PINTI Postat August 8, 2021 Partajează Postat August 8, 2021 (editat) Nu mai foloseste nimic. A vandut toate sculele. Si alea defecte! Editat August 8, 2021 de PINTI Link spre comentariu
Neagu Raul Postat August 8, 2021 Autor Partajează Postat August 8, 2021 Dau cu banul si încerc pe fiecare frecvență Link spre comentariu
Neagu Raul Postat August 8, 2021 Autor Partajează Postat August 8, 2021 Acum 10 ore, PINTI a spus: Nu mai foloseste nimic. A vandut toate sculele. Si alea defecte! Le-am vandut ca sa iau altele mai bune și funcționale Link spre comentariu
Neagu Raul Postat August 15, 2021 Autor Partajează Postat August 15, 2021 (editat) :> aici avem același lucru doar cu mai multă modulare :] Editat August 15, 2021 de Neagu Raul Link spre comentariu
Neagu Raul Postat August 18, 2021 Autor Partajează Postat August 18, 2021 (editat) Dovadă E foarte crud și nici radioul pe care îl am nu funcționează prea bine dar funcționează... P.S. După ce am încercat cu radioul de pe telefon, sunetul se aude extrem de clar și funcționează extrem de bine Per total, frumoasă sculă și chiar se poate transmite extrem de bine cu ea! Editat August 18, 2021 de Neagu Raul Link spre comentariu
Neagu Raul Postat August 23, 2021 Autor Partajează Postat August 23, 2021 Dovada finală Respect tuturor! Link spre comentariu
messu Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 La 25.07.2021 la 13:50, validae a spus: Ce vrei să transmiţi cu un generator de semnal ? Pentru emisie ai nevoie de emiţător potrivit corespondentului, nu improvizaţii. Mai ai mult de învăţat până la autorizaţie... Nu neaparat ! Certficatul de clasa a IVa se poate obtine fara proba de radiotehnica. Si cu 20W se poate face un pic de "galagie"... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum