Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am o problema cu un acumulator de la trotineta electrica

Florin33

Postări Recomandate

Plusul şi minusul se leagă la fel, diferă doar numărul de ,,prize intermediare,, între elemenţi, fiindcă echilibrarea se face blocând încărcarea elemenţilor care au atins tensiunea finală.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin33

14

• QQme

7

• sesebe

3

• validae

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 ani mai târziu...

buna seara !!! o mica problema  bateria de la trotineta cecotec de 36v 6,4ah. vreau sa schimb bms dar are dou fire galbene si unul verde pe bms ul bateriei care cand cuplez bateria cele trei fire deschid tensiunea la mufa bateriei           .cel verde si unul galben sunt la masa.  bms ul nou  10S, 36V, 30A,  nu are ca cel defect  pentru cele 2 galbene si cel verde .bms ul nou  e ok dar nu ajung cei 36 v la mufa bateriei  din cauza ca nu stiu unde vin cele 3 fire ..ceva idei multumesc !!!!  seara faina !

Link spre comentariu

cu respect !!! apreciez 

am impachetat bateria si poze nu am facut.  am mai comadat un BMS 10S 36V 20A cu switch on off din RPC seara faina !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări