tiovidiu Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Buna ziua, facând o reasezare a cartilor în biblioteca a mai ramas ceva spatiu pe care m-am gândit să-l folosesc pt. a pune diferite vechituri din vremea mea. Am pus deja aproape 200 de casete pe care le aveam în pod si a mai ramas un spatiu unde am pus niste lampi, le am de-o viata. Daca are cineva niste lampi, pot fi si arse, si este prin zona Iasi le-as cumpara eu pentru a completa raftul. Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Trimiteți prin MP un număr de telefon. Link spre comentariu
QQme Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Am eu cam 100 buc,ty,radio. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Iulie 23, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2021 Sunteti chiar din Iași? Eventual si un pret. Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Da. Cîteva sute, gratis. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Iulie 23, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2021 Cum va pot contacta? Cateva sute nu cred ca am unde sa le pun, cred ca mi-ar trebui o masina sa le transport. Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 @tiovidiu, dați-mi prin MP date de contact, adresă de expediere sau orice altă cale de comunicare. Link spre comentariu
tiovidiu Postat August 9, 2021 Autor Partajează Postat August 9, 2021 Mulțumesc lui deneinvins pentru tuburi, au sosit si pot spune ca pachetul a fost foarte consistent, chiar mai mult decat ma asteptam. Si mai ales modul de ambalare si etichetare ma uimit, a fost o munca de chinez batran sa ambalezi si etichetezi fiecare lampa individual, si apoi grupate . Eu sincer nu mai am rabdare pentru asa ceva, cand eram pe vremuri la Casa Pionierilor stiu ca reuseam sa fac o gaura perfecta doar cu un cutit si un cui. Acum cu toate ca am scule nu reusesc sa fac gauri la fel de perfecte. Link spre comentariu
icar Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Multumesc si eu lui @deneinvins pentru donatia facuta. Link spre comentariu
deneinvins Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Vă mulțumesc și eu ! Oricînd, cu tot ce-mi stă în putință, sau cu ce sînt în stare. Link spre comentariu
mafalda Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Va felicit ca nu le-ati spart si aruncat la gunoi. Puteti face o panoplie in casa.. Mie mi-au placut mai ales acelea vechi rosii, aurii, argintii, cu formele lor mari si speciale. Tehnologia a evolut dupa WWII si s-au fabricat lampile moderne mai simple si mai bune in principiu. Totusi farmecul receptoarelor ce mai merg inca cu lampi vechi este de descris. O sa pun in curand cateva fotografii cu radiouri f. vechi, de prin 1930. Functionarea lampilor ascunde inca mari secrete !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate