ddeliciu Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 Salut, care stiti un program care sa stie sa vorbeasca ceea ce scriee, stiu ca au mai fost topic-uri de genu asta dar nu cred ca exact ca a-l meuVreau un program care sa stie sa "citeasca" in limba romana si sa salveze in format .mp3, .wav ceea ce a citit, este asa ceva ? Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 In traducere vrei un program care sa iti faca audiobooks...Si eu vreau asa ceva, insa nu stiu daca se gaseste unul capabil sa citeasca in romana. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Mah, tu nu ai inteles ce vreau yo, vreau un program care sa vb in lb romana dar sa si salveze in format mp3 sau altu ceea ce a ciripit, intelgi?? asta vreau !! Link spre comentariu
ciup Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Da exista dar trebuie cumparat pehttp://www.ivosoftware.com/ivonaonline.php se numeste Expressivo. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Se poate inregistra si via wave, direct din calea de sunet, desigur cu un program dedicat. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 skaarj ma scuzi daca te-am deranjat dar yo am scris destul de clar acolo ce si cum vreau, si cautasem anterior topicu respectiv, oricum e si vina mea ca tu ai vrut sa ma ajuti intru-un fel sau altul, oricum e prea complicata chestia cu microfonu, nu e mai simplui cum vreau yo? , dar daca pana la urma nu gasesc ce vreau yo, apelez la microfon, Merci incaodata si scze ! Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Salut, care stiti un program care sa stie sa vorbeasca ceea ce scriee, stiu ca au mai fost topic-uri de genu asta dar nu cred ca exact ca a-l meuVreau un program care sa stie sa "citeasca" in limba romana si sa salveze in format .mp3, .wav ceea ce a citit, este asa ceva ?adică să-i dai un text şi el să citească cu voce tare conţinutul textului???mi se pare că există ceva de genul ăsta inclus în XP... mai nou trebuie trase fişiere de voci şi "actori" (aşa le zice ms la... chestiile care apar pe ecran şi-ţi "vorbesc").pe lângă asta, mai există şi un program 3-rd party care se numeşte "Read Aloud"... sau "read-a-loud", ceva de genu'...nu-mi cere amănunte, că ştiu chiar mai puţine decât despre treaba cu vocile ms-ului...iar skaarj normal că nu prea ştia ce să-ţi spună: în lumea unix o chestie ca asta e asemănătoare cu instalarea compiz/beryl, aşa că...P.S. ştiam eu ceva, da' nu prea bine (v-am avertizat, nu???). check this!!! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 adica sa ii dau text, indiferent ca il bag dintr-un fisier indiferent ca il scriu, sa il citeasca dar sa il si salveze ca si melodie (mp3)Mai exact scriu o lectie la scoala si o salveaza ca melodie, o pun pe tel si o ascult la casti, nu imi trebe la asta, poate si la asta dar.......asta e principiu pe care vreau sa il foloseasca !Chiar voi ce metode de copiat mai stiti ? Da sa fie testate si sa aba sanse de reusitaMs ! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 up! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Mah dar oare nu exista asa ceva ?E destul de complicat programelu, dar daca bag line out in line in la pc si cu un program de inregistrare sa inregistrez oare merge ?Ms ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 poti incerca fara artificii la placa de sunet,cu un prg gen audigy care sa inregistreze direct din wave,adica ce iese din placa de sunte,dar doar softwarear trebui sa merga cu fir de la line out la in,parerea ema e ca te complici Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 o s vad yo cand o sa gasesc si programu respectiv care sa stie a citi in limba romana macar daca nu sttie sa si salveze in mp3, am gasit ceva dar e pe net, yo neavand net acasa..........nu pot, tre sa caut un kit....stiti careva ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum