Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TCL LED32B2800 Firmware usb

Costica Tv

Postări Recomandate

Salut, am si eu nevoie de softul usb pentru acest tv TCL 32B2800, pe site-ul din linkul de jos e si softul usb pentru acest tv, dar imi da eroare (vezi foto) la descarcare, poate vrea cineva sa incerce sa descarce, ca sa ma lamuresc si eu daca e de vina site-ul sau.....Multumesc

Dump pentru flashul spi 25Q32 am gasit la rusi, dar momentan vreau sa incerc cu soft usb ca e mai usor.

https://www.kazmielecom.com/2019/10/27/tcl-lcd-led-tv-software-free-download.html

1922164680_EROAREDESCARCARE.thumb.PNG.51a1ceb7b3c163a5dd7a28427e47e47f.PNG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

4

• Mircea

3

• Bercu Giuliano

1

• yokoono

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 20 minute i-am trimis OP-ului arhiva TCL_LED32B2800_Software.rar pe PM, nu conține .apk, .exe sau altceva periculos. Sunt doar fișiere .bin si un TXT cu trimitere la canalul de YT.

De curiozitate am descărcat și TCL_L32B2800_Software.rar însă nici aici nu se regăsesc fișiere .apk (aplicație pentru android) sau exe (/x86/x64), in plus fata de arhiva precedenta mai are un fișier L32B2800.TCL

BitDefender nu a chițăit nimic la nici una din arhive deci zic ca sunt safe, cel puțin pentru PC.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, iuliantv a spus:

cred ca asta are si usb si bin bakup,are un fisier tcl.file de 4mb,cred ca e pentru usb,l.am descarcat de lab.one si l.am urcat eu pe fileshare

http://www.fileshare.ro/e3427354058

dump la poloni,casa nu mai pierdeti puncte la rusi

https://elektrotanya.com/tcl_l32b2800_ms82pvt_tpms18vg.pb77_gd25q32_eeprom_dump_ok.rar/download.html

Cel care are si un fisier .TCL mi l-a trimis si colegul Stefan, dar inca nu am apucat sa-l testez cu stickul, sunt si eu foarte curios daca e pentru stick avand in vedere ca are 4MB exact ca si dumpul pentru flash spi, de regula softul pentru stick trebuie sa fie mai mare 6-8MB, dar nu se stie vom vedea dupa ce testez.....Multumesc oricum pentru bunavointa si timp !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Rezultat final: nu mai intru in detalii prea multe ce am facut si cum am facut...zic decat atat, cand tv-ul schimba programele singur, sunetul pleaca la min sau max singur, in meniu se schimba setarile singure....etc, nu va mai chinuiti sa munciti degeaba ca am muncit eu destul, e procesorul babardit si nu ai ce face decat sa schimbi placa daca vrea clientul !

Fisierul cu extensia .TCL nu e nicidecum pentru stick usb, e tot un dump ordinar pentru flash spi bagat ca umplutura dupa ce vreun prost ia schimbat extensia din .BIN in .TCL

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări