fane Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 am la reparat tv din titku marca TCL model 32ES560 cu main TPD.RT2841.PB771 cu problena de start e un model android tv cred dupa cum arata la start arata ca incarca dar atit exista vreun soft de repare sau numai rescrisa memoria pe sait la ei nu am inteles mai nimic sun ca se poate reseta prin reintroducer in priza cu butonul OK de pe tlc apasat dar nu merge a mai avut vreun coleg problema asta si cum a rezolvat-o daca ma puteti ajuta ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 se incerca update de pe usb ,resetul poate activat doar daca tv.ul e ok ,sau macar booteaza https://tclnordic.zendesk.com/hc/en-us/articles/360012806599-TCL-TV-software-downloads Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 Acum 2 ore, iuliantv a spus: se incerca update de pe usb ,resetul poate activat doar daca tv.ul e ok ,sau macar booteaza https://tclnordic.zendesk.com/hc/en-us/articles/360012806599-TCL-TV-software-downloads Update de pe stick cica merge doar daca tv-ul e functional, asa zice la instructiunile pentru update... https://tclnordic.zendesk.com/hc/en-us/articles/360012583300 Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 (editat) Acum 45 minute, Costica Tv a spus: Update de pe stick cica merge doar daca tv-ul e functional, asa zice la instructiunile pentru update... https://tclnordic.zendesk.com/hc/en-us/articles/360012583300 nu stiu ce sa zic,exact cum la unele e posibil sa faci update si recuperare cu acelasi soft,poate are noroc si acum,vad ca are in arhiva si un folder res cu ceva recovery........ Editat Iulie 31, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
fane Postat Iulie 31, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2021 (editat) am descarcat softul am urmat instructiunie dar nu merge la poenire vede stikul cieste ceva dupa cium clipeste ledul dar atit in rest aceiasi problema Editat Iulie 31, 2021 de fane Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 (editat) Acum 3 ore, fane a spus: am descarcat softul am urmat instructiunie dar nu merge la poenire vede stikul cieste ceva dupa cium clipeste ledul dar atit in rest aceiasi problema Daca ai RT809H, ai legaturile ISP in poza si softul eMMC in linkul de jos de la rusi. Eu tot nu sunt lamurit cum se manifesta defectul tau, se restarteaza cu logo, ramane blocat pe logo sau cum ? Intre timp ti-am gasit softul original pentru stick usb, iti trimit softul si procedura de resoftare doar atunci cand esti pregatit sa te apuci de treaba, altfel nu mai trimit nimic, ca am mai trimis la alti si raspuns nici ca am mai primit... https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/po_shassi/tcl_32es560x1_shassi_main_board_tpd_rt2841_pb771/335-1-0-102087 Editat Iulie 31, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 Acest tv nu va merge pe USB, trebuie scris eMMC pe programator Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 Acum 3 minute, Florinel TV a spus: Acest tv nu va merge pe USB, trebuie scris eMMC pe programator Punem pariu pe un butoi de bere ca merge rezolvat cu soft usb ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 (editat) punem? nu stiu de ce dar in ultimul timp ,,Florinel Tv,, e precum unele situri ,e blocat pe emmc ,o fi caldura de vina ?ori a dat.o cu un fix precum ,,sesebe,, cu sursele acum nu zic ca nu o fi asa in cazul asta dar mai toate tv.urile ce nu booteaza sant de rescris emmc ? Editat Iulie 31, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
fane Postat Iulie 31, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2021 Scuze colegilor dar stau la tara si am facut ceva agricultura acum am vazut postul lui dn Costica defectul este in felul urmator La punerea sub tensiune apare sigla Tcl fixa dispare apare din nou cu ceva animatie citeva secunde apoi apar patru cerculete colorate care se inv invirt cit il las in priza si atit de cum am zis mai sus cu softul de pe saitul lor nu am reusit nimic iar rt momentan nu mai am astept unul dar nu ajuns inca deaceiia as prefer stikul De pregatit de lucru sint dn.Costica atelierul il am acasa asa ca nu am probleme Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 Acum 59 minute, iuliantv a spus: punem? nu stiu de ce dar in ultimul timp ,,Florinel Tv,, e precum unele situri ,e blocat pe emmc ,o fi caldura de vina ?ori a dat.o cu un fix precum ,,sesebe,, cu sursele acum nu zic ca nu o fi asa in cazul asta dar mai toate tv.urile ce nu booteaza sant de rescris emmc ? De pe REMONT am luat informatia, nu este de la mine https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/po_shassi/tcl_40es560x1_shassi_main_board_tpd_rt2841_pb772/335-1-0-102349 Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 (editat) 1 oră în urmă, fane a spus: Scuze colegilor dar stau la tara si am facut ceva agricultura acum am vazut postul lui dn Costica defectul este in felul urmator La punerea sub tensiune apare sigla Tcl fixa dispare apare din nou cu ceva animatie citeva secunde apoi apar patru cerculete colorate care se inv invirt cit il las in priza si atit de cum am zis mai sus cu softul de pe saitul lor nu am reusit nimic iar rt momentan nu mai am astept unul dar nu ajuns inca deaceiia as prefer stikul De pregatit de lucru sint dn.Costica atelierul il am acasa asa ca nu am probleme Dupa cum ai descris defectul, sigur e din soft si se poate rezolva cu firmware usb pe care ti-l trimit acum.... Editat Iulie 31, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
fane Postat Iulie 31, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2021 M-am uitat pe remont la ambele postari La dn Costica e pagina cu softul citit cu rt Iar la dn Florin rusul a inlocuit procesorul Si apoi udate usb ideea e ca la mine am zis ca citeste stykul cind am vazut ledul clipind dar de fapt tv-ul a mai sris doua fisiere pe stik Astept dn Costica si incerc sa vad ce iese Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 Defecțiune: LED-ul clipește constant, iluminarea LED-ului rămâne aprinsă. Actualizat prin USB utilizând RT41_Android_P_V305 (USB) Actualizarea începe, dar la nesfârșit. Obosit de așteptare și am întrerupt procesul. Am crezut că este un EMMS rău. Înlocuit TPD.RT2841.PB771 TCL32ES560X1 (ecran spart) de pe altă placă. Același defect, actualizarea prin USB este infinită. În cele din urmă am eliminat procesorul RTD2841SAA de pe aceeași placă și l-am înlocuit. L-am actualizat din nou cu RT41_Android_P_V305 (USB). Televizorul a început să funcționeze normal. Firmware-ul a fost eliminat de pe un televizor funcțional, cu RT809H și printr-un adaptor (nu ISP). Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 Acum 7 minute, fane a spus: M-am uitat pe remont la ambele postari La dn Costica e pagina cu softul citit cu rt Iar la dn Florin rusul a inlocuit procesorul Si apoi udate usb ideea e ca la mine am zis ca citeste stykul cind am vazut ledul clipind dar de fapt tv-ul a mai sris doua fisiere pe stik Astept dn Costica si incerc sa vad ce iese Am trimis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum