validae Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Ca să nu mai fiţi nevoit să vă înregistraţi mereu, notaţi undeva datele cu care v-aţi făcut cont (adresa de mail, username, parolă).Şi ca idee, dacă aveţi mail de la Google, vă puteţi autentifica folosind contul Google.Astfel nu mai trebuie să introduceţi mereu parola sau numele de user, fiindcă rămân automat stocate în cont. Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Iulie 27, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2021 1 oră în urmă, validae a spus: Ca să nu mai fiţi nevoit să vă înregistraţi mereu, notaţi undeva datele cu care v-aţi făcut cont (adresa de mail, username, parolă).Şi ca idee, dacă aveţi mail de la Google, vă puteţi autentifica folosind contul Google.Astfel nu mai trebuie să introduceţi mereu parola sau numele de user, fiindcă rămân automat stocate în cont. Va multumesc,am inteles.O zi buna va doresc si racoroasa! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 ce ati postat dvs., se pare ca este modulul Z-sustain ! Sursa ar trebui sa fie asta : ...sau ceva asemanator Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Iulie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acum 17 ore, cornel1962 a spus: ce ati postat dvs., se pare ca este modulul Z-sustain ! Sursa ar trebui sa fie asta : ...sau ceva asemanator Va salut dl cornel 1962 nu.Este o sursa cu un integrat pe mijloc destul de mare care a facut poc! Nu pot sa postez poza cu ea ca am camera foto,geamul matuit si nu se vede mai nimic Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 ... ceva de genul asta ? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Acest modul este modulul Z-sus si daca este cu probleme, eu zic ca nu are rost sa va mai chinuiti sa-l reparati, ca oricum va ceda din nou ! Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Iulie 31, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2021 La 28.07.2021 la 12:09, cornel1962 a spus: Acest modul este modulul Z-sus si daca este cu probleme, eu zic ca nu are rost sa va mai chinuiti sa-l reparati, ca oricum va ceda din nou ! Va multumesc dlcornel1962.L-am convins pana la urma sa renunte la el si sa-si ia unul nou! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum