validae Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Plusul şi minusul se leagă la fel, diferă doar numărul de ,,prize intermediare,, între elemenţi, fiindcă echilibrarea se face blocând încărcarea elemenţilor care au atins tensiunea finală. Link spre comentariu
manolo Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Trotineta are un motor de 350w. Link spre comentariu
Grasanu Grasuneta Postat Iulie 2, 2024 Partajează Postat Iulie 2, 2024 buna seara !!! o mica problema bateria de la trotineta cecotec de 36v 6,4ah. vreau sa schimb bms dar are dou fire galbene si unul verde pe bms ul bateriei care cand cuplez bateria cele trei fire deschid tensiunea la mufa bateriei .cel verde si unul galben sunt la masa. bms ul nou 10S, 36V, 30A, nu are ca cel defect pentru cele 2 galbene si cel verde .bms ul nou e ok dar nu ajung cei 36 v la mufa bateriei din cauza ca nu stiu unde vin cele 3 fire ..ceva idei multumesc !!!! seara faina ! Link spre comentariu
validae Postat Iulie 2, 2024 Partajează Postat Iulie 2, 2024 Dacă pui poză clară de aproape cu cele două BMS-uri alăturate, poate vedem ce și cum... Link spre comentariu
Grasanu Grasuneta Postat Iulie 3, 2024 Partajează Postat Iulie 3, 2024 cu respect !!! apreciez am impachetat bateria si poze nu am facut. am mai comadat un BMS 10S 36V 20A cu switch on off din RPC seara faina !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum