vizicon Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 17MB62.1 / 17PW25.4 si ecran HV 320WXC-100 . Întrebare - a reușit cineva cu acest șașiu sa instaleze si programe digitale ,cu toate ca le caută nu memoriză nimic ,in meniu service nu îmi da voie de loc sa fac modificării . Ce e de făcut .MULTUMESC Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 (editat) le cauta ,le cauta,dar le gaseste? e vorba de cananale digitale cablu nu? daca nu gaseste nimic inseamna ca ,,,cauta in dvb-t si nu in dvb-c,daca nu stie dvb-c se poate incerca activarea tunerului dvb-c,prin extragerea profilelor,editarea lor,si rescrierea lor prin usb in menu service,cititi topicul profile 17mb7xx pentru activare o discutie este aici Editat Iulie 26, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
fane Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 17 mb62-1 e setat de fabricant cu dvbT am incercat sa rezolv problema dar pina sa o fac avenit clientul si nu am mai apucat cred ca merge da sar putea sa nu stie HD dupa activarea mpeg 4 bine inteles activat tuner dvbC Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 26, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2021 Acum 7 minute, fane a spus: 17 mb62-1 e setat de fabricant cu dvbT am incercat sa rezolv problema dar pina sa o fac avenit clientul si nu am mai apucat cred ca merge da sar putea sa nu stie HD dupa activarea mpeg 4 bine inteles activat tuner dvbC Dar eu in meniu service nu pot face nici o modificare , am studiat un pic ce a menționat Iuliantv si sper poate la final sa învăț ceva ,cu toate ca la vârsta mea ar trebui sa plec la plimbare dar drogul asta si finanțele nu mă lasă. MULTUMESC. Link spre comentariu
fane Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 stati linistit nici pe mine nu ma da tinertea afara din casa in sm la vestel nu se pot face mari modificari pentru asta trebuie salvate profilele placii pe un stic aveti nevoie de vestel tool programul ce va permite sa faceti modificari la fisierele salvate pe care apoi le incarcati la loc si totul ar trebui sa mearga daca cautati pe forum am un topic la care am cerut si eu ajutor colegilor pentru placa asta dar nu am mai apucat sa rezolv problema dupa cum am spus mai sus Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 27, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2021 Activare DVB-C am reușit ,fiind căldura mare si timp disponibil dar cu mai mulți pași si un final parțial rezolvat . După activare DVB-C am dat sa caute a prins si memorat toate programele la vizionare multe programe nu se vad ,sunet da si apare mesajul =Nu suport format video - Am activat si Mpeg4 si acum nu se vad programe HD si sunt multe programe care nu sunt specificate ca HD -exemplu TVR1 ,TVR2 ,PROTV ,etc, care apare mesajul = Nu exista video disponibil = Credeți ca mai este o speranță de mai bine sau așa moare. MULTUMESC. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 (editat) Ati resetat meniul service ?tvr este si hd si non hd,nici cel non hd nu merge?eu am activat multe,dar rar au mers si cele hd,sau daca mergeau,inghetau,dar cele non hd mergeau,sant multe de testat,daca ati invatat cum e treaba cu profilele,vedeti si ce tip de tuner e setat in menu service,si puteti incerca si updateuri de soft pentru tipuri de display asemanatoare,,urmate de activarea tunerului setat la dv in caz ca nu mai prinde nici un post dupa update,sant multe de experimentat de exemplu un philips de 32 foloseste acelasi mb 17mb62 https://www.philips.ro/c-p/32PFL2807H_12/2800-series-dvb-t-c-de-81-cm-32-inch-cu-hdtv/support Editat Iulie 27, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 semnalul este transformat in flux digital de biți, folosindu-se standardul de compresie digitală MPEG2 sau H264/MPEG-4 AVC, în funcție de necesități. Uzual, transmisiile pe rezolutție standard (576i în cazul normei TV PAL) folosesc compresia MPEG2, iar unele transmisii de rezoluție mare folosesc compresia MPEG4. Citat din *Codarea/Compresia /Modularea semnalului audio/video pentru transmisia digitala . Cele cu HD nu funcționează nici unul ,ca e de ecran sau soft nu pot spune dar inclin spre display . Așa cum am spus cele HD nu merg de loc ,dar la cele nonHD unele sunt Ok ,altele nu si apare mesajul *Nu exista video disponibil* cu precizare ca toate au sunet pe ambele variante. Ce am constatat eu pe alt tip care îmi afișează sursa semnal. Când programul este pe MPEG 576I are imagine, dar programe transmise H264 576I nu imagine *Nu exista video disponibil* Crezi ca mai e ceva de făcut sau nu. MULTUMESC. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Nu exista codec mpeg4 in tv, nu ai ce sa-i faci. tv-ul decodeaza doar mpeg2. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acum 1 oră, vizicon a spus: semnalul este transformat in flux digital de biți, folosindu-se standardul de compresie digitală MPEG2 sau H264/MPEG-4 AVC, în funcție de necesități. Uzual, transmisiile pe rezolutție standard (576i în cazul normei TV PAL) folosesc compresia MPEG2, iar unele transmisii de rezoluție mare folosesc compresia MPEG4. Citat din *Codarea/Compresia /Modularea semnalului audio/video pentru transmisia digitala . Cele cu HD nu funcționează nici unul ,ca e de ecran sau soft nu pot spune dar inclin spre display . Așa cum am spus cele HD nu merg de loc ,dar la cele nonHD unele sunt Ok ,altele nu si apare mesajul *Nu exista video disponibil* cu precizare ca toate au sunet pe ambele variante. Ce am constatat eu pe alt tip care îmi afișează sursa semnal. Când programul este pe MPEG 576I are imagine, dar programe transmise H264 576I nu imagine *Nu exista video disponibil* Crezi ca mai e ceva de făcut sau nu. MULTUMESC. nu conteaza rezolutia displayului Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acum 3 ore, modoran a spus: Nu exista codec mpeg4 in tv, nu ai ce sa-i faci. tv-ul decodeaza doar mpeg2. Si eu cred ,mai am făcut experiențe cu al meu ,si am văzut ca aproape toate programele de HD apar cu H264 1080I ,deci Main board nu are decodor MPEG4 . Sper sa găsesc un manual service pentru aceasta placa . MULTUMESC Domnilor o zi buna . Link spre comentariu
yokoono Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 (editat) service manual https://drive.google.com/file/d/1uxySdfhWZnYJAoZj8j_oMw-hTcZQ85Pn/view Editat Iulie 28, 2021 de yokoono Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 29, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2021 Acum 16 ore, yokoono a spus: service manual https://drive.google.com/file/d/1uxySdfhWZnYJAoZj8j_oMw-hTcZQ85Pn/view Mulțumesc ,la-m găsit si e curios, ori eu nu înțeleg dar scrie la performanta microprocesor video ca suporta ambele variante MPEG ...... Poate îmi confirma cineva da sau nu . Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 29, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2021 La 28.07.2021 la 13:11, modoran a spus: Nu exista codec mpeg4 in tv, nu ai ce sa-i faci. tv-ul decodeaza doar mpeg2. Așa este daca placa e cu MSD9WB7PT-2 nu merge ,daca e cu MSD9WB9PT-2 da . In service manual e dat cel cu ....9PT-2 dar daca placa mea e cu........ 7PT-2 nu va merge ,pe o placa veche din atelier 17mb82-2.5 am văzut ca e cu ....WB7PT-2 . In final rămâne așa cum e ,dar mulțumit ca am învățat ceva . O zi buna va doresc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum