cojoceaaurel1967 Postat Iulie 24, 2021 Partajează Postat Iulie 24, 2021 Buna dimineata televizorul este cel din titlu,Am sursa busita a explodat integratul si nu stiu ce serie e nimic.Daca stie vreun coleg.Am avut probleme si cu logarea nu aam putut intra pe forum ca sa scriu.E intradevar o plasma mai veche e a unui prieten si o vrea facuta.Daca stiti ce integrat este va rog sa-mi scrieti.Sau daca vreunul din colegi are sursa cu totul sunt dispus sa o cumpar.Va multumesc. O zi buna tuturor! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 24, 2021 Partajează Postat Iulie 24, 2021 Ce serie are sursa dvs ? Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Iulie 24, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2021 Acum 3 ore, dan-a2 a spus: Ce serie are sursa dvs ? Va salut dl dan-a2Uitati seria LGPDP 041213model42V7;BOARD:Z Acum 3 ore, dan-a2 a spus: Ce serie are sursa dvs ? Am postat seria sursei dar nu stiu de ce apare ascuns.Cred ca s-au schimbat niste reguli si nu stiu. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 24, 2021 Partajează Postat Iulie 24, 2021 cred ca e singura sursa de plasma ce e conceputa in jurul unui singur integrat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 24, 2021 Partajează Postat Iulie 24, 2021 Eu cred ca aceasta sursa nu are nici o serie Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 24, 2021 Partajează Postat Iulie 24, 2021 Acum 6 ore, cojoceaaurel1967 a spus: Va salut dl dan-a2Uitati seria LGPDP 041213model42V7;BOARD:Z Pune o poza cu seria sursa ca de aici nu inteleg nimic Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Iulie 25, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2021 Acum 16 ore, Florinel TV a spus: Pune o poza cu seria sursa ca de aici nu inteleg nimic As pune dl Florinel Tv dar am camera la tel.cu geamul matuit si nu se vede mai nimic.Are un integrat mare pe mijloc care cum v-am spus a bubuit.Eu unl pana acum nu am vazut modelul asta de tv.E prima data. Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Iulie 25, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2021 Dl Florinel Tv am mai gasit ceva scris pe o hartie lipita pe placa:6871qzh041A ZSUS WL42056KO49314 si vin scrise unele sub altele.Iar sub hartie pe placa:GSEPMO4 94V-0 05-22.Tot unele sub altele in ordinea in care le-am scris.Atat. Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Iulie 25, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2021 Acum 23 ore, iuliantv a spus: cred ca e singura sursa de plasma ce e conceputa in jurul unui singur integrat Va salut.Dl iuliantv aveti dreptate,nu prea am reparat eu plasme dar asaceva e prima data cand vad eu,dvs poate ati mai intalnit....dar dupa cum spuneti cred ca e unica sursa cu singur integrat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 (editat) Acum 6 ore, cojoceaaurel1967 a spus: Dl Florinel Tv am mai gasit ceva scris pe o hartie lipita pe placa:6871qzh041A ZSUS WL42056KO49314 si vin scrise unele sub altele.Iar sub hartie pe placa:GSEPMO4 94V-0 05-22.Tot unele sub altele in ordinea in care le-am scris.Atat. Dupa acest cod 6871qzh041A nu este sursa este Z-SUS , nu te complica cu plasme ca sunt greu de reparat si costa mult piesele, piesele se ard daca display-ul este cu probleme Editat Iulie 25, 2021 de Florinel TV Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Iulie 25, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2021 Acum 2 ore, Florinel TV a spus: Dupa acest cod 6871qzh041A nu este sursa este Z-SUS , nu te complica cu plasme ca sunt greu de reparat si costa mult piesele, piesele se ard iar daca display-ul este cu probleme Aveti dreptate,credeti ca ma complicam .Nu.Dar e celui mai bun prieten sta prost cu vederea si asta e. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Aceste tv-uri consuma mult curent, piesele costa mult , daca nu mai iese nici reparatia atunci dai o gramada de bani pe piese si nu iese nimic, cu bani astia cumpara un tv nou diagonala mare si gata treaba fara stres si bani aruncati aiuria, plasmele se repara doar atunci cand sunt piese din recuperari altfel nu se merita, si asa sunt pe cale de disparitie Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Iulie 26, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2021 Acum 11 ore, Florinel TV a spus: Aceste tv-uri consuma mult curent, piesele costa mult , daca nu mai iese nici reparatia atunci dai o gramada de bani pe piese si nu iese nimic, cu bani astia cumpara un tv nou diagonala mare si gata treaba fara stres si bani aruncati aiuria, plasmele se repara doar atunci cand sunt piese din recuperari altfel nu se merita, si asa sunt pe cale de disparitie Dl Florinel Tv asta i-am spus si eu de prima data.Nu-l intereseaza cale baga bani in buzunar la astia de la Electrica,el ilvrea si pace.Daca oi face rost sa zicem de sursa mai verific inca odata toate modulele....sa verific si neoanele la display?Ca am mai avut surprize ca de astea nu ma plang.Dupa ce i-am pus capacul la un tv cu neoane[nu plasma]am avut surpriza ca a aparut o dunga neagra jos apicat un invertor. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 Display-ul tip Plasma nu are tuburi de backlight.Fiecare pixel în parte este un tub cu descărcare în gaze, de aici şi consumul foarte mare (300-400W) al acestor televizoare. Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Iulie 27, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2021 La 26.07.2021 la 5:02, validae a spus: Display-ul tip Plasma nu are tuburi de backlight.Fiecare pixel în parte este un tub cu descărcare în gaze, de aici şi consumul foarte mare (300-400W) al acestor televizoare. Va salut dl validae,va multumesc ptr informatie,am vorbit cu prietenul meu i-am spus ca e posibil sa fie defect chiar display-ul.A ramas sa se sfatuiasca cu sotia.Am o rugaminte la dvs ca moderator,eu am calculator cu unitate si monitor pe tub.de cate ori am avut probleme Windousu la reinstalare atrebuit sa ma inscriu din nou pe forum.Se poate,numai daca sepoate sa-mi adunati toate postarile care le am si sa le puneti aici!Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum