Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Led Tesla model 32S605BHS ( cu sistem Android )

ROBEERT

Postări Recomandate

-Sursa-Mainboard: 5800-A7M41G-OP10

-Panel: V320BJ8-Q01

-Controler sursa: OZ5311GN

Buna ziua tuturor. La acest TV, a fost " electrocutata " sursa in urma unui traznet. Este defect acest controler. Am dat cautare pe google si nu am gasit nimic date despre acest integrat si nici nu se gaseste de cumparat ( exact ce este mai important ).

Pffffffffu, daca nu m-am saturat de farasurile astea la care nu gasesti nici documentatie si nici piese de schimb.

Rugamintea mea este daca stie careva unde pot gasi acest integrat si eventual poate stie careva vreun echivalent al acestuia.

Multumesc.

Controler sursa.jpg

Display.jpg

Eticheta.jpg

Mainboard (2).jpg

Mainboard.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

8

• dan cod

3

• gabiz_ro

2

• bogdan546

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, bogdan546 a spus:

Ar merge adaptat un Fa5311

Nu stiu cat de stabila va fi sursa cu acest FA5311. Feedbackul este dracu'. Orice anomalie pe feedback da sursa peste cap.

Acum 2 ore, gabiz_ro a spus:

Salutare. Nu pot sa accesez primul link de sus. Daca il accesez, imi apare pagina ca in printscreenul urmator din attach. 

Fără titlu 2.png

Link spre comentariu
Acum 30 minute, gabiz_ro a spus:

certificat expirat probabil.

Avansat adauga excepteie sau asa ceva.

oricum l-am uploadat aici

https://files.fm/u/e8cgjda3t

S-ar parea ca asta este exact manualul de care am nevoie. Maine iau iarasi TV-ul la bani marunti. Nu stiu unde oi gasi acest OZ5311GN. Mai insist maine. O sa vad la ce compromis ajung. Va tin la curent. Multumesc mult pentru manual. Numai bine. 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, dan cod a spus:

Dacă sursa nu are PFC este simplu de rezolvat. 

Nu are PFC. Este un amarat de 32". Stiu ca este simplu de rezolvat, dar ce integrat sa-i pun???

Acum 5 ore, codrut a spus:

De ce nu puneti o sursa CA-888?

Intr-o ultima instanta, nu am de ales. Totusi, ma zbat, poate gasesc integratul original.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, dan cod a spus:

Modul. Eu asa folosesc. 

Aaaaaaa, deci ati aplica tot varianta cu modulul CA-888? Ma lupt sa vad daca gasesc controlerul original. Daca nu-l gasesc, in ultima instanta, pun modul. :nerv

Ce am citit, acest CA-888, este pentru diagonale intre 15 si 21 inch. Oare merge pe diagonala de 32 inch?

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
Acum 40 minute, ROBEERT a spus:

Ce am citit, acest CA-888, este pentru diagonale intre 15 si 21 inch. Oare merge pe diagonala de 32 inch?

Merge pana la 50 inch

nu merge la cele care au lampi ca alea consuma mai mult, dar cu leduri merge si la diagonale mai mari , eu asa cred

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor. Revin cu acest TV. Am gasit un document, unde scrie, citez: " După cercetări, s-a constatat că circuitul este similar cu 8A00 ( FA8A00 ). Se monteaza integratul 8A00 si eliminați D4 ". Nu este data schema si procedura acolo unde am gasit scris acest document. Care o fi dioda care trebuie eliminata? In schimb, pun un printscreen in attach cu aplicatia acestui 8A00. Am comparat aceasta aplicatie cu schema trimisa de domnul gabiz_ro si s-ar parea ca aceste doua integrate vin pin la pin si schema lor este identica.

Ce parere aveti?

8A00 ( OZ5311 ).png

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 22.07.2021 la 19:09, ROBEERT a spus:

Merge garantat fara probleme !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări