Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau si eu o parere daca se poate mersi

Vizitator narcis1983

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

10

• Mircea Bartic

2

• ics

1

Vizitator narcis1983

am pus niste silicon si am umplut cu vatelina tot locul unde este dif. de medii si sa mai schimbat treaba.nu mai bate asa de tare(mai bate totusi) cat dau mai tare statia. chiar se duce mai tare boxa fara sa se auda distorsionatmersi

Link spre comentariu
Vizitator narcis1983

de acum am sa fac si perechea la aceasta cu mai multa grija dupa care ma apuc sa fac doua boxe de alea mari cu dif de peste 45 de cm. si poate mai primesc sfaturi pentru aceea cum ar fi :cum sa fac incinta , de difuri sa cumpar, filtre si asa mai de parteva multumesc :lol:

Link spre comentariu
Vizitator narcis1983

ma baieti, ce naiba nu am destula mobila in casa.vreau sa ma extind sa fac 2 nunti pe noapte :lol:, si sigur se poate.ceea ce am pastrez pentru sali mai mici si ceea ce fac sa fie pt. salile acelea in care intram cu frica(ca nu o sa fac fata fata ca putere), "ceapa mamii lor" :lol: .astept si eu niste sfaturi pareri incinte, pentru dif. asa sa zicem poate reusesc sa le cumpar pe alea de la P-Audio(desi poate reusesc sa gasesc si eu un magazin ina tara asta care vinde asa ceva) si ce medii si inalte recomandati voi(sa fie pe 2 sau 3 cai cum spuneti voi)as vrea la bas ceva de genul HP 18W sau ceva asemanator la fel de bun si la fel de accesibil ca pret si pe care pot sa il si cumpar de pe aici din tara :lol: poate aveti ceva scheme de incinte cu acest difuzor sau ceva asemanator. ok baieti va salut si astept parerile voastrepapa

Link spre comentariu

asa mai merge...dar mai bine ia ceva mai ieftin de 18"...cele mai mari vor necesita si cutii uriase si nu stium cum o sa te plimbi cu ele dupa tineMai bine incearca cum a facut nexus..sunt lejer de transportat si la ce difuri a folosit banuiesc ca suna bine

Link spre comentariu
Vizitator narcis1983

salut baieti pai difurile ale de la P-audio sunt de 18 inch. nu?eu zic ca ar fi bune nu?dar cam ce medii si/sau inalte ar trebuie si filtre pentru alea multumesc :lol:

Link spre comentariu
Vizitator narcis1983

pai de asta stiu dar am inteles de mai sus ca ar fi un dif. mai mic dar cica tot de 18 si mia ieftin si chiar eram si eu interesat,dar sda fie la fel de bun nu mai slab ca asa nu am facut nimic. :lol: :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări