Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TOSHIBA 42AV555 lipsa imagine

Costica Tv

Postări Recomandate

Salut, am acest tv cu urmatorul defect: are sunet pe programe, are osd, nu are imagine deloc = ecran negru, cu siguranta ca daca are osd-ul perfect, e ceva setari alterate in memorii, poate are cineva salvate dumpurile de la acest model de tv sa mi-le dea si mie, in special ma intereseaza dumpul din flashul spi IC150-AT25DF321 ca din ce am inteles cica in el ar fi softul tv-ului si setarile pentru ecran, dumpurile se potrivesc perfect si de la tv-ul TOSHIBA 42AV554 sau TOSHIBA 37AV555 (37AV554).IC150-AT25DF321 se afla lipit pe spatele placi. Multumesc

TOSHIBA 42AV555 (42AV554), TOSHIBA 37AV555 (37AV554)

MAIN PE630- V28A000822A1
PANEL- LC420WXN (SA)(B1)
IC150-AT25DF321
IC151-AT25DF321
IC152-ATMELH832 64C 1=AT24C16

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

13

• iuliantv

7

• Florinel TV

4

• fane

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

46 minutes ago, iuliantv said:

Multumesc dar dumpul e gol, deci inseamna ca ce am spus mai sus se confirma, adica, ca softul tv-ului e in flashul spi IC150-AT25DF321, pacat ca ai pierdut 2 puncte degeaba, eu de cate ori descarc cate un dump de la rusi, arunc si un ochi jos la comentarii, de exemplu de unde ai descarcat tu dumpul, un user zice sa nu descarcati ca dumpul IC151-AT25DF321 este gol !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 16 minute, Costica Tv a spus:

Multumesc dar dumpul e gol, deci inseamna ca ce am spus mai sus se confirma, adica, ca softul tv-ului e in flashul spi IC150-AT25DF321, pacat ca ai pierdut 2 puncte degeaba, eu de cate ori descarc cate un dump de la rusi, arunc si un ochi jos la comentarii, de exemplu de unde ai descarcat tu dumpul, un user zice sa nu descarcati ca dumpul IC151-AT25DF321 este gol !

sa.l p..s in freza pe neghiob atunci,ceea ce nu inteleg ,e de ce nu-l sterg ? sa mai bine zis se subåntelege,asta e stilul bolsevic,de a lua fara a da nimic la schimb

Acum 2 minute, iuliantv a spus:

sa.l p..s in freza pe neghiob atunci,ceea ce nu inteleg ,e de ce nu-l sterg ? sa mai bine zis se subåntelege,asta e stilul bolsevic,de a lua fara a da nimic la schimb

e prima oara cand patesc,aveam si eu 3 puncte,sper sa nu uit alta data  sa ma uit si ,,la comentarii,,

Link spre comentariu
16 minutes ago, iuliantv said:

sa.l p..s in freza pe neghiob atunci,ceea ce nu inteleg ,e de ce nu-l sterg ?

Nu mai stiu la 2 sau la 3 comentarii negative atunci ii sterge dumpul, dai si tu un feedback negativ la comentarii ca ai tot dreptul !

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Costica Tv a spus:

Nu mai stiu la 2 sau la 3 comentarii negative atunci ii sterge dumpul, dai si tu un feedback negativ la comentarii ca ai tot dreptul !

i.am lasat un comentariu anti bolsevic

Link spre comentariu

Probabil ca programatorul EZP2010 nu stie de cip si din aceasta cauza este gol, este doar o parere ca nu detin acest programator

Link spre comentariu
1 hour ago, Florinel TV said:

Probabil ca programatorul EZP2010 nu stie de cip si din aceasta cauza este gol, este doar o parere ca nu detin acest programator

Nu e problema de programator, IC151-AT25DF321 este pus gol din fabrica la toate modelele cu placa PE630- V28A000822A1, softul tv-ului este in IC150-AT25DF321 pe spatele placi, userul Marocan a salvat ce i-a picat la indemana fara sa mai verifice....de-aia are si 6069 de puncte :41

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Sau poate nu a salvat de fapt nimic si e pus la misto doar sa mai faca puncte in plus, orice poate crea un fisier de o anumita marime doar cu 0x00 in el.

Link spre comentariu
22 minutes ago, modoran said:

Sau poate nu a salvat de fapt nimic si e pus la misto doar sa mai faca puncte in plus, orice poate crea un fisier de o anumita marime doar cu 0x00 in el.

Unii sigur fac si asa ceva dar nu ajunge la reputatie prea mare ca este "scurs" de pe forum repede, userul Marocan are reputatie prea mare (1756) ca sa faca magarii.....si dupa cum am spus mai sus, IC151-AT25DF321 este pus gol din fabrica....chestie verificata de mine 100%

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Costica Tv a spus:

Unii sigur fac si asa ceva dar nu ajunge la reputatie prea mare ca este "scurs" de pe forum repede, userul Marocan are reputatie prea mare (1756) ca sa faca magarii.....si dupa cum am spus mai sus, IC151-AT25DF321 este pus gol din fabrica....chestie verificata de mine 100%

o fi gol pus din fabrica,dar ar trebui sa acumuleze ceva informatie,altfel nu-i vad rostul

Link spre comentariu

Poate e un fel de memorie ,,tampon,, care e folosită doar pe timpul funcţionării şi reţine doar setările de volum şi ultimul canal vizionat.

Link spre comentariu

Nu stiu ce rol are acel flash spi, dar nu e primul tv la care am intalnit doua flashuri, unul cu softul tv-ului si altul gol, un exemplu in linkurile de jos

https://www.elforum.info/topic/134370-samsung-le22b350f2w-sasiu-n65d/?do=findComment&comment=1712749

https://www.elforum.info/topic/134370-samsung-le22b350f2w-sasiu-n65d/?do=findComment&comment=1713013

Link spre comentariu

Am intalnit si eu cu spi gol la LG 32LG3000 MB.EAX40150702(17) ic101 MX25L3205A, nu este folosit pentru anumite setari , pentru anuite setari se foloseste eeprom, mergea si fara acel spi, dar cu siguranta avea si el un rol acolo nu era pus degeaba din fabrica, probabil asa este facut sa mearga cu el gol, nu am avut timp sa vad ce nu face fara el ca se grabea clientul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări