe acest forum,dar se pare ca unii si.au deschis service si habar nu au sa dezarhiveze un soft,,nu e cazul userului ,,codrut,, se vede ca stie meserie,nu stiu dar parca unii primesc 4-5 televizoare pe zi la reparat,le fac repede inventarul,posteaza pe forum,si astepta rezultate,de la cei cu inima mare care ,,au prea mult timp,,nu se zbat in minimile cautari pe google ,masuratori,teste,...... Eu am postat linkul in speranta ca mai are cineva nevoie de el. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 Acum 34 minute, codrut a spus: Am apelat la forum ,deoarece aici ,userii pun soft- uri probate. Scuze daca am deranjat. pai pe google e soft oficial,useri forumului nu cred ca au fabrica de ,,softuri,, acasa Link spre comentariu
codrut Postat August 4, 2021 Autor Partajează Postat August 4, 2021 Nu am spus ca userii au fabrica de soft-uri. Am spus ca majoritaea au soft-uri probate. De asemenea mi s-a intamplat sa nu functioneze nici cu soft original. De ceva vreme ma tot chinui la un tv cu 17mb95s-1,la care am scris multe softuri,am primit si softul original al tv-ului si tot nu vrea sa functioneze decat cu soft-ul lui. Link spre comentariu
codrut Postat August 4, 2021 Autor Partajează Postat August 4, 2021 Multumesc d-le Yokoono. A functionat cu firmware- ul indicat de dv. De asemenea le multumesc celor care au scris in acest topic. Ps: A incercat cineva sa scrie pe programator un NAND de Philips ,apoi sa faca update de soft? Daca apare ,,CI KEY FILE ,,dupa rescriere NAND,dispare dupa update de soft? Link spre comentariu
iuliantv Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 au incercati oameni ,normal ca au incercat,sa discutat pe forum si pe altele,dupa cate stiu eu sa gasit rezolvare la disparitia errorii de pe ecran,dar ci-ul tot nu functiona,dupa cate stiu eu prin meniurile service de la philips se pot face anumite bakup.uri,asa ca fiecare ce-si cumpara philips sa invete menu service,si sa faca bakup-uri si cand vine la reparat sa vina cu bakup.ul de ci key, oeicum philips-ul si.a luat mana de pe televizoare ,mai vand chinezii cu respectarea anumitor standarde,dupa care philips tv dispare sau vor fi si mai pacatoase Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 Acum 36 minute, codrut a spus: Multumesc d-le Yokoono. A functionat cu firmware- ul indicat de dv. De asemenea le multumesc celor care au scris in acest topic. Ps: A incercat cineva sa scrie pe programator un NAND de Philips ,apoi sa faca update de soft? Daca apare ,,CI KEY FILE ,,dupa rescriere NAND,dispare dupa update de soft? Nu dispare !, chiar daca ai doua tv-uri functionale si identice, daca faci rocada la nanduri, la fiecare tv o sa apara acel mesaj, pentru ca fiecare placa in parte are o "cheie" unica de criptare pentru CI card..... Link spre comentariu
codrut Postat August 5, 2021 Autor Partajează Postat August 5, 2021 Eu am avut la reparat un led philips ,la care am scris NANAD-ul de pe o alta placa identica de philips pe care o am in services si nu a aparut acel ci key file. Mentionez ca atat modelul de tv cat si placa au fost identice. Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Acum 49 minute, codrut a spus: Eu am avut la reparat un led philips ,la care am scris NANAD-ul de pe o alta placa identica de philips pe care o am in services si nu a aparut acel ci key file. Mentionez ca atat modelul de tv cat si placa au fost identice. Eu am postat mai sus din ce am citit in topicuri pe diverse forumuri, personal nu am avut 2 tv-uri identice ca sa testez...,in cazul tau cred ca tv-urile chiar au fost identice, adica ma refer la luna/anul de fabricatie + serialul de pe eticheta... Banuiesc ca daca nu ti-a dat acel mesaj de eroare, CI card functiona corect, asa e sau gresesc ? Link spre comentariu
codrut Postat August 5, 2021 Autor Partajează Postat August 5, 2021 Cu CI card nu am verificat. Tv- ul functioneaza undeva la tara si nu are nevoie de Ci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum