Florinel TV Postat Iulie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acum 25 minute, Costica Tv a spus: Cand e vorba de mistocareala, apar toti userii din toate colturile ca sa posteze...mai ales cei care stau la panda sa culeaga info pentru colectie si nu ajuta cu nimic pe forum.. ,cand vine vorba sa ajutam un user, nu avem timp pentru asa ceva..uite ca userul asta "Florinel analfabetul" ajuta si zi si noapte aici pe forum si pe privat pe toti userii, indiferent ca sunt incepatori sau profesionisti, oare timpul asta pierdut, nu are si pentru el aceiasi valoare ca toti muritorii de rand?, astia care sunteti "suferinzi" de gramatica si ortografie, ar trebui sa va abtineti de la postari, ca uite asa se strica topicuri bune sau mai putin bune.....Topicul avea sanse sa fie ok, dar daca a postat Tartorul comunist, degeaba ca nu mai exista scapare pentru acest topic... Multi stiu sa arunce cu pietre si atat, ei nu stiu ca eu scriu din graba si nu ma mai uit ce scriu de multe ori se intampla, ca ei nu stiu ca eu stau la tara si repar de toate, am si gradina de sapat, mai muncesc si in constructi ca de pe reparatii nu imi ajung bani pentru copii si alte cele s.a.m.d , acesti oameni se vor duce in iad ca nu stiu sa ierte si alte cele, ei stiu doar sa stea la panda si atat s-au sa rada, radio forum Link spre comentariu
dorofteius Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Eu spun ca te inseli. Pur si simplu nu ai fost la scoala sau nu ti-a placut. Stii vorba aia ? Limba noastra io comoara ? Tu vezi ca si ultimul tau raspuns este greu de urmarit ? Ai scris o fraza, din 10 propozitii. Faza cu dusul in iad si babau, este un semn de prostie. Imi cer scuze daca am jignit cu ceva. Nu asta era intentia. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acum 10 minute, dorofteius a spus: Eu spun ca te inseli. Pur si simplu nu ai fost la scoala sau nu ti-a placut. Stii vorba aia ? Limba noastra io comoara ? Tu vezi ca si ultimul tau raspuns este greu de urmarit ? Ai scris o fraza, din 10 propozitii. Faza cu dusul in iad si babau, este un semn de prostie. Imi cer scuze daca am jignit cu ceva. Nu asta era intentia. Am vazut oameni destepti cu 2 s-au 3 facultati si acum sterg batrani in italia, asa ca lasama cu oameni de astia ca sunt satul, eu am stat in tara mea si nu am plecat sa sterg la ca,,,,,,cat straini Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 De n-ai avea atitudinea asta de atoatestiutor si-ai acorda mai mult timp cunoasterii partenerilor de discutie, ai atrage mai putine antipatii, si mai multa consideratie, cu erorile gramaticale cu tot. Nu-i vorba despre graba cu care zici ca scrii ci despre lacunele gramaticale evidente pe care le arati ( multe dintre ele usor de corectat gratie netului ), si pe care in loc sa ti le asumi le justifici cu "am scris in graba". Ar trebui sa intelegi ca astfel insulti inteligenta celor carora te adresezi atunci cand folosesti pretextul asta, ca sunt totusi destul de culti incat sa observe ca nu stapanesti anumite aspecte din gramatica limbii romane, faptul ca faci tot posibilul sa le justifici nu face decat sa-ti atraga antipatie. Nu stiu cum se poate sa nu vrei sa evoluezi, sa nu-ti doresti sa-ti depasesti propriile limite, cand ti se semnaleaza o eroare tine-o minte si n-o mai comite. Daca n-ai inteles-o din ce ti s-a zis atunci cauta pe net ca-i simplu, sunt o multime de pagini unde se explica reguli gramaticale de baza. Cea mai grava problema la tine e paralelismul repetat cu folosirea de cratima, nu stii cand si unde sa o pui, nici macar asta n-ar fi o problema, cand scrii ai avantajul ca poti sa cauti informatii despre ceva daca nu esti sigur, deci la fel si la cratima, daca nu esti sigur ca intr-o anumita situatie este cazul sau nu de cratima cauta pe net, afli in maxim cateva zeci de secunde, si vei fi invatat un lucru nou. Mai ai o problema cu pluralul, nu stii sa-l scrii, nu stii cand sa pui in mama lor de doi de "i"...si nu-mi spune ca te grabesti, fals, sa mai tastezi inca un i dureaza o secunda. Nu-l pui pentru ca nu stii ca trebui sa-l pui. Dar asa cum am zis, erorile gramaticale ar fi mai usor de tolerat ( ca nu esti singurul care le comite ) daca atitudinea ta ar fi una ceva mai modesta, daca ti-ai intelege si asuma nivelul tau in electronica, limitarile tale, si ai lasa clar de inteles asta, modestia face mult bine deseori, in timp ce aroganta si agresivitatea nu fac decat sa-ti atraga oprobriul public... Pentru Florinel. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 "N-are frunze in el pomul Cate fete are omul" Link spre comentariu
merck Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 1 minute ago, dorofteius said: Pur si simplu nu ai fost la scoala sau nu ti-a placut. Ce conteaza care din cele doua variante este adevarata? Am vazut ca @Florinel TV si @Costica Tv mai fac greseli dar totusi trebuie sa acceptam ca asta este nivelul lor si nu cred ca mai pot sa faca progrese la varsta lor mai ales ca Florinel a scris: Quote am si gradina de sapat, mai muncesc si in constructi Este mult mai important sa asigure cele necesare la copiii lui decat sa faca progrese la gramatica. Florinel, pune-ti la semnatura o fraza de genul: "Va rog sa ma scuzati dar asta este nivelul meu la gramatica". Pe formurile straine, cei care nu sunt nativi la inceputul sau la sfarsitul postarii isi cer scuze pentru greselile din mesaj. Nu am vazut pe unii sa faca o istorie sau sa fie luati la misto. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 5 minutes ago, Florinel TV said: Am vazut oameni destepti cu 2 s-au 3 facultati si acum sterg batrani in italia, asa ca lasama cu oameni de astia ca sunt satul, eu am stat in tara mea si nu am plecat sa sterg la ca,,,,,,cat straini Numai in România e rusinos sa arati un pic de umanitate si umilinta in fata altora. Bravo lor ca sterg la fund pe cei care nu o pot face singuri!!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acum 7 minute, Marian a spus: De n-ai avea atitudinea asta de atoatestiutor si-ai acorda mai mult timp cunoasterii partenerilor de discutie, ai atrage mai putine antipatii, si mai multa consideratie, cu erorile gramaticale cu tot. Nu-i vorba despre graba cu care zici ca scrii ci despre lacunele gramaticale evidente pe care le arati ( multe dintre ele usor de corectat gratie netului ), si pe care in loc sa ti le asumi le justifici cu "am scris in graba". Ar trebui sa intelegi ca astfel insulti inteligenta celor carora te adresezi atunci cand folosesti pretextul asta, ca sunt totusi destul de culti incat sa observe ca nu stapanesti anumite aspecte din gramatica limbii romane, faptul ca faci tot posibilul sa le justifici nu face decat sa-ti atraga antipatie. Nu stiu cum se poate sa nu vrei sa evoluezi, sa nu-ti doresti sa-ti depasesti propriile limite, cand ti se semnaleaza o eroare tine-o minte si n-o mai comite. Daca n-ai inteles-o din ce ti s-a zis atunci cauta pe net ca-i simplu, sunt o multime de pagini unde se explica reguli gramaticale de baza. Cea mai grava problema la tine e paralelismul repetat cu folosirea de cratima, nu stii cand si unde sa o pui, nici macar asta n-ar fi o problema, cand scrii ai avantajul ca poti sa cauti informatii despre ceva daca nu esti sigur, deci la fel si la cratima, daca nu esti sigur ca intr-o anumita situatie este cazul sau nu de cratima cauta pe net, afli in maxim cateva zeci de secunde, si vei fi invatat un lucru nou. Mai ai o problema cu pluralul, nu stii sa-l scrii, nu stii cand sa pui in mama lor de doi de "i"...si nu-mi spune ca te grabesti, fals, sa mai tastezi inca un i dureaza o secunda. Nu-l pui pentru ca nu stii ca trebui sa-l pui. Dar asa cum am zis, erorile gramaticale ar fi mai usor de tolerat ( ca nu esti singurul care le comite ) daca atitudinea ta ar fi una ceva mai modesta, daca ti-ai intelege si asuma nivelul tau in electronica, limitarile tale, si ai lasa clar de inteles asta, modestia face mult bine deseori, in timp ce aroganta si agresivitatea nu fac decat sa-ti atraga oprobriul public... Pentru Florinel. Bun, si asta ma ajuta sa dau de mancare la copii? s-au imi schimba eMMC-ul gramatica? Link spre comentariu
merck Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 6 minutes ago, Marian said: De n-ai avea atitudinea asta ... ai atrage mai putine antipatii, si mai multa consideratie, cu erorile gramaticale cu tot. Dar asa cum am zis, erorile gramaticale ar fi mai usor de tolerat ( ca nu esti singurul care le comite ) daca atitudinea ta ar fi una ceva mai modesta, ... si ai lasa clar de inteles asta, modestia face mult bine deseori, in timp ce aroganta si agresivitatea nu fac decat sa-ti atraga oprobriul public... Pentru Florinel. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 1 oră în urmă, Costica Tv a spus: astia care sunteti "suferinzi" de gramatica si ortografie, ar trebui sa va abtineti de la postari, Nu suntem suferinzi la ortografie si gramatica, ci alergici la incultura! A scrie si a vorbi corect limba materna, pe care pretinzi ca ai invatat-o in scoala, 12 ani, e chestie de bun simț si respect fața de interlocutor, si nu numai. Că "miau" face doar pisica mea, si e altceva fata de "mi-au", "nu am nevoie" e cu totul altceva față de "nu, am nevoie". Scuza cu graba nu e valabila, mai degrabă nestiinta e de vină. Ca mai scapi o literă greșita, că mai manânci o literă, e una, si alta e să scrii fară virgulă, fară cratimă, fară acord intre subiect si predicat, de nu stii ce voia omul sa scrie. Asta e cu "suferitul". Link spre comentariu
merck Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Just now, Florinel TV said: Bun, si asta ma ajuta sa dau de mancare la copii? s-au imi schimba eMMC-ul gramatica? Dar aroganta sau agresivitatea te ajuta? Link spre comentariu
icar Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acum 30 minute, Florinel TV a spus: sa stea la panda si atat s-au sa rada Eventual "ori sa râda", si așa scapi de dilema "sau" sau "s-au". Ca mai trebuie și o virgulă, e altă poveste.... Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 3 minutes ago, Florinel TV said: Bun, si asta ma ajuta sa dau de mancare la copii? s-au imi schimba eMMC-ul gramatica? Nu direct, dar nu trebui sa se rezume totul la mancare, activitatea de aici de pe forum oricum nu pare a-ti influenta prea mult stilul de viata, deci probabil nici veniturile ( depanarile care aduc bani sunt cele care se executa fizic, nu cele care se discuta pe forum ). Corectarea problemelor aparent marute poate parea ceva superficial insa putin cu putin vor cladi un nivel nou de exprimare, si o cu totul alta atitudine din partea celorlalti. Apoi legat strict de electronica, nu-i pot intelege pe depanatorii care nu fac un minim efort sa invete din depanarile lor, sa invete de ce defectul respectiv a putut aparea si care sunt efectele sale asupra sistemului, ce se poate face pentru prevenirea defectului, etc... Invatarea acestor chestii marunte te ridica, te ajuta sa-ti depasesti conditia, si, din nou, sa fii privit altfel de ceilalti. Cu ce te ajuta asta concret? Pai cu bani probabil ca nu foarte mult, dar asa cum am zis, banii n-ar trebui sa fie un scop singular al profesiei ci mai degraba un efect al ei. Si n-are importanta scolarizarea, eu din motive medicale n-am reusit sa studiez decat la scoala generala de 8 clase, asta nu m-a oprit sa-mi doresc sa invat electronica, internetul te ajuta enorm sa depasesti obstacole de acest fel. Trebui doar sa vrei si nimic mai mult! Link spre comentariu
icar Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acum 4 minute, merck a spus: s-au imi schimba eMMC-ul gramatica Nu, dar iți imbunătățește CV-ul! Sau????? Hai sa te invăț o jmecherie: daca, in frază, poți inlocui pe sau cu ori, atunci se scrie legat. Adică, cultură sau (se poate inlocui cu ori) incultura, deci se scrie legat si s-au dus, s-au vândut, ca aici nu merge inlocuit cu ori! Link spre comentariu
Postări Recomandate