Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program interesant !?

ddeliciu

Postări Recomandate

Salut, care stiti un program care sa stie sa vorbeasca ceea ce scriee, stiu ca au mai fost topic-uri de genu asta dar nu cred ca exact ca a-l meuVreau un program care sa stie sa "citeasca" in limba romana si sa salveze in format .mp3, .wav ceea ce a citit, este asa ceva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

7

• Blind

1

• zal

1

• ciup

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...
skaarj ma scuzi daca te-am deranjat dar yo am scris destul de clar acolo ce si cum vreau, si cautasem anterior topicu respectiv, oricum e si vina mea ca tu ai vrut sa ma ajuti intru-un fel sau altul, oricum e prea complicata chestia cu microfonu, nu e mai simplui cum vreau yo? , dar daca pana la urma nu gasesc ce vreau yo, apelez la microfon, Merci incaodata si scze !
Link spre comentariu

Salut, care stiti un program care sa stie sa vorbeasca ceea ce scriee, stiu ca au mai fost topic-uri de genu asta dar nu cred ca exact ca a-l meuVreau un program care sa stie sa "citeasca" in limba romana si sa salveze in format .mp3, .wav ceea ce a citit, este asa ceva ?

adică să-i dai un text şi el să citească cu voce tare conţinutul textului???mi se pare că există ceva de genul ăsta inclus în XP... mai nou trebuie trase fişiere de voci şi "actori" (aşa le zice ms la... chestiile care apar pe ecran şi-ţi "vorbesc").pe lângă asta, mai există şi un program 3-rd party care se numeşte "Read Aloud"... sau "read-a-loud", ceva de genu'...nu-mi cere amănunte, că ştiu chiar mai puţine decât despre treaba cu vocile ms-ului...iar skaarj normal că nu prea ştia ce să-ţi spună: în lumea unix o chestie ca asta e asemănătoare cu instalarea compiz/beryl, aşa că...P.S. ştiam eu ceva, da' nu prea bine (v-am avertizat, nu???). check this!!!
Link spre comentariu

adica sa ii dau text, indiferent ca il bag dintr-un fisier indiferent ca il scriu, sa il citeasca dar sa il si salveze ca si melodie (mp3)Mai exact scriu o lectie la scoala si o salveaza ca melodie, o pun pe tel si o ascult la casti, nu imi trebe la asta, poate si la asta dar.......asta e principiu pe care vreau sa il foloseasca !Chiar voi ce metode de copiat mai stiti ? Da sa fie testate si sa aba sanse de reusitaMs !

Link spre comentariu

poti incerca fara artificii la placa de sunet,cu un prg gen audigy care sa inregistreze direct din wave,adica ce iese din placa de sunte,dar doar softwarear trebui sa merga cu fir de la line out la in,parerea ema e ca te complici

Link spre comentariu

o s vad yo cand o sa gasesc si programu respectiv care sa stie a citi in limba romana macar daca nu sttie sa si salveze in mp3, am gasit ceva dar e pe net, yo neavand net acasa..........nu pot, tre sa caut un kit....stiti careva ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări