Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau si eu o parere daca se poate mersi

Vizitator narcis1983

Postări Recomandate

Vizitator narcis1983

am urmat un plan de boxe de alea de la sal si mai exact acela cu difuzoarele SBX 3040 si acolo scrie ca imi trebuie MDF 19 trebuie neaparat MDF de 19 sau pot pune eu stiu PAL mai gros?multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

10

• Mircea Bartic

2

• ics

1

Vizitator adisadicul

Nu sunt expert da' din cate am citit pe tot forumul, poti sa le faci din orice te taie capul atata timp cat respecti volumul interior, nu vibreaza si o antifonezi a.i. sa nu "sune a gol" (mai e o chestie cu undele stationare da' o poti rezolva definitiv numai daca faci boxa ca o minge de fotbal :) )

Link spre comentariu

daca faci o boxa ca si o minge de fotbal o sa ai probleme cu undele stationare si inca cele mai mari probleme posibile, de aceea se evita boxele cubice(inafara de cazul suburilor la care lungimile de unda sunt mai mari decat dim. cutiei)

Link spre comentariu
Vizitator narcis1983

sa stiti ca am cumparat Pal de 18mm si am remasurat in asa fel incat sa iasa la fel cutia din partea masurilor este la feleu stiu doar cu 1-2 milimetri diferenta cred ca nu este asa mare diferenta.mai greu este ca nu stiu care minusul de la dif. stie cineva sa imi spuna? la un DTF 12 , SBX 1320, SBX 3040 toate de la sal multumesc. :) :d

Link spre comentariu

legi o baterie la bornele difului si daca membrana iese inafara plusul bateriei=plusul difului.Pe tweetere ar trebui sa scrie, pt ca e cam periculos sa incerci asta pe un tweeter, s-ar putea sa se arda si cursa membranei este f mica, deci greu de observat.Eu am lucrat cu SAL si aveau scrise + si - fix pe bornele de alimentare

Link spre comentariu
Vizitator narcis1983

salut Am pus si am aflat care sunt polii difului dar mai am o problemaincinta nu este chiar festa cum ma asteptam puteti sa imi spunetio si mie ce sa fac?multumesc

Link spre comentariu
Vizitator narcis1983

salutare baietiam reusit sa termin o boxa de aceea de la sal si am rezolvat si problema cu scaparile de aer.am sa incerc sa va arat ce a iesit daca reusesc am sa pun o poza cu boxa aiciva multumesc[/url] dar nu stiu spuneti-mi si mie

Link spre comentariu
Vizitator narcis1983

am si eu o intrebareBoxa merge bine dar cand o dau mai tare si basul bate tocmai bine se aud distorsionat mediile si ma uit si vad ca bate cam tare diful de mediie posibil ca acel filtru de la sal sa nu taie bine la medii?AAA este acea boxa facuta dupa proiectul de la sal cu dif SBX 3050 180/150 Wva multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări