Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware NEI 32NE4505

AuricaTanase

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AuricaTanase

17

• iuliantv

9

• Florinel TV

7

• Costica Tv

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 5 ore, modoran a spus:

Eu cred ca a mers tot cu ala, dar nu le-a dezarhivat, desi i s-a spus asta. Lenea e mare.

Pe primul am incertat si arhivat si dezarhivat....pe al doilea doar arhivat....apoi am dezarhivat si a mers

Link spre comentariu

pai eu tot am batut apropo,nu neaparat din rautate,dar cand mai toti ,,depanatorii,, vor mura in gura nu.mi arde sa le fac pe plac,eu merg pe princpiul ,,depune tot efortul de care dispui,inainte de a cere ajutorul,,, daca nu ai facut asta nu meriti ajutat,aveau dreptate unii colegi care afirmau,,fuguta cu el la service,, bineånteles nu cretinii ce dadeau mesaje de.a dreptul  gen ,,parazitii,, in care te injurau ca la usa cortului ca distribui ajutor si softuri 

Link spre comentariu
Acum 31 minute, iuliantv a spus:

pai eu tot am batut apropo,nu neaparat din rautate,dar cand mai toti ,,depanatorii,, vor mura in gura nu.mi arde sa le fac pe plac,eu merg pe princpiul ,,depune tot efortul de care dispui,inainte de a cere ajutorul,,, daca nu ai facut asta nu meriti ajutat,aveau dreptate unii colegi care afirmau,,fuguta cu el la service,, bineånteles nu cretinii ce dadeau mesaje de.a dreptul  gen ,,parazitii,, in care te injurau ca la usa cortului ca distribui ajutor si softuri 

Nimeni nu s-a născut invatat,am experienta in depanare....dar  nu de soft,,,,,si se pare ca de acum.inainte..cam pe asta o sa se bazeze depanarea...

Link spre comentariu
Acum 4 ore, TRIFAN a spus:

Domn Costica ,cand ati zis cucoana ,v-ati referit la Aurica nuu?

Ce bun esti de râs....ca de ajutat....nu prea...

Link spre comentariu
Citat

....Nimeni nu s-a născut invatat,am experienta in depanare....dar  nu de soft,,,,,si se pare ca de acum.inainte..cam pe asta o sa se bazeze depanarea...

acuma , sincer , fara suparare dar primul programator AD MEM , l-am cumparat acum 10 ani

demult nu se mai poate face depanare fara programator

ca acestea sunt din ce in ce mai "destepte" si trebuie sa pui mana sa inveti sa le folosesti , asta este alta discutie...

Link spre comentariu
Acum 9 ore, mercenarx a spus:

acuma , sincer , fara suparare dar primul programator AD MEM , l-am cumparat acum 10 ani

demult nu se mai poate face depanare fara programator

ca acestea sunt din ce in ce mai "destepte" si trebuie sa pui mana sa inveti sa le folosesti , asta este alta discutie...

Da...am vrut sa cumpăr.si eu cu ceva ani in urma....cand veneau băieții cu casetofoane codate(furate)...Dar.. nu erau asa multe...si am renuntat la a achiziționa.

Link spre comentariu
Acum 12 ore, AuricaTanase a spus:

Ce bun esti de râs....ca de ajutat....nu prea...

Nu fiti suparat sau suparata pe mine ,am doar simtul umorului mai dezvoltat ,nu o fac cu rautate ,acumaa ptr. curiozitatea mea ,Aurica e nume de femeie nuu? cam asa pare ,sau ma insel.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Va salut...am acelasi TV cu urmatorul simptom: TV poerneste, apare sigla "NEI", apoi "smart", se roteste cerculetul acela si se stinge...poate fi tot din soft?

PRoblema este ca nu detin telecomanda...

Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări