Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LGmodel 42PX2VA SURSA

cojoceaaurel1967

Postări Recomandate

Ca să nu mai fiţi nevoit să vă înregistraţi mereu, notaţi undeva datele cu care v-aţi făcut cont (adresa de mail, username, parolă).Şi ca idee, dacă aveţi mail de la Google, vă puteţi autentifica folosind contul Google.Astfel nu mai trebuie să introduceţi mereu parola sau numele de user, fiindcă rămân automat stocate în cont.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cojoceaaurel1967

11

• Florinel TV

4

• cornel1962

3

• validae

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, validae a spus:

Ca să nu mai fiţi nevoit să vă înregistraţi mereu, notaţi undeva datele cu care v-aţi făcut cont (adresa de mail, username, parolă).Şi ca idee, dacă aveţi mail de la Google, vă puteţi autentifica folosind contul Google.Astfel nu mai trebuie să introduceţi mereu parola sau numele de user, fiindcă rămân automat stocate în cont.

Va multumesc,am inteles.O zi buna va doresc si racoroasa!

Link spre comentariu
Acum 17 ore, cornel1962 a spus:

ce ati postat dvs., se pare ca este modulul Z-sustain ! Sursa ar trebui sa fie asta

226354963_4457905380931848_5252904808958598536_n.jpg

...sau ceva asemanator 

Va salut dl cornel 1962 nu.Este o sursa cu un integrat pe mijloc destul de mare care a facut poc! Nu pot sa postez poza cu ea ca am camera foto,geamul matuit si nu se vede mai nimic

Link spre comentariu

Acest modul este modulul Z-sus si daca este cu probleme, eu zic ca nu are rost sa va mai chinuiti sa-l reparati, ca oricum va ceda din nou !

Link spre comentariu
La 28.07.2021 la 12:09, cornel1962 a spus:

Acest modul este modulul Z-sus si daca este cu probleme, eu zic ca nu are rost sa va mai chinuiti sa-l reparati, ca oricum va ceda din nou !

Va multumesc dlcornel1962.L-am convins pana la urma sa renunte la el si sa-si ia unul nou!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări