catalin004 Postat Iulie 29, 2021 Partajează Postat Iulie 29, 2021 Va salut...stiu ca exista la magazine online , insa in Craiova nu am reusit sa gasesc, iar sa dau comanda de minim 70 si nu am nevoie de altceva... Am nevoie de 3/4 bucati , diametru 50/55/60mm pentru un deck, patrate, 1x1mm sau 0,8x0,8...nu am pretentii sa fie toate la fel, doar sa se incadreze in acele dimensiuni. Multumesc Link spre comentariu
catalin004 Postat August 3, 2021 Autor Partajează Postat August 3, 2021 Inca mai caut Link spre comentariu
validae Postat August 3, 2021 Partajează Postat August 3, 2021 Eu ştiam că Adelaida are diverse curele, chiar eu am luat mai demult... Link spre comentariu
catalin004 Postat August 3, 2021 Autor Partajează Postat August 3, 2021 Mai demult... Link spre comentariu
catalin004 Postat August 6, 2021 Autor Partajează Postat August 6, 2021 Am nevoie de 3/4 bucati , diametru 50/55/60mm pentru un deck, patrate, 1x1mm sau 0,8x0,8...nu am pretentii sa fie toate la fel, doar sa se incadreze in acele dimensiuni. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 (editat) Prietene ...te afli pe un drum gresit . Iti spun din experienta proprie . O variatie asa de mare pentru diametru , la aceeasi curea ...se traduce intr-o variatie proportionala si la circumferinta curelei . Nu ai cum sa ceri diam de 50 ...55 ...60 mm , pentru ca nu se vor aseza toate la fel pe fulii .Una singura este cea buna ...restul de 2 vor patina sau vor fi prea strinse . Tu trebuie sa masori , eventual cu o ata care nu se intinde circumferinta corecta ...si dupa aceea sa ceri diam corect . Am facut aceasta procedura de o gramada de ori in viata mea , crede-ma ... Editat August 6, 2021 de misuraelectronic Link spre comentariu
catalin004 Postat August 6, 2021 Autor Partajează Postat August 6, 2021 Daca e mai intinsa merge destul de bine, 60 nu patineaza. Si daca este intinsa ce se intampla? Se arde motorul?... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Tu fa cum te invat eu , pt ca nu iti vreau raul .Altfel , o sa iasa o tiganie de toata frumusetea ... Link spre comentariu
catalin004 Postat August 6, 2021 Autor Partajează Postat August 6, 2021 Da-l naiba ca oricum il vand Link spre comentariu
validae Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Dacă vrei să-l foloseşti până găseşti curele, scoate câteva fire de la un elastic nou şi foloseşti un fir pe post de curea.E o ,,ţigănie,, dar merge.Altă variantă e să cauţi elasticuri de genul celor la set, cu care se leagă borcanele sau banii....se găsesc diverse diametre şi-s tot din elastomer.Dar tot provizorie e soluţia.. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Elastomer , elastomer ...asa este .Problema este ca elasticele de bani imbatrinesc ff repede ...ca sa-l vinda cuiva si sa se spele pe miini , asa da ....insa , cine va desface in viitor aparatul si va vedea tigania cu elasticele de bani , cam ce parere credeti ca isi va face despre vinzator ? Link spre comentariu
validae Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Aia era soluţia pentru a-l folosi el temporar (am specificat asta), nu pentru a-l vinde să se scape de el...e o vorbă, nu-i producătorul de cuţite vinovat că unii le folosesc la înjunghiat oameni.Soluţia mea poate fi folosită şi în scopul incorect, dar eu nu am recomandat asta.. Link spre comentariu
catalin004 Postat August 6, 2021 Autor Partajează Postat August 6, 2021 Rahat...originalele le-am gasit topite pe roti, am spalat cu diluant; deci nu ma plang ce vreau sa vand...e o dihanie de hitachi.caut niste curele care chiar daca is scurte merg Ba nene, am un philips (radiocas) are 7 ani la mine si are o curea pusa de la un dvd...a superlungit-o...si mere vere kaseta De s-ar lungi si altele.... Mai nou tiganelile ne cam conduc Spor Link spre comentariu
Postări Recomandate