Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema EasyEDA

TibiBzg

Postări Recomandate

Buna ziua!

Am inceput si eu sa lucrez pe softul asta, mi se pare interesant si imi place ca gasesc mai usor componente in librarie decat in Proteus si per total imi place mai mult.

Insa am o problema, lucrez pe doua pc-uri, in prima zi cand am incercat sa fac ceva, a fost ok, cand am ajuns acasa am putut sa continui.

In schimb ieri, nu s-a sincronizat proiectul, adica, ce am lucrat pe primul pc nu a aparut pe al doilea, si ce am lucrat pe al doilea nu a aparut pe primul.

Ca si cum nu as fi lucrat pe cloud, efectiv schemele nu si-au facut "update", daca pot spune asa.

Am lucrat in modul "Team work", deci nu in offline, ati intampinat problema asta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TibiBzg

5

• manaila dorin

2

• djlove

1

• Mircea

1

Top autori în acest subiect

Salut!

Si eu lucrez tot pe doua pc-uri si nu am avut probleme de genu daca salvezi schema si pcb-ul cand ai terminat de lucrat, tine cont ca luni si marti au avut update la servere si au fost probleme, de exemplu eu nu reuseam sa accesez libraria Lcsc

Editat de manaila dorin
Link spre comentariu
Acum 1 oră, manaila dorin a spus:

Salut!

Si eu lucrez tot pe doua pc-uri si nu am avut probleme de genu daca salvezi schema si pcb-ul cand ai terminat de lucrat, tine cont ca luni si marti au avut update la servere si au fost probleme, de exemplu eu nu reuseam sa accesez libraria Lcsc

da, exact luni si marti lucrasem. posibil sa fie asta cauza. O sa incerc azi sa fac ceva modificari sa vad daca apar. mersi fain de informatie!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ca sa nu mai deschid un topic nou voi intreba tot aici.

Voi cum notati partea de Silk?

Eu in momentul de fata folosesc ce imi importa programul de pe schema in PCB, dar am mai multe puncte de GND sau 5v , iar programul nu ma lasa sa notez mai multe prefix-uri cu acelasi nume, trebuie sa fie diferite. Cum as putea rezolva problema asta.

Stiu ca as putea sa adaug text pe pcb, dar este mai comod cu prefixul pentru ca daca mut piesa se muta automat si textul, iar daca voi da update la schema se va actualiza si pcb-ul.

Link spre comentariu

Mai suparator e cand trebuie sa dai nume la conectoare. Unul e IN, altul e IN., altul IN_, deja ai epuizat toate versiunile fara numere, ca nu pui IN1, IN2, IN3, IN10 samd. 

Link spre comentariu
Acum 18 ore, djlove a spus:

Si eu m-am lovit de problema asta si am notat gen "GND1, GND2...."

Acum 14 ore, Mircea a spus:

Mai suparator e cand trebuie sa dai nume la conectoare. Unul e IN, altul e IN., altul IN_, deja ai epuizat toate versiunile fara numere, ca nu pui IN1, IN2, IN3, IN10 samd. 

Da, exact asta e problema!

Link spre comentariu

Și eu am început să lucrez în EasyEda. E destul de ușor de învățat, eram familiarizat cu Eagle, dar am nevoie de o placă mai mare decât permite versiunea free de Eagle. Îmi lipsesc anumite unelte din Eagle dar mai am de învățat, nu știu încă toate facilitățile. De exemplu, am observat că trebuie salvat și schema și pcb separat, nu le salvează pe amândouă simultan ca Eagle.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, costi_b a spus:

Și eu am început să lucrez în EasyEda. E destul de ușor de învățat, eram familiarizat cu Eagle, dar am nevoie de o placă mai mare decât permite versiunea free de Eagle. Îmi lipsesc anumite unelte din Eagle dar mai am de învățat, nu știu încă toate facilitățile. De exemplu, am observat că trebuie salvat și schema și pcb separat, nu le salvează pe amândouă simultan ca Eagle.

Eu am lucrat in proteus si multisim (mai putin). Dar in proteus ma enervaam ca nu prea gaseam componentele si trebuia sa tot improvizez.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări