QQme Postat August 3, 2021 Partajează Postat August 3, 2021 (editat) Doua becuri de 24V 10W inseriate,puse ca sarcina pe incarcator,trebue sa se aprinda.PS analizand mai atent pozele cu BMS-ul am vazut ca este o singura placa nu doua,poate gaseste una la aceleasi dimensiuni,e suficient un curent de 10-15A. Editat August 3, 2021 de QQme Link spre comentariu
Florin33 Postat August 3, 2021 Autor Partajează Postat August 3, 2021 (editat) Acum 10 ore, QQme a spus: Doua becuri de 24V 10W inseriate,puse ca sarcina pe incarcator,trebue sa se aprinda.PS analizand mai atent pozele cu BMS-ul am vazut ca este o singura placa nu doua,poate gaseste una la aceleasi dimensiuni,e suficient un curent de 10-15A. Mulțumesc! Deci dacă fac comanda de pe EBay de BMS-ul asta: 10S 36V 35A BMS PCB PCM Protection Li-ion Battery Board + Balance For E-bike -este bun? Are ceva ca este mai mare de 10-15A și este de 35A? Celulele mele sunt de 3.6V și la descrierea acestui BMS scrie asta: UPC Does not apply EAN Does not apply MPN Does not apply Balance Voltage 4.2V Applicable Voltage 36V Max. Working Current 30A Brand Unbranded Features: The protection board is for 10 series cell Li-ion batteries, it can be used for 3.7V ternary batteries, manganese acid batteries and cobalt acid batteries. It has balance function which would ensure each battery cell being fully charged at same time. Support overcharge protection, over-discharge protection and short circuit protection. It is suitable for electric car, electric power assistant car, skateboard car, inverter, etc With temperature control protection function, safe and reliable Specifications: Applicable voltage: 36V Applicable power: <1000w Max. working current: 30A Continuous maximum current: 20A Overdischarge protection voltage: 2.6v Overcharge protection voltage: 4.25v Charging current: max. 10A Balance voltage: 4.2v High temperature discharge: 75 ℃ Low temperature charge: - 7 ℃ Weight: 46g Multumesc, o zi buna! Editat August 3, 2021 de Florin33 Completare Link spre comentariu
QQme Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 E bun daca se incadreaza dimensional(e prea bun)ce putere are motorul? Link spre comentariu
Florin33 Postat August 4, 2021 Autor Partajează Postat August 4, 2021 Acum 14 ore, QQme a spus: E bun daca se incadreaza dimensional(e prea bun)ce putere are motorul? Maxim Power (3.1 hp) 2.3kW Link spre comentariu
Florin33 Postat August 4, 2021 Autor Partajează Postat August 4, 2021 Am făcut comanda și mi-a venit acasă BMS-ul acela. Ma poate ajuta cineva cu o schița de cum sa fac legăturile la fire și sal leg corect de baterie? Las mai jos poze cu BMS și baterie. BMS-ul are 11 fire. 5 galbene 5 rosii 1 neagră Va mulțumesc! Link spre comentariu
QQme Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 In mod normal ,o data cu produsul,se livreaza si instructiuni de montaj si exploatare. Link spre comentariu
Florin33 Postat August 5, 2021 Autor Partajează Postat August 5, 2021 Acum 49 minute, QQme a spus: In mod normal ,o data cu produsul,se livreaza si instructiuni de montaj si exploatare. Nu am primit nimic! Așa a venit, doar împachetat! Link spre comentariu
radasous Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 1 oră în urmă, Florin33 a spus: Nu am primit nimic! Așa a venit, doar împachetat! Vedeti daca va ajuta https://bmsbattery.com/index.php?controller=attachment&id_attachment=33 si Link spre comentariu
QQme Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Sau faceti corespondenta intre cel vechi ci cel nou, dupa litere si cifre,ex:B+ B- B1,B2,B3,,, etc P-,C-,PS ma intriga puterea2,3Kw este enorma pt. un skate,,si raportat la acu. 7,5 Ah. Link spre comentariu
manolo Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Cum ai ajuns la concluzia ca trotineta are 2,3kw? Link spre comentariu
Florin33 Postat August 5, 2021 Autor Partajează Postat August 5, 2021 Acum 50 minute, manolo a spus: Cum ai ajuns la concluzia ca trotineta are 2,3kw? Saitul oficial in descrierea produsului Link spre comentariu
Florin33 Postat August 5, 2021 Autor Partajează Postat August 5, 2021 (editat) Acum 6 ore, QQme a spus: Sau faceti corespondenta intre cel vechi ci cel nou, dupa litere si cifre,ex:B+ B- B1,B2,B3,,, etc P-,C-,PS ma intriga puterea2,3Kw este enorma pt. un skate,,si raportat la acu. 7,5 Ah. Acu. are 60V 30Ah. Eu nu am spus ca are 7.5 Ah. Editat August 5, 2021 de Florin33 Link spre comentariu
BRANCA Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 (editat) Ăia 2,3 kw sună ca naiba pe un acumulator de 7,5 Ah.La 36V ar fi vreo 60A curent luat ca să dezvolte puterea aceea! Văd că a corectat la acumulator... Editat August 5, 2021 de BRANCA Link spre comentariu
Florin33 Postat August 5, 2021 Autor Partajează Postat August 5, 2021 Acum 4 ore, Florin33 a spus: Saitul oficial in descrierea produsului Scuze am greșit eu postarea. Mai am deschis o subiect despre un moped(Yadea G5) și din graba la munca nu m-am uitat atent, am crezut ca intrebi despre moped. Trotineta nu știu ce putere are dar știu ca acumulatorul este de 36V 7.5 Ah. Încă o data scuze de confuzie. Acum 4 ore, BRANCA a spus: Ăia 2,3 kw sună ca naiba pe un acumulator de 7,5 Ah.La 36V ar fi vreo 60A curent luat ca să dezvolte puterea aceea! Văd că a corectat la acumulator... Scuze de confuzie. Este vina mea. Am confundat un alt subiect pe care îl am eu deschis despre un moped. Motorul trotinete nu știu ce putere are dar știu ca acumulatorul ei are 36V 7.5 Ah și este vorba despre o trotineta CITYSPORTS. Inca o data îmi cer scuze de confuzie. Link spre comentariu
Florin33 Postat August 5, 2021 Autor Partajează Postat August 5, 2021 (editat) Acum 7 ore, radasous a spus: Vedeti daca va ajuta https://bmsbattery.com/index.php?controller=attachment&id_attachment=33 si Asta este un BMS 46v al meu este de 36v. Legăturile sunt aceleași? Multumesc! Editat August 5, 2021 de Florin33 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum