xaxa Postat Iulie 18, 2021 Partajează Postat Iulie 18, 2021 Buna ziua Am descoperit o Pinnacle MovieBox USB la un amic si as vrea sa il folosesc. Este un model vechi, scos din fabricatie de multi ani. Nu sint acasa si nu pot sa testez daca pe XP este plug-and-play si nici nu stiu daca ar trebui soft de instalare sau se descurca win asa. De la Corel mi s-a spus ca nu e supported anymore. Are cineva idee unde as putea gasi softul de instalare, daca are asa ceva? Sau daca se poate folosi cumva cu ceva free gasibil pe net? multumesc Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 18, 2021 Partajează Postat Iulie 18, 2021 Dracia asta vine cu Pinnacle Studio 8, 50$ + taxe pe amazon sau piratat de pe net. Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 18, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2021 deci Pinnacle Studio 8 ar avea inclus si soft de instalare, nu numai procesare de imagine? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 24, 2022 Partajează Postat Decembrie 24, 2022 urat cu softurile astea mai vechi, nu prea le mai gasesti. plus ca producatorul de hardware nu mai ofera suport tehnic dupa o anumita perioada de timp. Incearca sa vezi daca mai au driverele si softul in arhivele lor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum