Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza laptop DELL

dutu590

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dutu590

4

• iuliantv

2

• Windows

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, ciprake a spus:

DELL INSPIRON 3452 3552

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

asta mi.a zis si mie gogu,dar de multe ori ,aflii ca e altceva,ce ma deranjeaza la unii ce posteaza interesati sa cumpere,e ca nu dau toate detaliile,eu am mai multe laptopuri,functionale,cu lipsuri,si nici in ruptul capului nu ma apuc sa desfac sa vad ce cod are placa digitala,plus ca de multe ori codul placii nu te ajuta 100% existånd diferente de la un model de 14.1" la unul de 15.6" de exemplu,stiu ca am intalnit fel si fel ,,obstacole,,

Link spre comentariu

Daca chiar are nevoie si o fi ceva diferit, poate pune poza. Sau poate placa lui de baza e reparabila..... Fara prea multe detalii nu putem ajuta.

Link spre comentariu

placa este exact modelul din pozele puse de @ciprake......nu am acces acum la laptop, dar daca retin corect este Dell Inspiron 15  5100 !

putem discuta pe PM despre pret, transport, plata !!!

Editat de dutu590
Link spre comentariu

am verificat, datele de mai sus sunt corecte !

despre placa de baza veche....stiu doar ca a fost rasturnat peste tastatura un pahar cu lichid ( suc ? ), si a ajuns si la placa de baza, cineva a incercat sa o curete...fara succes, tot nefunctionala a ramas !!!

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări