Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ICD2 Clone

criss

Postări Recomandate

La realizat cineva?Asa se spune ca este compatibil cu MpLab...O rectificare din documentatie.

Errata Some errors slipped into the documentation: the devices U5 and U7 listed in the BOM do not exist on the PCB/Schematic. Just ignore them.The pin numbering of the ICD2 modular connector is wrong, i.e. exactly opposite to the original ICD2. If you are using a modular connector on your target board you have to use the following pin numbering on your target board: 1. PGM 2. PGC 3. PGD 4. GND 5. VCC 6. MCLR

aici este lincul de unde lam descarcat.http://www.nebadje.org/doku.php?id=neblab:icd2clone
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

3

• Zerro

2

• sofian

1

• andiy

1

Top autori în acest subiect

@criss ... sofian are dreptate ... nu cred sa reusesti sa realizezi schema aia din link-ul tau pentru ca nu o sa gasesti nicaieri CY7C646X3.... Singura "problema" (daca poate fi numita problema) este ca acea clona din link-ul lui @Sofian are doar USB ... nu are si RS232 ... dar cine mai are nevoie de RS232 ... oricum ... daca ti neaparat sa ai RS232 poti face ceva combinatii intre cele 2 scheme si totul va iesi OK ... cel putin la mine a mers.Toate cele bune!

Link spre comentariu

mersi mult, nu ma prea stresez cu acest programator doar am intrebat. acuma fac 2 programatoare unul: Multi PIC Programmer 5v2 si celalalt programator ICSP.si dupa ce le termin as fi vrut sa ma apuc de acesta...de cumparat nici vorba,din bani astia cumpar o gramada de controlere.

Link spre comentariu

Pentru ca nu pricepeam unde anume se plaseza PIC-ul de programat, am facut unele cercetari. In afara de ICD2 mai am nevoie si de asta??..

Posted Image

Daca da, unde gasesc o schema...

Daca nu, lamuriti-ma...

Multumesc

Link spre comentariu

uite asa arata vechea mea clona ICD2 pe RS232 ... iar pentru ZIF adaptasem schema cu pini pe langa ZIF si selectarea manuala a pinilor de programare ...Iar pentru noua Clona (si USB si RS232) am facut modul separat cu ZIF-ul .... exact ca cel postat de andiy dar tot cu sistemul de pini pe langa ZIF ...

Link spre comentariu

Uite pe aicea altul:

Toate piesele se pot procura.

lista de componente:

R1 : 100K

R2 : 47K

R3, R4 : 22K

R5, R13 : 6.8K

R6, R14 : 2K2

R7, R9, R10 : 330

R8, R11, R15, R16 : 4K7

R12, R17 :1K

R18, R19 : 470

C1, C2 : 22pf

C3, C4, C5, C6 : 1uF or 10uF depending on the type of MAX232 used

C7,C10,C11,C12 : 0.1uF

C8, C9 : 100uF 25V Supports for ICs

U1 : 16F876

U2 : MAX232

RG1 : 7812

RG2 : 7805

Q1 : 20Mhz

ZD1 : Zener 5.1 or 4.7 300ma

ZD2, ZD3 : Optional zeners or 2x1N4148 to reach 13.2Volts

D1, D2 : OA85 or BAT54,...

BR1 : Bridge 40V 1.5A

LD1,LD2,LD3 : LEDs

T1, T4 : BC 547B or BC 548B

T2, T3 : BC 557B or BC 558B

Connectors: DB9 female, connector 5 pins and connector 2 pins

Pagina de pe care lam pescuit:

http://users.picbasic.org/projects/ICD/ICD.htm

alta

http://www.stolz.de.be/

Mai am sa scotocesc netul dade mai gasesc ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări