Sharky Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 Cam offtopic, legat de ftp: merge si cu ftp://izatech:[email protected] la orice ftp poti intra in felul asta ftp://username:parola@adresa_serverului Nu se pastreaza in bara de adrese din motive de securitate Cineva a spus ca nu le-ar merge unora ftp-ul ala din cauza unor neintelegeri dintre ISP Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 La unii merge la altii nu Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 eu am spus de ISP ... as.ro este cumva la rds ? Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 Da tracert si asa vezi oricine de la cine este Link spre comentariu
Vizitator Drop_it Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 Eu construiesc boxe de mai mult timp si nu prea gasesc plasa din material textil pentru fete de boxe, etc. Poate sa ma ajute cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum