Vizitator narcis1983 Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 am urmat un plan de boxe de alea de la sal si mai exact acela cu difuzoarele SBX 3040 si acolo scrie ca imi trebuie MDF 19 trebuie neaparat MDF de 19 sau pot pune eu stiu PAL mai gros?multumesc Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 Fi atent sa nu pui mai gros ca or sa fie prea grele :lol: Nu are nimic daca pui ma gros, conteaza sa respecti volumul interior al boxei Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Ianuarie 28, 2005 Partajează Postat Ianuarie 28, 2005 dar nu afecteaza sunetul?Se va auzi la fel si cu pal daca respect volumul acela de 87 litri calculat cu placa de MDF?Mersi Vasile Link spre comentariu
Vizitator adisadicul Postat Ianuarie 28, 2005 Partajează Postat Ianuarie 28, 2005 Nu sunt expert da' din cate am citit pe tot forumul, poti sa le faci din orice te taie capul atata timp cat respecti volumul interior, nu vibreaza si o antifonezi a.i. sa nu "sune a gol" (mai e o chestie cu undele stationare da' o poti rezolva definitiv numai daca faci boxa ca o minge de fotbal ) Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 28, 2005 Partajează Postat Ianuarie 28, 2005 daca faci o boxa ca si o minge de fotbal o sa ai probleme cu undele stationare si inca cele mai mari probleme posibile, de aceea se evita boxele cubice(inafara de cazul suburilor la care lungimile de unda sunt mai mari decat dim. cutiei) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 28, 2005 Partajează Postat Ianuarie 28, 2005 cu mingea de fotbal te inseli, cea mai buna boxa este cea sferica.Cubul intradevar ca este cel mai prost Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Ianuarie 29, 2005 Partajează Postat Ianuarie 29, 2005 sa stiti ca am cumparat Pal de 18mm si am remasurat in asa fel incat sa iasa la fel cutia din partea masurilor este la feleu stiu doar cu 1-2 milimetri diferenta cred ca nu este asa mare diferenta.mai greu este ca nu stiu care minusul de la dif. stie cineva sa imi spuna? la un DTF 12 , SBX 1320, SBX 3040 toate de la sal multumesc. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 29, 2005 Partajează Postat Ianuarie 29, 2005 legi o baterie la bornele difului si daca membrana iese inafara plusul bateriei=plusul difului.Pe tweetere ar trebui sa scrie, pt ca e cam periculos sa incerci asta pe un tweeter, s-ar putea sa se arda si cursa membranei este f mica, deci greu de observat.Eu am lucrat cu SAL si aveau scrise + si - fix pe bornele de alimentare Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 29, 2005 Partajează Postat Ianuarie 29, 2005 pui o baterie de 1,5V pe borne si daca membrana iese inafara atunci + de la baterie este + difuzorului Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 salut Am pus si am aflat care sunt polii difului dar mai am o problemaincinta nu este chiar festa cum ma asteptam puteti sa imi spunetio si mie ce sa fac?multumesc Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 adica mai scapa aer Link spre comentariu
ics Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 Foloseste niste silicon la incheieturi, sau lipeste placile cu aracet amestecat cu rumegus. Sub difuzoare pune o garnitura de cauciuc.Incearca asa. Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 salutare baietiam reusit sa termin o boxa de aceea de la sal si am rezolvat si problema cu scaparile de aer.am sa incerc sa va arat ce a iesit daca reusesc am sa pun o poza cu boxa aiciva multumesc[/url] dar nu stiu spuneti-mi si mie Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 nu ai pus poza ... mai incearca ... :!: Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 am si eu o intrebareBoxa merge bine dar cand o dau mai tare si basul bate tocmai bine se aud distorsionat mediile si ma uit si vad ca bate cam tare diful de mediie posibil ca acel filtru de la sal sa nu taie bine la medii?AAA este acea boxa facuta dupa proiectul de la sal cu dif SBX 3050 180/150 Wva multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum