dan cod Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Chiar vroiam sa zic ca e de bodega. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 titlul corect al topicului ar fi: cu ce lucrati voi ca vreau sam eau si io!!! Link spre comentariu
dorofteius Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acum 1 oră, misuraelectronic a spus: Du-te la sapa , prietene analfabet ! Daca nu stiai , tara noastra draga chiar are nevoie de sapatori de santuri ... Orice postare a ta pe acest forum este o palma la adresa limbii romane ...chiar nu exista sa nu ai tu ceva agramaticalitati in fiecare fraza care iti iese pe gura ... Credeam ca sunt singurul care sufera cand citeste comentariile personajului. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 Nu poti deschide un topic ca se gaseste cate unul care sa strice tot, se duce la vale acet eelforum de tot Link spre comentariu
merck Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Pai cu inundatiile astea peste tot doar nu ai vrea sa se duca la deal . Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Topicul asta era sansa incepatorilor si aspirantilor la meseria de depanator electronist sa invete de la cei cu experienta, de la cei care isi castiga painea din depanat, de la cei care reusesc sa fidelizeze clientii cu reparatiile lor. Pacat ca l-au stricat rauvoitorii si invidiosii. Mare pacat! Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acum 12 minute, Mircea a spus: Topicul asta era sansa incepatorilor si aspirantilor la meseria de depanator electronist sa invete de la cei cu experienta, de la cei care isi castiga painea din depanat, de la cei care reusesc sa fidelizeze clientii cu reparatiile lor. Pacat ca l-au stricat rauvoitorii si invidiosii. Mare pacat! Ei, si tu acuma, parca nu stii dece a fost deschis. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 (editat) Acum 27 minute, Mircea a spus: Topicul asta era sansa incepatorilor si aspirantilor la meseria de depanator electronist sa invete de la cei cu experienta, de la cei care isi castiga painea din depanat, de la cei care reusesc sa fidelizeze clientii cu reparatiile lor. Pacat ca l-au stricat rauvoitorii si invidiosii. Mare pacat! aspirantilor si incepatorilor li se va raspunde cu drag si placere banuiesc eu,la sectiunea potrivita...garantat Editat Iulie 28, 2021 de zaharia valentin Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Sunteti rai cu totii. @Florinel TVsi moi-même am avut o discutie pe sub-forumul dedicat depanarilor. Ne-am injurat de mama, etc... Dar colegul Florinel, ca sa-mi dovedeasca ca e baiat cu obrazul subtire (respect, bre, Florinel) a deschis acest topic. Altfel spus, el e mama acestui topic si eu tatal acestui topic. Un pic de consideratiune si respect pentru fructul relatiei noastre. Mersi frumos! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Mai bine va luați o cameră... Acum 13 minute, Mircea a spus: @Florinel TV Altfel spus, el e mama acestui topic si eu tatal acestui topic. Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Deci electronistul deschizător de topic,folosește în activitatea sa și rozeta robinetului. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Nu polemiza cu habarnistii, risti sa-i inveti cate ceva! Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Atunci ca sa fiu ontopic, recent am resuscitat un ElectroVoice EV7300A, o chestie care s-a dovedit a fi marunta dar care mi-a dat mult de lucru, pana nu i-am aratat osciloscopul si generatorul de semnal n-a vrut sa ma asculte. Si bineinteles pentru ca din schema din manualul de service lipseau chestii si era la o rezolutie foarte slaba, am scos eu schema completa de pe placa, si cu masuratori bine documentate i-am dat de cap si-am gasit inculpatul. Adica multimetru bun, macar cu autoscalare daca Trms nu se poate ( am 3 Trms, si probabil o sa mai iau si altele, visez la un brymen, dar divaghez deja prea mult ). Preferabil 3-4 multimetre functionale, nu stii cand ai nevoie de mai multe masuratori. Osciloscop si generator de semnal ( daca este vorba despre aplicatii audio ) nelipsite. Osciloscopul trebui sa fie nelipsit si in depanarea de surse, e sfant alaturi de un traf separator bun pentru sursa supusa testului. Statie de lipit cu letcon si suflanta, plus pompa de fludor si tresa. Rezistente mari de sarcina cat cuprinde, fie ele din comert fie improvizate din nichelina ( nu trebui sa fie nici precise si nici sa arate cu schepsis, doar sa traga curent din ceva fara sa pocneasca ). Rabdare muuuuuuuuuuuuuuulta. Cam astea ar trebui in opinia mea sa fie nelipsite din atelierul unui depanator. Link spre comentariu
Postări Recomandate