Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut lampi uzate

tiovidiu

Postări Recomandate

Buna ziua, facând o reasezare a cartilor în biblioteca a mai ramas ceva spatiu pe care m-am gândit să-l folosesc pt. a pune diferite vechituri din vremea mea. Am pus deja aproape 200 de casete pe care le aveam în pod si a mai ramas un spatiu unde am pus niste lampi, le am de-o viata. Daca are cineva niste lampi, pot fi si arse, si este prin zona Iasi le-as cumpara eu pentru a completa raftul. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• deneinvins

4

• tiovidiu

4

• icar

1

• QQme

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Mulțumesc lui deneinvins  pentru tuburi, au sosit si pot spune ca pachetul a fost foarte consistent, chiar mai mult decat ma asteptam. Si mai ales modul de ambalare si etichetare ma uimit, a fost o munca de chinez batran sa ambalezi si etichetezi fiecare lampa individual, si apoi grupate . Eu sincer nu mai am rabdare pentru asa ceva, cand eram  pe vremuri la Casa Pionierilor  stiu ca reuseam sa fac o gaura perfecta doar cu un cutit si un cui. Acum cu toate ca am scule nu reusesc sa fac gauri la fel de perfecte.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Va felicit ca nu le-ati spart si aruncat la gunoi.  Puteti face o panoplie in casa..

Mie mi-au placut mai ales acelea vechi rosii, aurii, argintii, cu formele lor mari si speciale. Tehnologia a evolut dupa WWII si s-au fabricat lampile moderne mai simple si mai bune in principiu.  Totusi farmecul receptoarelor ce mai merg inca cu lampi vechi este de descris.

O sa pun in curand cateva fotografii cu radiouri f. vechi, de prin 1930.

Functionarea lampilor ascunde inca mari secrete !!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări