Mircea Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 In Noua Zeelanda se fac teste serioase care vor sa repuna in discutie coşarea lui Tesla. https://www.eetimes.com/emrod-enables-nikola-teslas-dream/ Ramane de vazut ce faci daca te interpui intre antene... Link spre comentariu
merck Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Acum 21 minute, Mircea a spus: Ramane de vazut ce faci daca te interpui intre antene... Cum ce??? Link spre comentariu
franzm Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 (editat) Daca mai e cine s-o faca. Amu ca am trecut de guvid (valuri, valuri) si am facut si anticorpi la cipul din vaccin, trebuie alta metoda de rarire a septelului. Editat August 2, 2021 de franzm Link spre comentariu
sesebe Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Din cite știu eu (din fotografii ale schiței/prototipului invenției) antena de emisie este omnidirecționala și deci în orice poziție te-ai afla te poți situa între antena de emisie și o potențială antena de recepție. Link spre comentariu
daniels Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Tesla in proiectul asta a folosit bani privati ai unor investitori, care au intrerupt finantarea din lipsa de rezultate. Cand sunt bani care trebuiesc tocati asta e reteta. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Este ceva asemănător cu plecatul omului prin statiul cosmic din zilele noastre. Idei ciudate să ai , că fraieri să puna botul si să asigure finanțarea ... este mulți. Link spre comentariu
Shambala Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Toata documentatia despre reusitele experimentelor lui Tesla a disparut cu desavarsire. Daca cele afirmate de el au fost adevarate, ulterior nimeni nu a mai reusit niciodata ceva macar cat de cat similar. Unele surse oculte spun ca Tesla folosea o abordare diferita a electromagnetismului (unde scalare), iar o mare parte din ceea ce se vedea la celebrul sau turn antena era "decoy". Aceleasi surse sustin ca el nu si-a informat investitorul despre principiile teoretice ale experimentelor pt ca efectiv abia le descoperea. Cand a inceput sa realizeze amploarea pericolului a preferat sa transforme totul intr-un esec. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Hai să zicem că reușesc, că nu se pune nimeni in calea magaoaielor de antene, adică toți sunt responsabili, până și ăia cu smartfoane care își fac selfie-uri. Da' ce te faci dacă o ia raza pe lângă!?! Link spre comentariu
Mircea Postat August 2, 2021 Autor Partajează Postat August 2, 2021 46 minutes ago, sesebe said: Din cite știu eu (din fotografii ale schiței/prototipului invenției) antena de emisie este omnidirecționala și deci în orice poziție te-ai afla te poți situa între antena de emisie și o potențială antena de recepție. Nope, daca citeai articolul, macar pe sarite, vedeai ca se lauda cu directivitatea, chiar se compara cu solutia omnidirectionala a lui Tesla. Link spre comentariu
Haralambie Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Buna seara, Se poate si cu 140kW sa evit un bransament cu traversare? Link spre comentariu
merck Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Of course! It's highly recommended! Link spre comentariu
c_anicai Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Transmiterea energiei electrice fara fir se poate doar prin rezonanta insa daca se vrea pierderi mai mici distanta de transmitere nu poate fi mai mare decat lungimea antenelor sau diametrul bobinei din circuitul acordat. Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 La 50hz lamda=6km Link spre comentariu
validae Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Neozeelandezii transmit prin microunde foarte directive, iar riscul ,,prăjirii,, unei păsări sau aparat de zbor care ar traversa fasciculul energetic este redus prin folosirea unui laser de mică putere ce supraveghează spaţiul de transmisie dintre antene.Asta e o veste bună pentru cei care s-ar nimeri accidental în fascicul, dar ridică probleme de fiabilitate a transmisiei.Dacă prin zona aia se nimeresc stoluri mari de ciori, grauri sau alte păsări, asta ar rezulta în dese întreruperi ale transmisiei.Nu cred că ar fi mulţi amatori de o reţea wireless cu întreruperi dese.....poate doar dacă la recepţie ar fi şi un sistem de stocare tampon, care să asigure continuitatea furnizării de curent şi pe perioada unor scurte întreruperi ale fasciculului. Link spre comentariu
maxente Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Nu ca as fi unul care sa puna botu la teoriile cospiratiei, dar daca Tesla a scris multe balarii prin lucrarile lui (ca cica ar fi luat-o razna in ultimii ani de viata, isi numara dumicatii cand manca etc.) , de ce nu le-ar face cineva publice ? De ce atata secretomanie si in zilele noastre ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum