Mircea Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 Eu folosesc si sficul ca sa dau jos piesele incapatanate. Una nu-mi rezista! Link spre comentariu
RealAlex Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 Nu activez in domeniul BGA-urilor, acolo doar cu aer cald ar merge ori IR, cu toate ca am auzit ca daca nu te pricepi, strici pcb-ul. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 22 minutes ago, merck said: Macelarule! Aiurea, scapa cablajul, asta e scopul. Fiind topic de "metode", se expun toate metodele posibile si functionale. In principiu, doar piesele scumpe/rare sau de mare putere merita recuperate si refolosite. Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 Cea mai utilizată sculă a electronistului,este degetul umezit in salivă. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 Ba, cand nimic nu merge, sunt si alte scule pe care le foloseste electronistul. Nu le amintim aici, sa nu fim acuzati de limbaj deplasat. PS: Apropo de scuipat, mai era unul care estima puterea la iesirea amplifului dupa cum sfaraia scuipatul pe rezistenta care simula sarcina. Asa ca, metode si metode, dupa chipul si asemanarea fiecaruia. Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Buna seara,eu folosesc statia cu aer cald GORDAC 952 ,numai bine doresc va doresc tuturor ,cu respect Cosmin Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 (editat) 1 hour ago, Cosmin Marian said: Buna seara,eu folosesc statia cu aer cald GORDAC 952 ,numai bine doresc va doresc tuturor ,cu respect Cosmin Daca statia ta "minune" nu dezlipeste/lipeste singura cu "pilot automat", la ce ai mai postat aici, vrei sa faci postarii mai multe pe timp de noapte c-ai mai racoare ? Editat Iulie 27, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 1 oră în urmă, Costica Tv a spus: Daca statia ta "minune" nu dezlipeste/lipeste singura cu "pilot automat", la ce ai mai postat aici, vrei sa faci postarii mai multe pe timp de noapte c-ai mai racoare ? Bună domnule eu știu că este o stație modestă, dar atit îmi pot permite, cu respect Cosmin. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Hai, bre @Florinel TV, ziceai ca pui filme cu tehnica de depanare, ne-ai lasat cu ochii in soare. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Cred că-i topic deschis la plictiseală...nu va face mulţi purici. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acum 2 ore, validae a spus: Cred că-i topic deschis la plictiseală...nu va face mulţi purici. Și eu asa cred. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 Astept sa puna filmulet electronisti care se lauda ca da procesor de vortex cu letconul Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Eu nu vad absolut nici un filmulet pe topicul asta, nici nu cred ca o sa se posteze vreunul Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 (editat) Acum 19 minute, Florinel TV a spus: Astept sa puna filmulet electronisti care se lauda ca da procesor de vortex cu letconul Du-te la sapa , prietene analfabet ! Daca nu stiai , tara noastra draga chiar are nevoie de sapatori de santuri ... Orice postare a ta pe acest forum este o palma la adresa limbii romane ...chiar nu exista sa nu ai tu ceva agramaticalitati in fiecare fraza care iti iese pe gura ... Editat Iulie 28, 2021 de misuraelectronic Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 (editat) Acum 6 minute, misuraelectronic a spus: Du-te la sapa , prietene analfabet ! Daca nu stiai , tara noastra draga chiar are nevoie de sapatori de santuri ... Orice postare a ta pe acest forum este o palma la adresa limbii romane ...chiar nu exista sa nu ai tu ceva agramaticalitati in fiecare fraza care iti iese pe gura ... Multumesc, am sa-ti sap o groapa la cimitir poate ai de gand sa..... Da Doamne si Doamne ajuta Editat Iulie 28, 2021 de Florinel TV Link spre comentariu
Postări Recomandate