berluscony Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Salutare, am un Tv VORTEX LEDV-32CK600 CU PROBLEMA de imagine lumineaza pe toata marginea prea puternic Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Exact la ora asta am pe masa acest tv VORTEX LEDV-32CK600 cu defect de ecran HV320WHB-N85 si cu placa TP.S506.PB819, nu stiu daca o sa rezolv ceva la acest ecran ca ma chinui de vre-o 2 zile..., daca ai VORTEX LEDV-32CK600 cu placa TP.S506.PB819, ai si tu acelasi ecran HV320WHB-N85 ca al meu, daca ai varianta cu placa TP.S506.PB818, atunci nu mai stiu ce ecran are tv-ul tau, modelul de ecran este trecut pe o eticheta mica lipita pe t-conul displayului, ar fi bine sa te uiti si sa postezi aici ! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 N-arata chiar rau, ii poti spune clientului ca are ambilight Pare o problema de backlight Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 10 minutes ago, Gabriel_S said: N-arata chiar rau, ii poti spune clientului ca are ambilight Pare o problema de backlight Nici vorba de backlight, defect de ecran 100% Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Acum 20 minute, Costica Tv a spus: Nici vorba de backlight, defect de ecran 100% Exact defect de display Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 (editat) Unii vor sa primeasca ajutor doar cu atat "am un Tv VORTEX LEDV-32CK600", de parca tv-ul acela nu are si el o placa de baza si un model de display, deci daca nu se gandeste sa desfaca tv-ul si sa verifice....atunci sigur se gandeste sa rezolve tv-ul din telecomanda sau cu stickul usb... Editat Iulie 23, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
berluscony Postat Iulie 23, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2021 o sa desfac tv mentionez ca nu face mereu am resetat din men service si se vedea normal sau cind merge 2-3 ore revine singur la normal display hv320whb_n85 placa tp s506 pb819 Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 un secret la acest displai se corupe minuscula memorie eprom de pe display,personal am rezolvat unul,dar la mine era ecran negru ,cu toate ca tensiunile display pareau ok,ceea ce ma dus cu gandul ca ori e vre-un traseu intre rupt,ori cine stie,asa ca avand t.conuri de la displayuri sparte,am trecut la schimbarea memorie eprom,si surpriza sa facut lumina,cu toate ca la dv defectul e altul,eu zic sa incercati,nu am gasit un dump,la vremea aia,si nu am incercat citirea epromului cu fire,nu am gasit soclu programatorului pentru acea memorie,cu toate ca stiu ca l.am mai folosit Link spre comentariu
berluscony Postat Iulie 23, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2021 UN dump ok aveti pt usb Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 (editat) Acum 2 ore, berluscony a spus: UN dump ok aveti pt usb nu face nimic updateul pentru usb la display,si cam greu de gasit pentru usb,in care imaginea sa fie corecta si sase mai potriveasca si telecomanda Editat Iulie 23, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
berluscony Postat Iulie 23, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2021 Ok dar pentru progamator ii scot si il rescriu sau e ceva fizic Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 1 oră în urmă, berluscony a spus: Ok dar pentru progamator ii scot si il rescriu sau e ceva fizic nu te inteleg,dar poate ma intelegi tu dai memoria spi jos,o pui in programatorul memorii spi,o rescrii cu alt soft si o lipesti inpoi in tv asta e pentru tv http://www.fileshare.ro/e3427350426 pentru memoria de pe display nu am Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 2 hours ago, iuliantv said: un secret la acest displai se corupe minuscula memorie eprom de pe display,personal am rezolvat unul,dar la mine era ecran negru ,cu toate ca tensiunile display pareau ok,ceea ce ma dus cu gandul ca ori e vre-un traseu intre rupt,ori cine stie,asa ca avand t.conuri de la displayuri sparte,am trecut la schimbarea memorie eprom,si surpriza sa facut lumina,cu toate ca la dv defectul e altul,eu zic sa incercati,nu am gasit un dump,la vremea aia,si nu am incercat citirea epromului cu fire,nu am gasit soclu programatorului pentru acea memorie,cu toate ca stiu ca l.am mai folosit Eu pe al meu l-am abandonat dupa 2 zile de munca lejera, la mine defectul este ecran negru cu dungi rozalii orizontale, dupa 5 minute dispare dungile si ramane ecranul negru, am avut acelasi display acum ceva vreme, cu defect ecran negru, am rezolvat prin rescrierea eepromului 24C32 de pe t-con, la asta ultimul care am muncit 2 zile, prima data asta am facut am rescris eepromul, eram asa de sigur ca o sa-l rezolv, ca deja imi facusem planul ca tiganul ce sa fac cu bani... Aceasta rezolvare cu rescrierea eepromului de pe t-con, merge doar atunci cand ecranul e negru complet fara urme de imagine, linii orizontale sau alte anomalii.... Link spre comentariu
berluscony Postat Iulie 26, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2021 MULTUMESC DE SFATURI TUTUROR O SA INCERC SA FAC CEVA MASURATORI PE DISPLEY Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum