modoran Postat Ianuarie 14, 2024 Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 Se programeaza cu 4 fire ( sau 5 ma rog ), atata tot. Programator sa ai, ca in rest nu-i problema. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 14, 2024 Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 (editat) Acum 3 ore, catalin004 a spus: Adica memoria aia cu multe picioare?...pfff...gasim una scrisa deja? de ce sa.l asculti pe Florinel inainte de a cauta un soft usb dupa modelul tv si codul tft de pe eticheta spate? Florinel e blocat pe rescriere emmc cu programatorul,de parca defectul emmc e pe el fara suparare Florinel dar in mare parte se pot rezolva cu soft usb ,nu trebui sa.l chinui cu rescriere emmc sau schimbare emmc ca la sony Editat Ianuarie 14, 2024 de iuliantv Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 14, 2024 Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 Hei...nu vreau cearta..eu nu traiesc din depanari...cu toate ca acum ceva ani ma ajutau destul de bine. Deci merge la usb...tv este al cumnatului meu...de fapt cumnatul fratelui meu...incerc reparatia cea mai low cost... Stima Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 14, 2024 Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 1 oră în urmă, iuliantv a spus: de ce sa.l asculti pe Florinel inainte de a cauta un soft usb dupa modelul tv si codul tft de pe eticheta spate? Florinel e blocat pe rescriere emmc cu programatorul,de parca defectul emmc e pe el fara suparare Florinel dar in mare parte se pot rezolva cu soft usb ,nu trebui sa.l chinui cu rescriere emmc sau schimbare emmc ca la sony Am un tv nei exact la fel in atelier si nu merge cu stick-ul a trebuit sa schimb eMMC ca era varza o mie de erori are cel vechi, daca stiam iti trimeteam placa sa o rezolvi tu prin usb si atunci te vedeam cum procedeai , acum este prea tarziu ca am schimbat emmc ul Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 14, 2024 Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 (editat) 1 oră în urmă, Florinel TV a spus: Am un tv nei exact la fel in atelier si nu merge cu stick-ul a trebuit sa schimb eMMC ca era varza o mie de erori are cel vechi, daca stiam iti trimeteam placa sa o rezolvi tu prin usb si atunci te vedeam cum procedeai , acum este prea tarziu ca am schimbat emmc ul tu nu vrei sa intelegi ca nu toate au neaparat nevoie de rescriere schimbare emmc,unele pot fi facute prin usb,in mare parte cele ce afiseaza logo merg,eu tot ce am prins de la nei cv358h-t42 chiar si diagonale mai mari,indiferent daca codul tft nu era identic am rezolvat doar prin usb,ca tu ai ghinion si nu ti.a mers e altceva,dar nu poti spune din prima unuia ce cere ajutorul,sa rescrie emmc.ul,nu vad de ce nu ar incerca intai pe usb? in alte posturi spui ca nu trebuie schimbat emmc.ul chiar daca are multe sectoare proaste,acum e invers,al tau are foarte multe sectoare proaste,e varza...lasa.le oamenilor speranta si datoria lor sa incerce metode mai usoare inainte de a crede ca daca al tau are probleme cu emmc.ul are si al lor,daca o luam in ritmul asta ajungem sa reparam televizoare prin schimbare de placi nu am nevoie sa.mi trimiti nimic sa.ti dovedesc ca ai dreptate,dar nici nu le poti pune pe toate in aceeasi oala cu al tau,eu din cate tv.uri chinezesti am prins(si nu cred ca prinzi tu mai multe ca mine)la care am gasit soft oficial nu cred sa fi dat rateu de recovery prin usb,doar cele la care nu am gasit oficial si am testat altceva le.am busit Editat Ianuarie 14, 2024 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 14, 2024 Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 Uite la poze daca nu ma crezi , cu eMMC-ul original se restarta , l am scris cu RT si mergea dar daca era scos din priza pierdea posturile, nu a vrut sa booteze pe usb deloc , m-am chinuit o gramada cu mai multe stick-uri , am kingston de 4 gb cu care le mai fac , dar acest tv nu a vrut Inca nu am avut timp sa curat dupa schimbarea eMMC , urmeaza sa il curat si apoi sa il scriu cu RT care este fffffoarte buuuun Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 14, 2024 Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 Am avut si eu o gramada la reparat , dar aici la tara multi oameni nu-ti lasa tv chiar daca e cu display defect ca are unde il depozita il urca in pod si nu til da , in oras e alceva ca nu au unde sa depoziteze tv-urile , aici sunt multi care au tv cu lampi si poti sai dai bani si nu til da Mai sunt uni care mai lasa cate un tv , de exemplu tv cu tub am dat peste 60 de buc la tigani pt fier vechi si LCD mai vechi cu totul Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 14, 2024 Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 (editat) ti.am spus ca nu trebuie sa.mi dovedesti sau eu sa.ti dovedesc ca ai dreptate,dar nu le poti baga pe toate in aceasi oala(rescriere emmc) cum e al tau ,inainte sa incerci ceva simplu,rescriere prin usb PS da e clar ca schimbarea emmc.ului cu softul adecvat va readuce tv.ul la viata,dar de ce sa faci toate astea inainte de usb? Editat Ianuarie 14, 2024 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 14, 2024 Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 (editat) da .si eu la unele tv.uri am avut problema cu memorarea posturilor,dar sa rezolvat simplu din menu service,sau alte metode,nu prin schimbarea emmc da dupa rescriere usb la mai toate intru in service pentru a activa vre.o 2 setari,inafara de cele de setari panel,unde e cazul Editat Ianuarie 14, 2024 de iuliantv Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 Buna...rezolvat prin metoda stick USB(nu conteaza in care bagi, cel de la mine avea 2 slot-uri)....foarte simplu de folosit. Se introduce stickul cu soft si se apasa butonul power de pe TV...se asteapta cam 3-4 minute si se poate folosi jucaria ca nou. Stick-ul folosit a fot de 32GB, chinezesc ordinar, formatat cu FAT32...Multumesc tuturor celor care m-au ajutat! Link spre comentariu
florica Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 La 30.11.2023 la 20:03, florica a spus: Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un Firmware pentru un tv. panasonic Tx-e303e placa MB-140 panel VES236WNVB-2D multimesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Acum 2 ore, florica a spus: https://limewire.com/d/e6186473-1dd0-4368-834a-bd6e6b9a3242#6vFEWbEoyJR7A1NyQzXzFKqe_NmeQUV4rU0r9s7FV7w Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum