doru3160 Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Hai nu mai pociți că Baba Vanga. Până la urmă nici cu tranzistorii din sertar nu mai ai ce face. La așa vremuri cum propovăduiești, ar trebui sa existe macar un emițător care sa fi scăpat și să emită că sa te muncești să-l recepționezi. Deși nu știu de ce, dar am așa o bănuială că recepția unui post de radio va fi ultima grija pt un individ în asemenea context. Cam seamănă povestea asta cu drobul de sare. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Probabil şi dinozaurii au fost foarte surprinşi când li s-a terminat brusc emisiunea, erau în vârful lanţului trofic. Cam ca şi noi acum... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Da, numai că dinozaurii nu ascultau antena satelor. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Asta le-a fost fatal... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Deci noi scapam, clar scăpăm, mai ales cei care reușesc să ciocănească un reflex din 2...3 tranzistori(din sertar, bineînțeles). Link spre comentariu
mila Postat Iulie 9, 2022 Partajează Postat Iulie 9, 2022 (editat) Acum 13 ore, doru3160 a spus: Ce să zic, mulțumesc de pofta bună și poftim la masă. Îmi reproșezi toate alea de parca din vina mea au fost toate, și dacă îmi revizuiesc atitudinea, vom reveni la ce a fost odată. Asta a fost evoluția independent de ce ne-am dorit noi. Noi doar ne-am adaptat. Unii mai ușor, altii mai greu, altii deloc. Ma mira postarea ca și conținut, dar dacă îmi e adresata, mulțumesc încă odată. Chiar nu am vrut sa sune asa, am vrut ceva general la situatia de azi. Sunt suparat de ce unii se cred superiori si cred ca ne ghideaza pe toti ! Dar poate au dreptate ca prea i-am lasat sa faca ce vor. Editat Iulie 9, 2022 de mila Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 9, 2022 Partajează Postat Iulie 9, 2022 Acum 39 minute, mila a spus: Sunt suparat de ce unii se cred superiori si cred ca ne ghideaza pe toti ! Simplu, pt că pot. Au găsit teren prielnic, și ne manevrează ca pe păpuși pe sfori, doar in avantajul lor. Nu că aș admira nația maghiara, dar câteodată, in ultimul timp cam mereu, ii invidiez că și-au făcut rost de un Orban. La noi, cu așa clasa politică, nici nu se poate altfel. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 9, 2022 Partajează Postat Iulie 9, 2022 La 08.07.2022 la 6:07, doru3160 a spus: ..o pasiune fara viitor. Electronica așa cum am prins-o noi, e pe cale de dispariție. Acum altele sunt cerințele,... Pasiunea e una, ocupatia (profesia) alta. Ce faci daca esti pasionat de femei si constati ca nu mai ia pistolul foc? Ce viitor mai are pasiunea? Electronica, daca o privim prin prisma bricolajului, nu va disparea decât daca dispare civilizatia. O sa se schimbe ponderea analogicului dar nici acesta nu va disparea. Si nici stiinta despre tranzistoare si alte componente. O sa se restrânga numarul celor care au aceste cunostinte dar si acest lucru va fi în favoarea lor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 9, 2022 Partajează Postat Iulie 9, 2022 Acum 11 minute, franzm a spus: Pasiunea e una, ocupatia (profesia) alta. Ce faci daca esti pasionat de femei si constati ca nu mai ia pistolul foc? Ce viitor mai are pasiunea? Nici un viitor, exact ce spuneam. Dacă nu mai ia pistolul foc, nu mai cumperi bibliografie de profil. Asa am spus și eu, electronica, asa cum ne-a zgandarat tinerețile, nu va mai fi niciodată, de aia cărțile lui Oprescu pt noi au o valoare, pt generațiile noi, nu prea. E de înțeles evoluția, dar noi ne încăpățânam sa credem ca tinerii din ziua de azi vor fi la fel de excitați de o sirena wau wau cum am fost noi. Chiar dacă nu ne place, nu vor fi, din cauza evoluției, vor sari niște etape care pe noi ne-au marcat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum