Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Finlux 32FHB4000

viper94

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanpecsi

2

• viper94

1

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Acum 7 minute, viper94 a spus:

Vă salut.am.un finlux 17mb55 modelul 32fhb4000,defect de soft,nu mai reactioneaza la telecomanda....

postati la depanari,daca singura buba e ca nu.i functioneaza telecomanda,chiar daca are softul potrivit telecomenzi,buba e in partea ir,se pune o rezistenta 1k-10k intre pinul 5v si ir al modulului ir,eu personal am pus direct pe placa la cupla pentru ir,la unele merge

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 10 ore, viper94 a spus:

Vă salut.am.un finlux 17mb55 modelul 32fhb4000,defect de soft,nu mai reactioneaza la telecomanda....

Salut.Eu am avut asa exact un tv cu acest mainboard 17MB55,si cum zice Iulian,e la partea IR problema,este si pe net o descriere,daca o gasesc o postez;dar eu verificasem tot in aceea zona IR,si totul era ok.Am recositorit toate piesele SMD din zona IR si a inceput sa functioneze telecomanda fara nici o problema...Nu e din soft problema!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări