Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MIXER !!!

ddeliciu

Postări Recomandate

Salut !!!Ce vroiam sa aflu, voi ce mixere folositi, ma refer la softuriYo am un Virtual Dj, ma impac bine cu el , dar parca se poate si mai bineCa sa nu imi mai cumpar un mixer, m-am gandit ca un soft pe pc poate face chestii interesante ba chiar mai bune decat ale unu mixer..Ce imi recomandati? ceva bun, pentru mixat in discoteca..........vreau sa imi mai iau o placa de sunet si sa o folosesc pentru casti....Voi ce spuneti ar iesi ceva cu un soft, sau mai bine cu un mixer??E mai simplu un mixer dar costa, iar un program costa mai putin,,,,,,,,,,,Ms frumos !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

6

• mk3_cdj

4

• ciup

3

• widoo

2

Top autori în acest subiect

Eu folosesc virtual dj 3.4 cu skinul cdj100, dar mai am niste skinuri care nu prea ma impac bine cu ele. Virtual dj este bun ca poti seta placa de sunet in asa fel incat poti pune muzica, dar poti asculta in casti melodia care urmeaza fara sa se auda si in boxe....pe scurt se comporta ca un mixer si 2 cdj reale. Ca sa faci setarea asta ai nevoie ori de 2 placi de sunet cu 2 canale la fel, ori de 1 placa de sunet de 4 canale. Eu folosesc o placa de sunet de 4 canale si cred ca este cea mai buna alegere. Pe canalul front se pun boxele si se aude ceea ce mixeze, iar pe canalul rear se pun casile si ascuti melodia care o sa vina. Singurul defect la virtual dj ( cu toate ca pt unii nu ar parea un defect) este ca nu poti mixa mai mult de 2 melodi.Inca un program bun de mixat este traktor ( de preferabil ultima versiune) are posibilitatea de a mixa mai multe melodi ( nu doar 2 ca virtual dj ) , dar cu asta nu prea mam jucat foarte mult si nu stiu daca are posibilitatea din setari sa poti face acelasi lucru ca si cu virtual dj ( sa pui muzica principala mixata in boxe si sa asculti melodia care o pregatesti pt mix in casti ).spor la mix

Link spre comentariu

Incearca Traktor DJ 2 sau 3 (in caz ca ai peste 256MB RAM ca eu nu am ) ...l-am incercat si are foarte multe reglaje sa zic fine si il poti folosi pentru mixaje si poti seta pe el 2 placi de sunet pentru mixaj Intern adica poti seta la cashti si Extern la ceea ce se aude in DIsco ...

Link spre comentariu

Nush ce sa spun despre traktor, am avut dar nu m-am chinuit sa vad cum e, insa cred ca o sa raman tot la vdj, m-am impacat bine cu el, o sa imi mai cumpar si o placa de reata ca sa acus melodia ce urmeaza ........dar versiunea 3.4 e ultima ? sau sunt si mai noi?

Link spre comentariu

Din cate stiu eu este ultima , Virtual DJ mi se pare superficial , ar trebui sa ai putina rabdare cu Traktor DJ daca vrei sa faci ceva fain ..iar daca vrei sa si comui ceva propriu printr-o statie poti incerca programu Ableton

Link spre comentariu

E clar ca nu poti face cu un soft ce poti face cu adevaratu mixer dar aici era vorba de sofware...oricum din punct de vedere al software nu am cunoscut ceva mai fain pana acuma ...si apropo in Traktor DJ3 ii virtualizat foarte fain mixeru Behringer

Link spre comentariu

Intradevar dreptate totala nu poti face cu soft ce faci cu hardware, acuma nah, nici mie nu mi se pare scump cred ca o sa imi iau, dar mai vad, nu dispun de fonduri financiare si cand o sa dispun o sa ii bag in altele, Merci frumos la toata lumea pentru interes !!!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

practic as sti cum, dar tre sa il bag in pc , ca sa vaz, vezi export audio, file save as mp3, chestii de genu asta cautaTre sa se poata salva ca si melodie nu doar ca proiect, ca doara nu le faci degeaba, daca nu te descurci folosesti improvizatia mea de mai sus, line out in line in, si inregistrezi cu un programel de la nero, nush exact cum ii zice, diseara cand ma duc acasa o sa vaz, oricum calitatea sunetului cu "improvizatie" e foarte satisfacatoare.....Bafta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări