Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se descurca un electronist in reparatie si ce scule foloseste

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 105
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

17

• Mircea

15

• Marian

11

• merck

6

Top autori în acest subiect

22 minutes ago, merck said:

Macelarule! :57

Aiurea, scapa cablajul, asta e scopul. 

Fiind topic de "metode", se expun toate metodele posibile si functionale. 

In principiu, doar piesele scumpe/rare sau de mare putere merita recuperate si refolosite. 

Link spre comentariu

Ba, cand nimic nu merge, sunt si alte scule pe care le foloseste electronistul. Nu le amintim aici, sa nu fim acuzati de limbaj deplasat.

PS: Apropo de scuipat, mai era unul care estima puterea la iesirea amplifului dupa cum sfaraia scuipatul pe rezistenta care simula sarcina. Asa ca, metode si metode, dupa chipul si asemanarea fiecaruia.

Link spre comentariu
1 hour ago, Cosmin Marian said:

Buna seara,eu folosesc statia cu aer cald GORDAC 952 ,numai bine doresc va doresc tuturor ,cu respect Cosmin

Daca statia ta "minune" nu dezlipeste/lipeste singura cu "pilot automat", la ce ai mai postat aici, vrei sa faci postarii mai multe pe timp de noapte c-ai mai racoare ?

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Costica Tv a spus:

Daca statia ta "minune" nu dezlipeste/lipeste singura cu "pilot automat", la ce ai mai postat aici, vrei sa faci postarii mai multe pe timp de noapte c-ai mai racoare ?

Bună domnule eu știu că este o stație modestă, dar atit îmi pot permite, cu respect Cosmin. 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, Florinel TV a spus:

Astept sa puna filmulet electronisti care se lauda ca da procesor de vortex cu letconul

Du-te la sapa , prietene analfabet ! Daca nu stiai ,  tara noastra draga chiar are nevoie de sapatori de santuri ... 

Orice postare a ta pe acest forum este o palma la adresa limbii romane ...chiar nu exista sa nu ai tu ceva agramaticalitati in fiecare fraza care iti iese pe gura ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
Acum 6 minute, misuraelectronic a spus:

Du-te la sapa , prietene analfabet ! Daca nu stiai ,  tara noastra draga chiar are nevoie de sapatori de santuri ... 

Orice postare a ta pe acest forum este o palma la adresa limbii romane ...chiar nu exista sa nu ai tu ceva agramaticalitati in fiecare fraza care iti iese pe gura ...

Multumesc, am sa-ti sap o groapa la cimitir poate ai de gand sa.....

Da Doamne si Doamne ajuta

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări