dan cod Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 La 26.02.2023 la 15:04, myshu2006 a spus: Am reusit si eu cu acelasi dump de la lg 32LB570V. Va multumesc! L-am scris cu Riff Box JTAG Se poate detalia. Am văzut programatorul și nu e scump. Și eu caut un programator bun pentru emmc. Link spre comentariu
myshu2006 Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Ce doriti sa stiti despre acest programator? Eu il foloseam la repararea telefoanelor mobile dar am vazut ca are si o optiune de citire si scriere emmc si am incercat la mai multe tipuri de placi si a functionat, doar ca dureaza mult scrierea lui. in functie de capacitate. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Acum 2 minute, myshu2006 a spus: Ce doriti sa stiti despre acest programator? Eu il foloseam la repararea telefoanelor mobile dar am vazut ca are si o optiune de citire si scriere emmc si am incercat la mai multe tipuri de placi si a functionat, doar ca dureaza mult scrierea lui. in functie de capacitate. Mă interesa dacă citește bine EMMC, cam cât durează și dacă scrie și citește bine. Link spre comentariu
myshu2006 Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Acum 43 minute, dan cod a spus: Mă interesa dacă citește bine EMMC, cam cât durează și dacă scrie și citește bine. Da scrie si citeste bine, numai ca dureaza mult. adica 12, 14 ore la un emmc de 8 gb Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Acum 29 minute, myshu2006 a spus: Da scrie si citeste bine, numai ca dureaza mult. adica 12, 14 ore la un emmc de 8 gb Multumesc mult. Nu-i de mine atunci. Nu am arata răbdare. Link spre comentariu
myshu2006 Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Acum 39 minute, dan cod a spus: Multumesc mult. Nu-i de mine atunci. Nu am arata răbdare. Eu fac din pasiune. Nu ma grabesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 1 oră în urmă, myshu2006 a spus: Da scrie si citeste bine, numai ca dureaza mult. adica 12, 14 ore la un emmc de 8 gb Cam mult dureaza de scris un emmc Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 (editat) Eu am un Riff2 box, cel alb.Ar trebui sa fie rapid. Nu am reusit sa il testez din lipsa de timp, dar poate imi fac zilele astea. Editat Martie 11, 2023 de Mihai85 Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 Acum 14 ore, Mihai85 a spus: Eu am un Riff2 box, cel alb.Ar trebui sa fie rapid. Nu am reusit sa il testez din lipsa de timp, dar poate imi fac zilele astea. Ma intereseaza și pe mine dacă citește și scrie bine, și bineînțeles timpul în cât o face. Link spre comentariu
Dixon Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 La 28.02.2023 la 8:45, dan cod a spus: Se poate detalia. Am văzut programatorul și nu e scump. Și eu caut un programator bun pentru emmc. Riff-1 & Riff-2 sunt Ok. Scrie / copiază eMMC-urile ff bine. Problema este ca programatorul ( oricare dintre modele ) nu este pt. oricine. SW. este foarte complex . Daca sunteti interesat va fac eu un test de viteza cu ambele modele Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 @DixonCe nu am reusit eu este sa ma conectez in mod isp 1 bit (D0) cu toate ca am luat adaptorul acela cu pcb albastru pe care scrie Riff 2 si care chipurile face aceasta treaba. Altfel producatorul sugereaza niste modificari hardware pe placa programatorului. O sa incerc sa reiau testele. Link spre comentariu
Dixon Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 (editat) Sunteti sigur ca eMMC ul la care vreti sa va conectați in modul ISP mai “trăieste “ ? Eu am ambele programatoare si nu a trebuit sa fac nicio modificare hardware la niciun programator . Editat Martie 20, 2023 de Dixon Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 (editat) Acum nu mai sunt sigur ca am facut asta acum aproximativ un an. De atunci nu m-am mai atins de el ca a venit bebele pe lume si nu am mai avut timp. Am discutat unele chestii si pe privat cu dv. referitor la acest programator si imi aduc aminte ca il aveati doar pe cel negru v1 la momentul respectiv si ramasese sa va dau un feedback referitor la v2. Din cate imi aduc aminte m-am jucat cu o placa de tel Samsung s4 sau s5. Nu am modificat programatorul. Am folosit adaptorul RC2000. Le: Placa cu care am facut teste si modificarea sugerata. Editat Martie 20, 2023 de Mihai85 Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Acum 2 ore, Dixon a spus: Riff-1 & Riff-2 sunt Ok. Scrie / copiază eMMC-urile ff bine. Problema este ca programatorul ( oricare dintre modele ) nu este pt. oricine. SW. este foarte complex . Daca sunteti interesat va fac eu un test de viteza cu ambele modele Daca nu cer mult as vrea testele astea. Pe mine pentru placi TV ma interesaza. Mulțumesc. Link spre comentariu
Dixon Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 (editat) Testele s-au facut cu un eMMC de 4GB utilizat in Tv Samsung seria xxF6400 RIFF 1 portul RJ 45 RIFF 1 ERASE eMMC RIFF 1 READING eMMC RIFF 1 WRITE eMMC RIFF 1 MOD CONECTARE Cei care utilizeaza RIFF 1 pot utiliza un SD card reader (orice model) impreuna cu programatorul pt. viteze mult mai mari. RIFF 1 card reader RIFF 1 CARD READER CARD READER RIFF 1 READ eMMC with card reader RIFF 1 READ eMMC with card reader 2 RIFF 2 RIFF 2 MOD CONECTARE RIFF 2 ERASE eMMC RIFF 2 READ eMMC RIFF 2 WRITE eMMC RIFF 1/2 READ eMMC LifeTime EASY JTAG EASY JTAG MOD CONECTARE ERASE eMMC READ eMMC WRITE eMMC Cei care nu vor sa investeasca intr-un programator dedicat pot utiliza SW free ( un ex. mai jos ) impreuna cu un SD card reader... FREE SW + CARD READER MOD CONECTARE READ eMMC WRITE eMMC Editat Martie 21, 2023 de Dixon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum