Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cărți De Electronică Teoretică

audio1984

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• audio1984

14

• Analfabetul

3

• grosu99

3

• dumitrumy

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@dumitrumy Bună seara ! Nu am găsit această schemă , vă mulțumesc însă sunt interesat de cărți care tratează teoretic circuitele cu tranzistori pe germaniu . Dar oricum schema pare foarte interesantă , o seară bună și multā sănătate !

Link spre comentariu
Acum 5 minute, audio1984 a spus:

sunt interesat de cărți care tratează teoretic circuitele cu tranzistori

Va salut,

Cautati cartea "DISPOZITIVE SI CIRCUITE ELECTRONICE - Dascalu, Rusu, Profirescu, Costea". Se gaseste scanata pe net. Aveti acolo absolut tot ce va trebuie. Este curs universitar facut cu simt de raspundere. Numai sa aveti rabdarea si intelegerea sa o parcurgeti. Are si o culegere de probleme rezolvate asociata.

https://www.scribd.com/doc/261127676/D-Dascalu-Gh-Stefan-Gh-Brezeanu-A-Rusu-Dispozitive-Si-Circuite-Electronice-Probleme

Spor!

Link spre comentariu

Dacă nu găsesti , poti incepe "electronica teoretica" urmând cursurile online ale "politehnicilor" din India. (IIT).
Un exemplu (sunt cu miile pe youtube).

Link spre comentariu

@cirip și @Liviu.Mihaiu bună seara și vă mulțumesc ! Am să merg in direcția celor expuse de dumneavoastră . Ideea cu teoria privind tranzistoarele cu germaniu este intreptată  mai mult spre colecție dar și  să vad cam cum diferă tranzistorul cu GE fata de cel cu SI în aplicații de amplificare de ex. 

O seară bună și multă sănătate !

Editat de audio1984
Link spre comentariu
Acum 20 minute, audio1984 a spus:

@dumitrumy Bună seara ! Nu am găsit această schemă , vă mulțumesc însă sunt interesat de cărți care tratează teoretic circuitele cu tranzistori pe germaniu . Dar oricum schema pare foarte interesantă , o seară bună și multā sănătate !

Asta ai inteles din postarea mea, ca ti-am dat o schema? Am vrut sa-ti arat ca eu am gasit un document cu 442 pagini pe care sigur l-ai gasi daca ai cauta mai mult, eu sigur nu am pile la Google. Nu ti-am dat inca adresa ca sa nu ne trezim cu un nou BUBU care ne pune sa cautam pt el. Este ceva de cautat, este pe pagina a 6-a. Cautarea se face exact cu cuvintele principale din fraza cu care te-ai adresat:

CITAT:   Aș vrea să știu dacă se poate , dacă se găsesc cărți de electronică teoretică , vechi care să se ocupe doar de tranzistoare cu germaniu , românești sau in engleză ? 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Si nu avea grija, incepe chiar cu inceputul tranz. cu Ge.

ge2.jpg

Link spre comentariu
Link spre comentariu

Buna ziua ! Revin cu o rugaminte , am tot cautat pe internet in format pdf sau alt format de ebook urmatoarea carte  :

Montaje electroacustice HI-FI - Emil Marian ; Ed.Tehnica 1997

Mai jos pun coperta

Multumesc si o duminica placuta !

1.JPG

Editat de audio1984
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări